Nudisme ing Kolombia

Ing cilik saka KolombiaKita ngadhepi salah sawijining negara ing Amerika Selatan sing dhukungan gedhe kanggo praktik naturisme, duwe macem-macem acara lan papan sing bisa milih kegiatan iki. Sampeyan bisa nemokake komunitas sing aktif banget ing ngendi sampeyan bisa nemokake ngarsane mlaku-mlaku menyang tujuan alam, kaya sing bisa dideleng ing situs web Naturismo Colombia, ing ngendi acara grup menyang macem-macem panggonan diumumake.

Aja lali manawa pesisir uga dadi papan sing penting kanggo praktik nudisme, kanthi cara iki kita bisa nemokake sawetara wilayah sing luar biasa kaya sing katon ing pantai Taman Alam Tayrona, papan sing bisa dianggep minangka favorit kanggo tujuan kasebut amarga privasi lan lingkungan lanskap sing tenang lan apik. Ing Tayrona, coba golek dhewe ing pesisir Boca del Saco 1 lan Boca del Saco 2, sing paling misuwur ing babagan iki. Perlu dielingi manawa pantai iki duwe perairan sing tenang.

Wong uga bisa mungkasi ing papan liya kayata Playa de Arrecifes, Cabo San Juan de Guía, Playa del Amor, lan liya-liyane.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*