Apa nomer visaku?

Nomer visa Amerika

Yen sampeyan rencana lelungan menyang negara liya, mesthine sampeyan butuh visa. Iki minangka ijin sadurunge sing diwenehake dening negara tujuan liwat konsulat utawa kedutaan ing negara asal. Ana macem-macem jinis visa, lan bakal gumantung suwene sampeyan jangka tetep, milih siji utawa liyane.

Ing artikel iki, kita bakal nerangake ngendi lan carane sampeyan kudu njaluk, lan kita bakal mbantu golek nomer visa. Aja nganti lali.

Visa utawa visa, dokumen penting kanggo lelungan

Paspor utawa nomer VISA

Visa minangka dokumen sing dilampirake ing paspor dening panguwasa sing nuduhake manawa dokumen kasebut wis ditliti lan dianggep bener. Sampeyan kudu nyandhang ing pirang-pirang negara. Contone, ing Amerika Serikat, apa sampeyan arep ngentekake sawetara dina utawa yen sampeyan pengin manggon ing kono, sampeyan kudu nggawa, amarga yen ora ing bandara, sampeyan bakal bisa mulih.

Syarat kanggo ndhaptar visa

Sing dadi syarat mung yaiku nginep kudu luwih saka 90 dina (telung wulan).

Jinis visa

Umumé, ana rong jinis visa:

  • Tetep: Iki bakal dadi sing sampeyan jaluk yen plancongan utawa sinau.
  • Padunungan: yen teka kerja (kerja dhewe utawa nyambut gawe) utawa tetep urip.

Nanging gumantung saka negara lan sebab sampeyan lelungan, ana sawetara:

  • Bantuan domestik
  • Karyawan domestik
  • Tukaran budaya
  • Negocios
  • Fiancees
  • Pegawe agama
  • Pakaryan sementara
  • Siswa
  • Transit
  • Wartawan
  • Diplomat, pejabat, karyawan organisasi internasional lan NATO
  • Peneliti

Negara endi sing butuh visa kanggo warga Spanyol?

Paspor kanggo lelungan kanthi pesawat

Yen sampeyan Spanyol lan sampeyan bakal lelungan menyang negara kasebut, saliyane menyang Amerika Serikat, sampeyan kudu ndhaptar visa:

  • Arab Saudi
  • Aljazair
  • Bangladesh
  • China
  • Cuba
  • Ghana
  • India
  • Indonesia
  • Iran
  • Jordan
  • Kenya
  • Nigeria
  • Rusia
  • Tailandia
  • Turki
  • Vietnam

Kepiye cara ndhaptar visa turis?

Visa turis, uga dikenal kanthi jeneng B2, minangka dokumen sing dibutuhake kanggo lelungan menyang negara kasebut. Bakal mbantu sampeyan nyawang, ngunjungi kulawarga utawa kanca, utawa kanggo perawatan medis; sampeyan ora bakal bisa nggunakake. Yen Imigrasi ngerteni, dheweke bisa mbatalake visa sampeyan.

Iki minangka visa sing dudu imigran, sing tegese umume sampeyan ora ngrancang manggon permanen ing negara kasebut. Yen pungkasane sampeyan ganti pikir, sampeyan kudu ndhaptar visa sing cocog.

Kanggo njaluk, Sampeyan kudu menyang kedutaan utawa konsulat negara tujuan ing negara asal. Gawe foto sampeyan dhewe sing nuduhake pasuryan lan paspor kanthi apik. Sampeyan ora rugi yen njupuk kertu kredit, amarga ing pirang-pirang kasus sampeyan kudu mbayar biaya.

Apa bisa nolak aku visa?

Ndhaptar paspor lan visa

Iku langka, nanging gumantung banget karo saben kasus kasebut. Kanggo ngindhari iki, coba tenanan petugas konsulat yen, dhisik, sampeyan ora rencana tetep lan urip lan, nomer loro, yen sampeyan duwe sumber daya sing cukup. Amarga iku, sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan wis ndhaptar kertu omah lan njaluk visa, mesthine dheweke ora bakal menehi.

Suwene suwene kanggo proses visa?

Yen sampeyan ngirim kabeh kanthi tangan lan priksa manawa dokumen sing dibutuhake bener, biasane ora luwih saka limang dina kerja. Ora akeh, lan sampeyan bisa njupuk kauntungan kanggo ngrancang perjalanan.

Apa nomer visaku?

Yen wis duwe, sampeyan bisa uga bakal takon apa nomer visa, amarga kertu kasebut duwe nomer akeh nomer sing nduweni ciri khas dhewe, mula ayo ndeleng kepiye carane bisa cepet ngenali.

Kanggo bisa nemokake nomer Visa ing dokumen, kita mung kudu menehi ing tangan lan bisa ndeleng saka ngarep. Kanthi cara iki, kita mung kudu mriksa ing sisih tengen ngisor informasi sing ana ing warna abang, sabenere seri nomer sing nuduhake karakteristik nomer Visa sing ditunggu-tunggu.

Apa sampeyan wis nemokake? Saiki sampeyan mung kudu tulisake nomer visa utawa ngapalake supaya ora komplikasi. Kajaba iki, sampeyan ora duwe masalah bisa nemokake nomer visa, biasane ora beda-beda.

Nomer visa iki bakal mbantu sampeyan gawe anyar visa sampeyan yen pengin tetep luwih suwe. Mesthine, elinga, yen alesan lelungan sampeyan diganti, sampeyan kudu ndhaptar visa sing cocog. Dadi, sampeyan ora kudu kuwatir apa-apa.

Muga-muga sampeyan wis nulungi sampeyan ngerti apa visa kasebut, kanggo apa lan carane nemokake nomer sampeyan. Duwe perjalanan sing apik!

Artikel sing gegandhengan:
Paspor paling apik lan paling ala kanggo lelungan ing saindenging jagad
Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1.   Victor ngandika

    Jinis visa (B1 / B2) saka Uni Eropa sing duweni aku duwe barcode, aku wis mindai lan padha karo sing katon ing sisih tengen barcode, ing ujung visa liyane, nanging saiki nalika aku nulis ing formulir lelungan sing takon, ora kenal karo aku. Iki ujar manawa ana huruf sing diikuti karo 7 digit (#s) utawa 8 digit (#s) lan dununge ana ing sisih tengen ngisor dokumen lan ing endi nomer sing dakkandhakake sadurunge lan sing daklakoni ora ditemokake diakoni minangka nomer visaku.