Musim panas ing Berlin, apa sing kudu ditindakake lan kepiye carane seneng

Srengenge katon padhang lan padhang ing Hemisfer Lor lan kutha-kutha sing adhem tradhisional wiwit panas. Berlin kalebu salah sawijining, sanajan untunge para pedunung ora tekan suhu oven sing dialami Madrid utawa Roma.

Berlin minangka kutha sing kurang musim panas utawa kanthi musim panas sing angel dipahami. Nanging ya, yen sampeyan duwe rejeki ing wayah panas yen sampeyan bisa ngrasakake kutha sing beda, mbukak, lan nyenengake. Dadi lah sawetara perkara sing bisa dideleng lan ditindakake nalika musim panas ing Berlin.

Seneng banyune

Sanajan Berlin minangka kutha sing ora adhep karo segara, sampeyan bisa milih rawuh ing kolam renang umum utawa pindhah menyang sendhang cedhak. Salah sawijining kolam umum sing paling disaranake yaiku Columbiabad, ing Neukölln, amarga akeh papan ijo ing sakupenge lan trampoline saka 1 nganti 3 meter, platform kanggo mlumpat saka dhuwur sepuluh meter lan slide.

Wis sawetara blumbang, sawetara cethek banget kanggo bocah-bocah, area bocah, liyane kanggo mangan lan mesthine, udan lan kamar ganti. Yen sampeyan bisa sekolah ing wayah sekolah, luwih becik amarga ora ana bocah. Situs iki uga duwe sauna lan kabeh kompleks dibukak wiwit jam 8 esuk nganti 8 sore.

Sampeyan bisa mlebu nganti sakjam sadurunge ditutup nanging kolam renang ditutup setengah jam sadurunge wektu sing padha. Tarif kasebut yaiku 5, 5 euro wiwit Senin nganti Jumuah sajam setengah nggunakake kolam.

Uga ana kolam pribadi, sawetara luwih adhem tinimbang sing liyane, kayata ing teras omah SoHo (lan sing ora bisa diakses kabeh wong ...), lan sing ana ing Badeschiff, sanajan ing kene esuk banget sampeyan kudu lunga banget akeh lan priksa manawa papan lan tentrem esuk.

Pilihan liyane, sing luwih alami, yaiku nyedhaki sendhang nanging yen ora duwe mobil dadi angel. Kajaba iku, yen sampeyan mikir manawa kolam renang umum akeh wong, ngenteni ndeleng tlaga. Kadhangkala dheweke njeblug! Lan mesthine, perairan kasebut dudu perairan Karibia. Isih sampeyan bisa ngerti Schlahtensee utawa Weifensee utawa, rada adoh, Liepnitzsee. Saenipun, goleki dhisik pinten wong ...

Pungkasan, Berlin duwe akeh kanal lan sampeyan bisa mlaku liwat skauchboot sing murah lan sederhana utawa ndhaptar demo. Perusahaan tur sing disaranake yaiku BerlinBotsTouren, kanthi prau cilik mung kanggo 11 wong. Sampeyan bisa mlaku-mlaku ing sadawane Kali Spree, adegan akeh gelut sajrone Perang Dunia II, utawa liwat perairan Landwehrkanal sing tenang.

Festival musim panas

Yen sampeyan minangka salah sawijining wisatawan aktif sing seneng melu urip ing kutha, mula sampeyan kudu melu festival. Kutha-kutha Eropa duwe festival kanggo saben musim lan Berlin ora dikecualian, luwih-luwih yen srengenge sumunar!

El Pawai 1 MeiSanajan wis kliwat, iki minangka salah sawijining pihak sing paling rame, sanajan tembung pesta ora pas kabeh, bener? Ana pawai, pawai lan akeh sejarah. Semono uga MotzstraBenfest, Dina St St. Christopher's Street, Fète de la Musique lan Karnaval Budaya. Festival paling anyar iki yaiku acara multikultural kedadeyan ing Neukölln lan Kreuzberg wiwit taun 1996.

Jinis Love Parede, musik tekno, kulawarga lan kanca kabeh warna, genre lan orientasi seksual. Kasunyatane yaiku yen multikulturalisme iku gedhe, sing paling apik sing bakal ditemokake ing Jerman. Ora dibebasake saka perselisihan, sing nggawe ide, sapa sing ngatur, yen dikomersialake utawa ora, nanging hei ... terus dianakake lan sampeyan ora bakal kliwat.

El Dina Dalan Christopher Iki minangka versi Parade Pride Berlin Digawe ing Kreuzberg. Kabeh "langka" utawa ora dikatutake saka kutha kasebut teka ing kene lan kosok balene karo motif liyane, padha banget, motif pasif yaiku solidaritas mula para imigran lan pengungsi dadi perhatian utama. Terus karo tema gay utawa minoritas seksual, uga ana Motzstrabenfest, ing Schöneberg.

Iki minangka acara tahunan lan ora mung arak-arakan amarga suwene akhir minggu. Para mudha, wong tuwa, wong gay utawa wong heteroseksual, kabeh padha kumpul ing kene kanthi tunggal rasa seneng lan toleransi tumrap sing beda. Akeh warna, akeh sing sumunar ... Apa ing Fète de La Musique padha? Ora preduli, kabeh iku preinan jagad, sing dirayakake ing macem-macem kutha ing saindenging jagad.

Yen udan ora kepenak, mula gumantung ing taun lan swasana bisa utawa ora bisa ngrasakake festival kewarganegaraan lan keragaman sing mesthi dirayakake tanggal 21 Juni. Pesta kasebut berlangsung luwih saka rong jam utawa malah pirang-pirang dina. Kudu melu mlaku-mlaku, ngguyu, nembang lan nari kanthi akeh. Festival liyane? Sing paling komersial yaiku Pop-Kultur, Down the Lake, ing Weibensee, ing Down Kali utawa Festival Lemah Suci, rong jam saka kutha.

Rasakake panganan ing njobo

Yen sampeyan bisa mangan, duwe bakar-bakar lan mangan sawetara bir luwih apik, bener? Ing taman Körnerpark, Görli, Hasenheide, Tiergarten utawa Tempholf sampeyan bisa duwe barbekyu. Lan yen sampeyan ora duwe grill, mula menyang pasar swalayan lan tuku bakar bakar sing wis digawe kanggo mangan. Super praktis! Ing Taman Thai Sampeyan uga tujuan sing apik, njupuk sandwich, umpamane, amarga ana wong sing luwih sithik lan PKL kanthi jelas adol panganan Thai sing dijilat driji.

ing spätis dheweke misuwur lan misuwur ing Berlin. Dheweke ngerti carane adol panganan lan ngombe saka macem-macem jinis, awan lan wengi, lan nalika dina-dina anget, dheweke nempatake kursi kanggo seneng ngobrol. Kutha iki kebak jinis kios gastronomi sing untunge murah.

Keranjang keranjang panganan uga wis tekan kene mula musim panas minangka musim kanthi festival panganan: ing Festival Musim Panas Vegan, Contone, dheweke Festival Gastronomi Berlin, sing Street Food Berlin utawa Markthalle 9, minangka conto.

Aku ora bakal nglalekake dhaptar kunjungan ing bandara pasca perang lawas sing wis dadi Taman Tempelhofer. Sampeyan bakal bisa ndeleng arsitektur Nazi, trek lawas kanthi menara kontrol lan akeh wong sing seneng piknik. Yen sampeyan nyewa sepeda utawa moped / skuter, sampeyan bisa muter Berlin kaya sing dikarepake. Elinga wae!

Plancongan Berlin

Pungkasan nanging ora kalah penting, sampeyan bisa adoh saka Berlin kanthi rada suwe lan ngerteni lingkungane. Bus lan sepur bisa nyambung banget lan entuk program sing apik. Sampeyan bisa lelungan menyang Teufelsberg, menyang Pfauueninsel utawa Spreewald sing apik.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*