Carlos Lopez

Wiwit cilik aku mesthi kepengin lelungan lan mbaka sethithik aku bisa dadi plancong tanpa lelah. Tujuan favoritku: India, Peru lan Asturias, sanajan ana liyane. Aku seneng ngrekam video sing aku seneng lan sing paling penting njupuk foto kaya-kaya wong Jepang. Aku seneng nyoba gastronomi tradisional ing papan sing dakkunjungi lan nggawa sawetara resep lan bahan sing bisa digawe ing omah lan dituduhake karo kabeh wong.