Panggonan kanggo lelungan minangka pasangan ing Spanyol

Alhambra ing Granada

Ana akeh panggonan kanggo lelungan minangka pasangan ing Spanyol. Kutha-kutha kasebut nduweni aura romantis. Kajaba iku, biasane duwe sejarah sewu taun lan akeh monumen. Nanging, ing ndhuwur kabeh, dheweke kebak legenda, akeh, sabenere, babagan katresnan sing ora seneng.

Ana akeh panggonan kaya iki ing Spanyol sing ora mungkin kita ngandhani kabeh babagan iki. Nanging, kita njamin yen sampeyan ngunjungi sing bakal kita usul, sampeyan ora bakal getun. Sampeyan bakal nglampahi Tetep apik karo partner lan loro sing bakal seneng a memori kenangan. Nanging, tanpa ado maneh, kita bakal nuduhake sampeyan sawetara panggonan kanggo lelungan minangka pasangan ing Spanyol.

Lima panggonan sing ora bisa dikalahake kanggo lelungan minangka pasangan ing Spanyol

Kita bakal miwiti demo panggonan kanggo lelungan minangka pasangan liwat Spanyol ing Andalusia sajarah lan banjur nyedhaki panggonan liyane. Ing komunitas iki, kita bisa ngomong karo sampeyan Jaen utawa saka Sevilla, nanging mbok menawa kutha paling romantis iku Granada.

Granada

Granada the Sacromonte

Lingkungan Sacromonte, ing Granada

Tanpa mangu, kutha Andalusia iki salah siji sing paling cocok ing Spanyol kanggo ngunjungi minangka saperangan. Wis dadi akeh panggonan menarik sing trip kanggo Granada mbutuhake sawetara dina. Nanging iku inescapable kanggo ngunjungi ing Alhambra, kutha Nasrid kuna nyatakake Situs Warisan Donya. Lan, jejere dheweke, ing Generalife, karo kraton lan Kebon nyengsemaken sawijining.

Sampeyan uga kudu kalebu mlaku liwat tetanggan sing paling khas ing riko kanggo Granada. Utamane, sampeyan kudu ndeleng Albaicin, karo lurung-lurung sempit lan omah-omahé whitewashed, lan ing Sacromonte, karo guwa-guwa sing dadi omah.

Uga, sampeyan ora kudu lali babagan Katedral Inkarnasi, dianggep salah siji saka puncak Renaissance Spanyol, utawa saka Charterhouse, dibangun ing abad kaping XNUMX. Kabeh iki tanpa dilalekake Kapel kraton, bangunan Gotik paling penting ing Granada.

Nanging, yen ana panggonan romantis ing kutha Nasrid, iku ing Goleki Saint Nicholas. Dolan maring iku nalika sunset lan sampeyan bakal duwe views apik lan unik saka Alhambra. Kanggo mungkasi kunjungan menyang Granada, nikmati tapas. Cara tradisional, ditawakake gratis kanthi konsumsi lan sawetara yaiku terong goreng, chopitos, dogfish marinated utawa benang.

Wilayah tapas tradisional yaiku Balai Kota, trotoar Darro lan Realejo. Nanging, kabeh panyiapan Hospitality ing kutha nawakake banget sedhep.

Teruel

Teruel

Balai Kutha Teruel lan Katedral

Kutha Aragonese iki, sing malah nduweni legenda sing padha karo Romeo lan Juliet, ora bisa ilang ing tur kita ing panggonan-panggonan kanggo lelungan minangka pasangan liwat Spanyol. Iku sabenere saka Kekasih Teruel, Isabel de Segura lan Diego Marcilla.

Kanggo wong-wong mau, Teruel uga dikenal minangka Kutha Cinta, lan salah sawijining kunjungan sing bisa ditindakake ing kutha Aragon bakal nyritakake crita Isabel lan Diego. Kita ngomong karo sampeyan Mausoleum Para Kekasih, ing ngendi, saliyane kuburan, sampeyan bisa ndeleng kabeh pameran sing ana hubungane karo wektu lan kahanan katresnan sing ora nyenengake.

Nanging Teruel luwih saka kekasih. Wis warisan saka Arsitektur Mudejar sing wis ditetepake minangka Situs Warisan Donya. Iki kalebu, ing antarane bangunan liyane, menara lan atap Katedral Santa María lan gréja San Pedro, San Martín lan El Salvador. Ing kontras, imposing Los Arcos aqueduct punika Renaissance.

Nanging, yen sampeyan isih pengin lelungan luwih ing wektu, cedhak kutha sampeyan duwe Dinopolis, Taman tema khusus kanggo dinosaurus sing manggon ing wilayah kasebut ing jaman kuna.

Pungkasan, sampeyan kudu ngunjungi warisan arsitektur modernis Teruel. Iku nanggapi, sesuai karo bangunan lawas, kanggo gaya neo-mudejar. Lan digawe saka konstruksi kayata San Nicolás de Bari, sekolah lawas Arrabal, omah Farmasi Rumah Sakit Provinsi, Casino utawa Plaza de Toros.

Nanging sampeyan ora kudu ninggalake kutha Aragon tanpa ngliwati sing kondhang Torico kothak. Ing saubengé sampeyan duwe bar lan restoran ing ngendi sampeyan bisa nikmati masakan Teruel sing apik banget. Ing kono, ham sing diobati katon, nanging uga sajian kayata domba panggang, partridge lan acar terwelu utawa trout. Dene ingkang manis-manis, dheg-dhegan kekasih utawi kepang Mudejar.

Salamanca, papan liya kanggo lelungan minangka pasangan ing Spanyol sampurna

Taman Calixto lan Melibea

Huerto de Calixto lan Melibea

Uga Salamanca sajarah iku panggonan sampurna kanggo lelungan minangka pasangan ing Spanyol. Nyatane, crita romantis liyane saka sastra kita dumadi ing kana. Kita ngomong karo sampeyan babagan Calixto lan Melibea, loro protagonis saka Celestine. Lan, sabenere, jejere jembatan Romawi lan tembok kutha iku sawijining Tambalan sayuran, taman gaya Muslim.

Nanging Salamanca nawakake akeh liyane kanggo ndeleng. Sembarang wisata kudu diwiwiti ing Plaza Mayor, Gaya Baroque lan dianggep salah siji sing paling ayu ing negara kita. Sampeyan uga kudu ngunjungi katedral ing kutha. Sing Lawas saka abad kaping XNUMX lan Romanesque, dene sing Anyar iku Gotik lan saka abad kaping XNUMX.

Ana akeh bangunan agama liyane sing ayu banget ing Salamanca. Minangka conto, kita bakal nyebutake pasamuwan-pasamuwan San Marcos lan Roh Suci lan biara Las Claras, San Antonio el Real lan San Esteban.

Nanging sampeyan uga kudu ngunjungi Salamanca kanggo warisan nyengsemaken bangunan sipil. Antarane wong-wong mau salah siji saka Universitas lan populer Omah Cangkang. Lan ing jejere iki, sing saka colleges lan kraton Monterrey, Anaya, Don Diego Maldonado utawa Orellana.

Ing cendhak, kita mung bisa nyebutake bagean cilik saka warisan monumental Salamanca amarga sugih banget sing mbutuhake kunjungan luwih saka siji. Aja lali yen telpon Kutha Lawas Iki minangka Situs Warisan Dunia.

Pontevedra

Pazo de Lourizan

Istana Lourizan

Yen kita ngomong karo sampeyan taman camelliaKita bakal menehi cukup alesan kanggo ngunjungi Pontevedra minangka pasangan. Amarga jinis kembang iki nduweni resonansi romantis sing apik lan ditemokake ing kabeh taman kutha, yen sampeyan ngunjungi ing musim dingin.

Nanging Pontevedra uga minangka keajaiban monumental. Ing kutha lawas sampeyan kudu ngunjungi basilika Santa Maria la Mayor, dibangun ing abad kaping XNUMX, lan, cedhak banget, Plaza Teucro, dipigura dening kraton barok kaya sing Gago, Montenegro utawa Pita.

Kanggo bagean kasebut, ing saubengé Plaza de la Ferrería ana biara San Francisco lan Gereja La Peregrina. Lan, rada adoh, jembatan abad tengah El Burgo lan Museum Pontevedra, kanthi koleksi perhiasan emas sing apik banget.

A mate liwat pesisir Lérez iku uga banget romantis. Lan, yen sampeyan nindakake saka sisih lor, sampeyan bakal nemokake, saliyane alam, pulo Patung, ing ngendi karya-karya saka macem-macem penulis Galicia wis diinstal.

Nanging, yen sampeyan nginep ing parador de turismo, bangunan abad kaping XNUMX, lan mlaku liwat Plaza de las Cinco Rúas sampeyan bakal tekan wilayah modern saka kutha, ing ngendi ana akeh omah kanthi gaya arsitektur iki lan uga teater Principal. Antarane bangunan kasebut yaiku Café Moderno, bangunan Kantor Pos lan, sing paling apik, sing apik banget kraton Lourizan.

Soria

Pertapaan San Saturio

Padepokan San Sabtu

Soria ana kutha ngendi Antonio Machado manggon crita katresnan karo Leonor Ngiwa, muse saka sawetara puisi kang gedhe. Iki kudu dadi alesan sing cukup kanggo sampeyan milih minangka papan kanggo lelungan minangka pasangan ing Spanyol. Ing kasunyatan, ing promenade saka San Saturio, ing ngendi padepokan sing jenenge padha dumunung, minangka papan sing kebak asmara.

Nanging, saliyane, kutha Duero uga menehi warisan sejarah lan monumental sing apik banget. Wis akeh gréja Romanesque kaya San Juan de Rabanera lan Santo Domingo. Iku uga wis biara Renaissance kaya Nuestra Señora del Carmen lan pertapan kaya Nuestra Señora de la Soledad.

Nanging, monumen agama utama ing Soria yaiku Katedral Co-San Pedro, sing ngreksa bagéan saka gréja monastik asli saka abad kaping-XNUMX. Ing njero, sampeyan bisa ndeleng altarpieces barok sing apik banget kayata kapel San Miguel lan Santísima Trinidad.

Kutha Duero uga nduwèni kraton sing éndah kaya déné Counts of Gómara lan de los Ríos y Salcedo. Nanging bandha paling gedhe saka Soria reruntuhan Numancia, sing adohe mung pitung kilometer. Kutha pra-Romawi mitos wis digali lan bisa dibukak. Kajaba iku, akeh potongan sing ditemokake ing Museum Numantino.

Iki ora mung siji sampeyan bisa ndeleng ing Soria. Uga menarik banget yaiku Museum Medieval San Juan de Duero, dumunung ing biara homonim; Museum Diocesan-Cathedral lan House of Poets, dumunung ing bangunan Circle of Friendship.

Ing kesimpulan, kita wis nuduhake sampeyan limang saka panggonan kanggo lelungan minangka pasangan ing Spanyol. Kabeh mau nawakake sudhut romantis, warisan monumental gedhe lan gastronomy éca. Nanging kita bisa ngomong babagan akeh panggonan liyane. Contone, Ronda, kutha Malaga aneh sing dadi buaian bandit lan adegan crita katresnan. Utawa pulo saka Ibiza, kanthi srengenge srengenge sing nggumunake. Utawa, pungkasane, ing abad tengahan watu, ing Segovia, karo kastil sawijining enchanted dening loro penyayang apes.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

bool (bener)