Carmen Guillen

Aku mikir manawa lelungan minangka salah sawijining pengalaman paling sugeng sing bisa ditindakake wong ... Wirang, dhuwit dibutuhake kanggo iki, bener? Aku pengin lan bakal ngomong babagan macem-macem lelungan ing blog iki, nanging yen aku arep menehi wigati, tujuane sing dakkarepake tanpa ninggalake rejeki.