Sinau kutha-kutha sing paling apik ing Alicante

Kutha Calpe

Yen kita ngomong karo sampeyan babagan Provinsi Alicante sampeyan mikir kutha kasebut, ing Kastil Santa Bárbara, ing Benidorm lan sing paling penting ing pesisir sing apik. Nanging Alicante luwih akeh, amarga duwe kutha-kutha cilik sing bisa ditemokake. Akeh sing duwe monumen sejarah lan ing liyane, kita bisa nemokake gaya urip sing apik.

Ing Alicante, kita bisa nemokake saka kutha-kutha khas segara sing wis urip saka mancing, menyang liyane ing pedalaman sing khas kanggo nemokake sawetara kastil sing nuduhake lakune umat Islam ing sejarah Spanyol. Pariwisata Alicante mbukak nganti saiki kanggo nemokake luwih akeh wilayah kasebut. Temokake ing kutha-kutha sing paling apik ing Alicante.

Altea

Altea ing Alicante

Kita miwiti karo salah siji saka kutha-kutha sing paling apik lan turis ing Alicante, dununge persis ing pesisir Mediterania. Dumunung ing jejere Sierra de Bernia ing Costa Blanca sing misuwur lan turis. Ing Altea, omah-omahé sing putih katon apik banget, sing nyipta gambar Mediterania. Mlaku liwat lurung-lurung ing kutha lawas iku nyenengake lan sampeyan aja nganti lali karo greja Nuestra Señora del Consuelo, sing misuwur amarga kubah biru lan posisine ing sisih ndhuwur. Ing kutha kasebut ana papan liya sing bisa dideleng, kayata Torre de la Galera, gereja biara Carmelitas Descalzas utawa Torre de Bellaguarda.

Denia

Plabuhan Denia

Kanthi Denia, kita duwe kutha liyane sing uga dadi salah sawijining turis paling akeh, amarga gunggunge teluk lan pantai sing kepenak. Dununge ana ing Costa Blanca, ing sisih lor Alicante. Yen wis diwasa, umume dadi kutha lan dununge ing Taman Alam Montgó. Iki nduweni warisan apik sing ora bisa dilalekake, kayata kastilé, sing dununge pirang-pirang museum, Biara Our Lady of Loreto utawa Padepokan San Juan. Minangka kanggo pantai, kita kudu milih sawetara, kayata Les Marines utawa La Marineta Casiana.

Javea

Javea

Dumunung ing wilayah Marina Alta, kaya Denia, iku kutha pesisir liyane kanthi pemandangan sing apik. Sepi luwih tenang tinimbang Denia kanggo wong sing pengin plancongan kurang turis. Sampeyan uga kutha karo pesisir akeh lan ayu kanggo ngrasakake musim panas lan cedhak karo Taman Alam Montgó. Sawetara perkara sing bisa dikunjungi yaiku Greja Our Lady of Loreto, Greja San Bartolomé utawa Biara Perawan Malaikat.

Guadalest

Kutha Guadalest

Saiki kita menyang interior, menyang kutha Alicante sing beda banget. Sanajan mayoritas pariwisata fokus ing pesisir, kita bisa nemokake sawetara kutha pedalaman kanthi pesona, kayata Guadalest. Dununge ana ing wilayah Marina Baja lan wis dinyatakake Komplek Sejarah-Sejarah, dadi pusaka sampeyan ngati-ati banget. Ing kutha iki ing Lembah Guadalest, kita bisa ndeleng Castillo de la Alcozaiba, Castillo de San José, Casa Orduña utawa pakunjaran abad kaping-XNUMX.

Kutub Angkatan Laut

Kutub Angkatan Laut

Yen menyang Guadalest, kita uga bisa liwat Polop de la Marina, sing dununge cedhak. Kaya dene kutha-kutha ing Alicante, kastil kasebut nduweni area sing paling dhuwur, kanggo tujuan pertahanan. Ing lurung-lurung sampeyan kudu ndeleng Pancen Jet, yaiku lambang kutha. Sampeyan kudu ngunjungi Museum Gabriel Miró House, sing uga dadi kantor turis, amarga diduweni dening dewan kota. Barang-barang liyane sing menarik yaiku tembok abad pertengahan, greja San Pedro utawa Sanctuary Aurora Ilahi.

Calp

Rock saka Ifach

Kita bali menyang pesisir kanggo nikmati Calpe, yen bisa ngurmati Peñón de Ifach. Kutha iki uga duwe kastil dhewe lan kutha lawas sing dijaga kanthi apik. Aja lali adus sing apik ing 'Baths of the Moorish Queen', nursery sing digali ing watu sing nuwuhake jinis kolam sing langsung mlebu banyu segara. Kaya ing papan liya ing pesisir, sampeyan bisa milih antarane pantai lan teluk sing beda.

Teulada-Moraira

Benteng Moraira

Iki minangka rong inti sing beda-beda sing ditemokake ing wilayah Marina Alta. Teulada dununge ing pedalaman lan Moraira ing pesisir. Ana sawetara perkara sing bisa dibukak ing kutha-kutha kasebut. Benteng gereja Santa Catalina lan tembok kasebut nglindhungi warga ing serangan kasebut. Ing pusat kutha Moraira ana greja paroki abad XIX Nuestra Señora de los Desamparados. Menara Cap D'Or minangka menara watu padhet sing aneh tanpa lawang mlebu. Ing cedhak menara iki ana Cova de la Cendra, sawijining situs arkeologi sing penting saka Palaeolitik Atas. Sampeyan uga ora bakal kliwat ing Kastil Moraira abad kaping XNUMX utawa pesisir sing apik banget, kalebu Playa del Portel utawa Cala Portitxol.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*