Pabrik Bir Carlsberg ing Kopenhagen

Bir Carlsberg

Sapa sing ora seneng duwe bir kapan wae taun? Bir minangka omben-omben sing wis ana pirang-pirang atus taun kepungkur lan sawetara wong ora ngombe amarga ora seneng rasane. Saiki ana macem-macem merek bir sing bisa dipilih. lan sampeyan mung kudu ngetik supermarket apa wae kanggo sadhar.

Nanging bisa uga sampeyan ngerti bir Carlsberg lan ngelingi sawetara pariwara sing angel dilalekake kaya pariwara kasebut bikers ing bioskop. Nanging saliyane pariwara lan pemasarane, Carlsberg minangka bir sing asring disenengi kanthi regane lan rasa sing unik.

Nalika sampeyan isih cilik, aku yakin manawa sampeyan nate menyang pabrik cookie, roti, yogurt utawa jinis panganan bayi liyane ... kanthi pribadi aku isih kelingan aku seneng banget karo kunjungan ing pabrik Donut sing aku seneng banget. ambune koridor pabrik nggawe sampeyan lemu. Nanging, apa sampeyan bisa mbayangno ngalami pengalaman sing padha saiki, nanging duwe kesempatan kanggo nindakake karo elemen liyane sing paling sampeyan uga seneng utawa luwih akeh tinimbang Donuts? Maksudku bir!

Yen sampeyan duwe plancongan ing plancongan ing Kopenhagen, mula luwih becik kunjungan sampeyan ing Carlsberg Brewery. Sampeyan bakal bisa ngerteni akeh babagan bir iki lan uga bakal nikmati wektu sing nyenengake. Sampeyan pengin ngerti luwih lengkap?

Pabrik Bir Carlsberg

Pabrik Bir Carlsberg

Aku isih kelingan rute bir sing apik sing disusun kanggo kita Kantor Pariwisata Kopenhagen, kanggo ngerti Carlsberg Brewery sing dununge ing ibukutha Denmark. Pabrik bir iki, didegake ing taun 1847 dening JC Jacobsen, minangka salah sawijining kunjungan penting sing kudu sampeyan lakoni ing kutha, luwih-luwih yen sampeyan seneng ngombe utawa pengin metu saka rutinitas turis.

Dina iki akeh produksi Bir Carlsberg asale saka liya ing Denmark, sanajan pabrik utamane ana ing Copenhagen. Kunjungan menyang pabrik iki bakal ngerteni luwih akeh babagan sejarah bir iki, proses produksi lan sampeyan uga bisa ngunjungi pameran mesin, botol, lan obyek penasaran liyane sing ana gandhengane.

Koleksi bir

Contone, kita bakal ndeleng ing koleksi botol bir paling gedhe ing saindenging jagad, kalebu botol Carlsberg lan liya-liyane saka macem-macem merek. Koleksi iki didaftar ing Guinness Book of Records ing taun 2007, kanthi gunggunge 16.384 botol. Wiwit taun 2007 nganti saiki, aku bisa njamin manawa koleksi iki saya akeh, sing sejatine kaget.

Saliyane koleksi kasebut, pabrik kasebut duwe taman patung, sakumpulan karya seni sing dikumpulake dening Carls Jacobsen, putra saka pendiri pabrik kasebut. Antarane patung kasebut yaiku versi misuwur sing luwih cilik Duyung Cilik saka Kopenhagen. Lan sabenere Carl Jacobsen sing ngrancang lan nggawe patung asli kasebut, sawise tresna karo penari sing ngliwati Copenhagen sing dibintangi balet The Little Mermaid.

Nanging ana luwih akeh obyek wisata ing pabrik kasebut, kayata kandhange, ing endi sampeyan bisa ndeleng jaran Jutland, jaran sing biyen digunakake pabrik iki kanggo ngangkut lan adol produke.

Kunjungan rampung, kepiye cara liya, ing Bar Brewhouse Jacobsen, ing endi sampeyan bisa ngrasakake bir Carlsberg.

Informasi tambahan kanggo riko

  Botol Carlsberg

Tampilan unik lan pameran interaktif uga bakal nggawa sampeyan lelungan liwat koleksi bir paling gedhe ing saindenging jagad, sampeyan bakal ngerti sejarah lan kabeh sing ana gandhengane karo Carlsberg. Elinga yen ngunjungi taman patung, kandhang lan toko souvenir. Tur kasebut bakal rampung ing bar sing ana ing lantai pertama pabrik bir, ing kono sampeyan duwe kesempatan kanggo nyoba sawetara produk sing durung nyoba nganti saiki.

Kunjungan kasebut bisa udakara udakara setengah jam kanggo ndeleng kanthi becik. Pabrik kasebut menehi saran supaya sampeyan ora teka mengko saka jam 14.30:XNUMX supaya sampeyan duwe wektu kanggo ndeleng kabeh.

Tangki bir

Rega tiket kalebu loro bir utawa minuman ringan sing bisa diduweni sawise rampung tur ing pabrik.

  • Jadwal:Pabrik kasebut mbukak wiwit dina Selasa nganti Minggu wiwit jam 10.00 nganti 17.00 sore, ditutup saben dina Senen lan Natal, Taun Baru, 24, 25, 26 lan 31 Desember. Kantor tiket ditutup jam 16.30 sore.
  • Prices:Diakoni 65 DKK kanggo wong diwasa (kalebu rasa loro bir), 50 DKK kanggo bocah enom umur 12 nganti 17 taun, lan gratis kanggo bocah-bocah ing umur 11 taun. Saiki 1 euro padha karo 7,45 makutha Denmark.

Kanggo informasi luwih lengkap

Bahan-bahan bir Carlsberg

Yen sampeyan butuh informasi luwih lengkap kanggo ngunjungi pabrik bir Carlsberg, sampeyan bisa ngetik situs web lan nemokake kabeh informasi sing dibutuhake kanggo bisa mbukak lan dadi kunjungan paling istimewa. Aku menehi saran supaya sampeyan pesen tiket luwih dhisik supaya sampeyan ora entek tiket lan luwih-luwih, supaya sampeyan duwe wektu kanggo ngatur perjalanan yen adoh saka adoh.

Yen sampeyan duwe pitakon liyane, sampeyan uga bisa ngirim email visit@carlsberg.dk utawa telpon +45 3327 1282 ing kono bakal ngewangi sampeyan lan sampeyan bakal bisa mangsuli pitakon sing bisa ditrapake kanggo ngatur kunjungan.

Kajaba iku, saka web sampeyan bakal bisa ngerteni produk kasebut kanthi luwih akeh, ngerti luwih akeh babagan babagan kasebut, ngerti alamat utawa nemokake nomer telpon utawa email liyane kanggo kontak karo perusahaan kasebut.

Sawise maca kabeh informasi babagan Carlsberg Brewery… apa sing paling sampeyan ngarepake? Kanggo ngatur perjalanan menyang Kopenhagen lan ngunjungi pabrik utawa tuku bir Carlsberg lan ngombe adhem banget? Tulisen ulasan sampeyan!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*