Mariela Carril

Wiwit cilik, aku seneng ngerti papan, budaya lan bangsane liyane. Nalika lelungan aku njupuk cathetan supaya bisa dakkirim mengko, kanthi tembung lan gambar, tujuane kanggo aku lan bisa uga sapa wae sing maca tembungku. Nulis lan plancongan padha, dakkira padha-padha mbudidaya lan nggayuh ati.