Rumah Tamu Goldenes Schwert - Zurich

hotel-goldenes-schwert

Omah sing makarya dadi hotel iki kalebu paling populer ing komunitas gay ngunjungi Zurich. Komplek iki nduwe total 24 kamar, dununge ana ing area pusat lan bebas lalu lintas sing cocog kanggo turisme. Dumunung ing kutha lawas Zurich, cedhak bangunan utama Hotel Goldenes Schwert, yaiku menit saka atraksi utama turis kutha.

Sampeyan bakal gampang tekan pusat bersejarah, bioskop, museum, omah kerajinan, klub, diskotik lan restoran. Ing 100 meter yaiku Halte transportasi umum Limmatquai lan Danau Zurich adohé 500 meter. Uga kanggo kenyamanan bandara Zurich, Floten mung jarak 12 km.

Kabeh kamar duwe perabotan standar lan dilengkapi shower, wastafel, minibar, brankas, TV lan kasur ganda utawa ukuran raja. Regane kamar dobel saben wengi yaiku 120 euro kanthi sarapan.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*