Susana godoy

Aku seneng banget babagan basa saka saindenging jagad. Dadi minangka guru inggris, aku uga seneng ngerti basa utawa dialek sing beda-beda. Saben lelungan sing daklakoni minangka pembelajaran anyar sing bakal dakeling-eling sajrone uripku.