Ngombe lan mangan Chiang Rai sing enak

Sing ngerti, Chiang Rai Provinsi iki sing luwih akeh ing sisih lor Tailandia, lan dununge ana ing antarane provinsi Phayao, Lampang y Chiang Mai.


foto kredit: su-lin

Apa sampeyan ngerti Chiang Rai Kejaba dadi papan plancongan sing apik banget, iki uga papan sing apik kanggo petualangan kuliner? Iya Chiang Rai Iki uga dadi restoran sing apik, mung prelu digoleki lan dingerteni. Supaya luwih gampang, sampeyan wis milih restoran lan bar sing paling apik ing sekitare. Kabeh pilihan istimewa ...


foto kredit: su-lin

Minangka kanggo kuliner, bisa nemokake panganan saka macem-macem wilayah ing propinsi iki. Contone, ing Da vinci, restoran sing apik banget kanggo nikmati pizza lan pasta areng sing apik. Restoran kasebut uga kerja keras nyiyapake foie gras buatan omah sing apik. Papan panganan internasional liyane yaiku Restoran Libanon. Papan sing nyedhiyakake panganan paling apik ing Lebanon, Falafel, Tabouleh, Hummus lan panganan khas Timur Tengah liyane.


foto kredit: su-lin

Saliyane, yen sampeyan pengin nyoba panganan lokal sing paling apik, yaiku Restoran Kad Khaw Nung yaiku spesialis. Menu kasebut ngemot masakan Thailand sing paling apik, uga fusi sing nyenengake kanthi rasa eksotik. Rawuh ing kene cukup ngulandara. Kajaba iku, ing Pantai Chiang rai Lokasi sing apik banget sing dununge udakara 20 restoran beda, kabeh katon ing Kali Mae Kok. Piringane pribumi lan menu sing ditulis nganggo basa lokal, aja lali nggawa kamus sampeyan kanggo mangan ing kene!


foto kredit: su-lin

Kanggo ngombe lan ngrasakake rasa seneng Muse Bar. Papan sing apik gayane kanthi musik luar biasa, swasana sing enak lan omben-omben sing apik. Acara bertema dianakake sajrone seminggu, mesthi ana sing anyar bisa dideleng ing kene. Musik reggae uga ana ing Bar reggae, papan sing bisa ngrungokake musik para eksponen reggae paling apik sing diiringi omben-omben paling apik ing swasana Rasta. Nada jazz sing alus lan emosional keprungu ing Bar Jazz sing bisa diuripake. Iki mung siji-sijine papan ing kutha sing bisa ngrungokake macem-macem jazz, papan iki nduweni koleksi hebat wiwit taun 1940.


foto kredit: su-lin

Nalika sampeyan ndeleng, Chiang Rai Bisa dadi papan sing nyenengake kanggo luwih saka mung njajahi. Apa sampeyan wani?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*