Nggawa asu sampeyan menyang pantai

Nggawa asu sampeyan menyang pantai.

Ana akeh papan, utamane nalika liburan yaiku nalika kita ngerti paling rinci babagan iki dheweke bakal nutup lawang yen mlebu segawon. Kita sing duwe kewan kewan gampang nesu banget yen kedadeyan kasebut, lan kanthi alesan sing apik, amarga alasan sing biasane ora dilalekake kalebu ing ngisor iki:

  • Ndadekake kekacoan banget.
  • Bisa ngganggu para turis liyane.
  • Sampeyan bisa nggawa "kewan" liyane kanggo kanca, kayata kutu, kutu, lan liya-liyane.

Nanging kita sing duwe kewan ingon-ingon, lan luwih-luwih, kita sing pengin nggawa kewan ing endi wae, ngrawat kanthi sampurna, mula bisa uga resik lan biasane sopan.

Supaya ora dipateni karo kewan ingon, sampeyan bakal nuduhake seri pantai ing saindenging Spanyol sing bisa dituju tanpa masalah. Nggawa asu sampeyan menyang pantai lan seneng-seneng.

Pantai Spanyol sing ngidini kewan ingon

Galicia

  • Pantai San Román lan Area Great, O Vicedo.
  • O Pantai Espiño, O Grove.

  • Pantai Arenal, Pobra da Caramiñal.

Catalonia

  • Cala de La Musclera, Arenys de Mar.

  • Cala de La Picôrdia, Arenys de Mar.

  • Pantai Riumar, Deltebre.

  • Pantai Bon Caponet, La Ametlla de Mar.

  • Cala del Cementiri, La Ametlla de Mar.

  • Pantai La Rubina, Empuria Brava.

  • Pantai Aiguadolç, Vilanova i La Geltrú.

  • Pantai El Cavaió, Arenys de Mar.

  • Pantai La Platera, L'Estartit.

Jupuk segawon sampeyan menyang pantai 2

Cantabria

  • Pantai Brazomar ing Arcisero, Castro-Urdiales.

  • Pantai Dicido ing Cargadero de Mioño, Castro-Urdiales.

  • Pantai Oriñón, Castro-Urdiales.
  • Pantai Berría, Santoña.

Andalusia

  • El Espigón, ing Huelva.
  • Pantai Cuesta Maneli, Huelva.
  • Pantai Isla Canela, ing Ayamonte (Huelva).
  • Pantai El Castillo, ing Fuengirola.

  • Pantai La Araña, ing Malaga.

  • Cala del Moral, ing Rincón de la Victoria.

  • Pantai Castillo de Macenas, ing Mojácar.

  • Playacan lan El Cable, ing Motril.

  • Pantai Playa Ancha lan Playa de la Sal, ing Casares.

  • Pantai El Ejido, ing Mijas.

  • Pantai Las Tres Piedras, ing Chipiona (Cádiz).
  • Pantai Los Bajos, ing Roquetas de Mar (Almería).

Komunitas Valencia

  • Pantai Aiguaoliva, Vinaròs.

  • Playa de l'Ahuir / Playa Can, Gandía.

  • Pantai Cala Estaca / Pantai Flamenca, Orihuela Costa.

  • Pantai Los Tusales, Guadamar del Segura.

  • Pantai Los Saladares, Urbanova.

  • Cala de la Palmera, Cabo de las Huertas.

  • Pantai Punta del Riu, El Campello.

Murcia

  • Pantai Gachero, ing Mazarrón.

  • Pantai Cobaticas, ing Mazarrón.

  • Pantai Las Moreras, ing Mazarrón.

Kapuloan Balearic

  • Pantai Binigaus, ing Es Migjorn Gran.

  • Cala Fustam, ing Es Migjorn Gran.

  • Cala Escorxada, ing Es Migjorn Gran.

  • Cala Pudent, ing Es Mercadal.

  • Ses Roquetes lan pantai Es Faralló, ing Santa Eulalia del Río.

  • Pantai Llenaire, ing Port de Pollença.

  • Pantai Na Patana, ing Santa Margalida.

  • Pantai Es Carnatge, ing Palma de Mallorca.

  • Cala Gamba, ing Palma de Mallorca.

  • Cala Blanca, ing Andratx.

Kepulauan Canary

  • Pantai Los tres peos lan pantai Los Cuervitos, ing Agüimes (Las Palmas de Gran Canaria).
  • Pantai Bocabarranco lan Jinámar, ing Las Palmas de Gran Canaria.

  • Pantai Los Guirres, Pantai El Volcán, Pantai Nueva lan Tazacorte, ing La Palma.

  • Pantai El Puertito, ing Güímar (Tenerife).

  • Pantai El Confital lan Playa del Horno, ing Granadilla de Abona (Tenerife).

  • Pantai El Cabezo, ing Granadilla de Abona (Tenerife).

  • Pantai Las Coloradas lan Pantai El Afre, Yaiza (Lanzarote).

Nggawa asu sampeyan menyang pantai

Tips kanggo lunga karo segawon menyang pantai

  • Sadurunge mangkat menyang pantai, sampeyan kudu priksa manawa sampeyan duwe kabeh piranti segawon: dolanan, ngombe banyu mancur, banyu, panganan, kertas kanthi urutan (yen ana kedadeyan), tas kanggo nglumpukake "barang-barang kebutuhan" lan pelindung kanggo bantalan yen cilik lan sikil sing alus.
  • Ing pantai, biasane kaya ngono mlaku lan mlayu liwat panggonan tartamtu (karo sawetara wong, supaya ora ngganggu) nanging ing pirang-pirang jam radiasi surya sing luwih gedhe, simpen ing payung ing iyub-iyub lan sing ngombe mesthi kebak banyu.
  • Yen sampeyan pengin asu adus ing segara, goleki situs kanthi cethek lan ora abuh. Kanthi cara iki sampeyan bakal rumangsa luwih aman lan nyaman.
  • Sawise mulih menyang omah wenehi adus sing apik nganggo banyu anget lan gel khusus kanggo segawon, lan priksa manawa wis diresiki uga saka saltpeter lan wedhi. Priksa kupinge sadurunge metu saka jedhing kanggo mesthekake yen ora ana pasir ing pojokan apa wae.

Saiki sampeyan mung kudu njupuk payung, banyu, panganan lan segawon ... Aja ditinggal ing omah! Dheweke uga duwe hak plancongan lan bisa mlaku ing pasir pantai.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*