Overbooking

Wanita lelungan kanthi pesawat

Nalika lelungan udhara, salah sawijining masalah sing asring dialami para plancong yaiku overbooking. Iki minangka praktik bisnis sah sing sah ing Uni Eropa sing diatur karo Peraturan EC Nomer 261/2004. Nanging, akeh penumpang sing ora mesthi ngerti apa sing diarani overbooking, jinis apa lan alternatif apa. Sabanjure, kita bakal nemokake kompensasi sing sampeyan duwe hak yen sampeyan ora ngidini sampeyan mlebu pesawat, apa hak sampeyan lan kepiye pratelan kasebut.

Apa sing diarani overbooking?

Iki kalebu adol tiket liyane kanggo pesawat tinimbang sing ana. Overbooking kedadeyan nalika jumlah penumpang sing duwe reservasi sing wis teka ing bandara kanthi tepat wektu ngluwihi jumlah kursi sing kasedhiya ing pesawat kasebut, sing meksa sawetara penumpang dicegah mlebu.

Napa iki overbooked?

Maskapai kasebut ndeteksi manawa ana bagean cilik saka para pelancong sing mbatalake penerbangan utawa sing ora teka ing pesawat lan mulane ngetokake sawetara tiket sing luwih gedhe tinimbang jumlah kursi sing kasedhiya ing pesawat kasebut.

Apa sing kedadeyan yen ana overbooking?

Sukarelawan biasane dijaluk ing antarane para penumpang sing pengin setuju nyerah papane ing pesawat kasebut kanthi ijol ganti rugi. Miturut peraturan Uni Eropa, maskapai kasebut kudu mesthi menehi ganti rugi sampeyan tanpa alesan minangka penumpang nalika kasus overbooking, ora preduli manawa sampeyan setuju ngilangi penerbangan kasebut.

Jinis overbooking

Akeh wong sing seneng lelungan ora ngerti, nanging bisa uga ana rong jinis overbooking lan gumantung saka sawetara aturan utawa liyane:

  • Overbooking non-sukarela: Yen sampeyan ora dadi sukarela kanggo ora numpak pesawat, nanging maskapai ora ngidini sampeyan ngakses, sampeyan kudu mbayar sampeyan rega tiket, nawakake ganti rugi finansial lan nawakake transportasi alternatif. Iki kedadeyan yen jumlah sukarelawan ora cukup.
  • Overbooking sukarela: Ing kasus iki, maskapai kasebut kudu menehi transportasi alternatif, mbalekake tiket lan tunjangan liyane kayata kursi bisnis ing pesawat liyane, kir traveller utawa awis. Ing kasus iki, nampa overbooking sukarela ora bisa diklaim mbesuk.

Rugi kompensasi

Overbooking sing ora sukarela

Yen sampeyan ora diidini munggah ing pesawat amarga ana overbooking lan sampeyan durung setuju tetep ana ing lapangan, priksa manawa kabeh kedadeyan sing dina iku ditulis. Bukak loker maskapai ing bandara utawa panguwasa kanggo njaluk dokumen sing mbuktekake manawa sampeyan wis akeh banget.

Kajaba iku, maskapai kasebut kudu menehi perawatan kanthi cukup kanggo wektu ngenteni, saliyane karo rong telpon. Yen transportasi alternatif sampeyan ora bakal teka nganti dina esuk, maskapai kasebut uga wajib menehi akomodasi lan ngisi biaya transfer saka hotel menyang bandara.

Ora lali manawa sampeyan duwe hak njaluk ganti rugi lan ganti rugi finansial miturut jumlah kasebut gumantung saka kilometer penerbangan sampeyan.

Overbooking sukarela

Yen sampeyan dadi sukarelawan ing kasus sing overbooking, sampeyan kudu ngerti manawa iki bakal nyegah sampeyan njaluk ganti rugi lan kabeh sing disepakati kudu ditulis. Sampeyan mung bisa pratelan nalika nglanggar kesepakatan kasebut.

Yen sampeyan wis entuk kesepakatan karo maskapai kasebut kanthi sukarela menehi kursi, elinga manawa maskapai kasebut kudu menehi opsi iki kanggo dipilih:

  • Mbayar maneh sajrone 7 dina rega tiket sing cocog karo bagean saka perjalanan sing durung bisa ditindakake, bebarengan karo pesawat bali secepat mungkin, yen ditrapake utawa mbalekake kabeh rega tiket yen pesawat ora ana maneh bisa dingerteni lan, yen ditrapake, pesawat bali menyang bandara asale.
  • Transfer menyang tujuan pungkasan sanalika bisa ing kahanan transportasi sing padha karo kontrak sing sampeyan lakoni.
  • Transfer menyang tujuan ing kahanan transportasi sing padha karo tanggal sing paling cocog karo sampeyan.
  • Kajaba iku, yen sampeyan dadi sukarelawan ing kasus sing overbooking, maskapai kasebut uga kudu menehi cek lelungan, dhuwit utawa kursi ing bisnis.
Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*