Pesisir alam ing Malaga

Pantai Guadalmar

ing pesisir alam ing Malaga ana ing antarane sing paling sibuk kabeh Andalusia. Kaya sing paling akeh sing dadi kagungane ing Costa del SolDheweke duwe wedhi putih sing apik lan banyu sing jernih. Nanging, ing ndhuwur kabeh, dheweke ana ing wilayah sing duwe sinar matahari luwih saka telung atus dina setahun lan suhu sing anget banget.

Ing tangan liyane, munisipalitas utama ing provinsi Malaga Dheweke duwe pantai nudist. Nalika sampeyan bakal weruh, sampeyan duwe wong-wong mau ing Esteponaing Benalmadena utawa ing Marbella. Lan kaendahan lan kualitase, bebarengan karo keuntungan saka iklim, ndadekake wong-wong mau dibukak dening turis saka kabeh Eropah. Yen sampeyan seneng nudism, kita bakal nuduhake sampeyan pantai naturist utama ing Malaga.

Pantai Guadalmar

Pantai Guadalmar

Guadalmar, salah sawijining pesisir alam sing paling apik ing Malaga

Dumunung wolung kilometer saka tengah Málaga, ing urbanisasi kanthi jeneng sing padha. Amarga lokasine, bisa uga pantai campuran paling populer kabeh Costa del Sol. Dawane kira-kira patang atus meter lan ombake sedheng. Kajaba iku, vegetasi KALUBÈRAN ngubengi iku, kang nyumbang kanggo menehi pangguna sawetara privasi.

Kaya sing wis dakkandhakake, wis dicampur. Iki tegese wis bagean darmabakti kanggo nudism lan liyane kanggo wong karo siram cocog. Uga duwe macem-macem layanan kayata rental hammocks lan payung lan bar pantai. Nanging, kabeh kutha Guadalmar nawakake akeh bar lan restoran, uga hotel. Malah duwe lapangan golf sing apik banget lan sawetara pusat blanja.

Ing tangan liyane, wiwit iku dadi cedhak tengah Málaga, yen sampeyan ngunjungi, sampeyan bisa njupuk kesempatan kanggo njaluk ngerti ibukutha ayu saka Costa del Sol sethitik luwih apik.. Didegaké déning wong Fenisia ing abad kaping XNUMX sadurunge Kristus, kutha iki wis tetep sajarah kayata Téater Romawi lan spektakuler benteng muslim. Nanging kita uga menehi saran kanggo ngunjungi Katedral Inkarnasi, Sejatine Renaissance, sanajan kalebu unsur Baroque.

Arteri sing paling populer yaiku arteri Marques de Larios werna, kanthi bangunan sing dibangun miturut chicago-gaya. Nanging sampeyan uga bisa ndeleng modernists liyane kaya kutha Swedia lan Fernanda o bugenvil. Mangkono uga, padha akeh ing kutha kraton kayata Salinas, Buenavista utawa Villalón. Pungkasan, aja lali ngunjungi museum kayata museum sing dikhususake Picasso, Carmen Thyssen utawa Pusat Pompidou.

Pantai Artola

Pantai Artola

Artola utawa Cabopino Beach

Antarane pesisir naturist ing Malaga, iki ana ing kotamadya Marbella, ing wilayah sing dilindhungi disebut Dunes of Artola. Iki uga dikenal minangka pantai cabopino. Nduwe ekstensi kira-kira sewu rong atus meter lan dicampur. Biasane, naturalis ditemokake ing bagean sing paling prawan, sanajan sampeyan bisa ndeleng ing saindenging pantai. Uga wis sawetara layanan lan sawetara taun kepungkur iki dianugerahi bédané saka Gendera biru.

Persis, cedhak banget sampeyan duwe Cabopino Marina Lan Menara Maling, dibangun ing jaman Muslim kanggo mbela pesisir. Fungsi padha wis Royal River Tower, cedhak banget karo situs arkeologi kanthi jeneng sing padha, wiwit jaman Fenisia.

Kanggo bagean, sing Wektu Bebas Kutha Residential nanggapi konsep kutha taman sing dikembangake ing konteks arsitektur modern. Wis meh rong atus omah siji-kulawarga lan bangunan layanan kayata restoran, pusat kesehatan utawa pasamuwan. Nanging, kaya jenenge, uga nduweni fasilitas olahraga lan taman. Komplek, karya arsitek Manuel Aymerich y Angel Cadarso, dibangun antarane 1956 lan 1963.

Pantai Almayate, sing paling gedhe ing antarane pesisir alami ing Malaga

Pantai Almayate

Pantai Almayate ing Vélez-Málaga

Saiki kita teka ing sandbank paling gedhe ing antarane pesisir naturist ing Malaga, amarga dawane meh telung ewu meter lan ambane telung puluh. Senadyan ukuran gedhe, sampeyan bakal seneng amarga iku cukup diisolasi lan meh prawan. Nanging, ana sawetara layanan kayata jamban lan pancuran.

Sampeyan uga duwe sawetara bar pantai ing cedhak. Nyatane, ing jejere sampeyan duwe Camping Almanat, kang uga naturist lan malah nawakake sampeyan bungalow. Dene wedhine, wernane peteng lan ombake sedheng. Kanggo kabeh alasan iki, yen sampeyan seneng laku nudism, disaranake pantai iki.

Amarga, ing Kajaba iku, dumunung ing lingkungan istimewa. Cedhak banget yaiku Batu Banteng, supaya disebut amarga ngreksa salah siji saka sawetara tokoh saka bantheng Osborne misuwur sing tetep ing Spanyol. Ora kurang spektakuler sing tambang Almayate, saka ngendi watu kasebut dijupuk kanggo mbangun katedral Malaga. Cedhak banget, uga, sampeyan duwe menara pertahanan Manganeta lan Jaral, siji bunder lan persegi dowo liyane, nanging loro darmabakti kanggo mbela pesisir.

Atraksi sing luwih gedhe nawakake sampeyan Velez-Malaga, sing wilayah kotamadya ana pantai. Kutha lawas kasebut kadhaptar minangka Komplek Artistik Sejarah. Iki dumadi saka rong bukit sing ngelawan. Ing salah siji saka wong-wong mau ana sisa-sisa lawas benteng muslim Lan greja Santa María la Walikota, sing nggabungake unsur Gotik lan Mudejar. Kanggo bagean, ing bukit liyane ana ing Pertapaan saka Remedies lan tetanggan saka pinggiran kutha San Sebastian lan ing Ville, karo omah-omahé putih cilik.

Antarane monumen sipil Vélez, kita uga menehi saran supaya sampeyan ndeleng gerbang Nyata lan Antequera, sisa-sisa tembok lawas; ing omah kuwat saka Marquis utawa Omah Larios lan Cervantes. Kanggo bageane, kraton beniel tanggal saka awal abad kaping XNUMX, abad padha kang lawas Rumah Sakit San Juan de Dios. Luwih modern yaiku Pósito lawas, wiwit abad kaping XNUMX, lan Villa Mercedes, permata regionalis lan neo-Mudejar saka pungkasan abad kaping XNUMX. Stasiun sepur lawas uga minangka bagéan saka gaya arsitektur iki.

Teluk Pinus

Teluk Pinus

Pemandangan udara Cala del Pino

Ing demo kita pantai naturist ing Malaga, kita saiki pindhah menyang kutha ayu saka nerja kanggo pitutur marang kowe bab Cala del Pino. Sampeyan bakal nemokake ing pinggiran desa iki, ing dalan sing arep menyang Almunecar. Dawane kira-kira telung atus seket meter lan biasane ora rame banget. Mbok menawa iki amarga kasunyatan sing, kanggo tekan ing kono, sampeyan kudu lelungan watara rong atus meter saka dalan tajem. Nanging, sawise iki, sampeyan bakal nemokake pantai sing apik kanthi banyu sing resik lan bening kristal lan uga akeh ketenangan.

Senajan, ing kasunyatan, iku rong teluk sing dipisahake dening watu gedhe sing gampang diubengi nalika surut lan uga adus nalika dhuwur. Iku uga becik kanggo nyilem amarga watu ing jero banyu.

Ing tangan liyane, yen sampeyan ngunjungi pantai iki, kita ora bisa bantuan nanging Rekomendasi sing apa padha karo famous Guwa Nerja, sing cedhak banget. Kamar-kamar sing apik banget, kanthi stalaktit lan stalagmit. Tuladhane, sing ing Betlehem, Cataclysm utawa Pilar Hercules. Nanging uga dheweke lukisan, tanggal kira-kira rong puluh ewu taun kepungkur, sanajan studi liyane menehi umur patang puluh loro ewu taun.

Uga, wiwit sampeyan ana ing Nerja, ngunjungi ing greja Juruwilujeng, sing nggabungake gaya Baroque lan Mudejar. Iki nggabungake arsitektur religius kutha bebarengan karo greja kamulyan Lan Padepokan Las Angustias. Minangka kanggo warisan sipil, sampeyan duwe misuwur Balkon saka eropa, karo views nyengsemaken saka Costa del Sol; ing Saluran air saka elang, dibangun ing abad ka-XNUMX, lan pabrik gula lawas saka Saint Anthony Abbot.

pantai segara

pantai segara

Pantai Marina ing Mijas

Ora kurang disaranake tinimbang sing sadurunge yaiku pantai iki sing ana ing kutha Mijas, luwih khusus ing El Chaparral. Dawane kira-kira sangang atus meter lan ambane nembelas lan nduweni wedhi peteng. Dasar segara iku watu lan dumunung ing wilayah sing meh prawan, mula sampeyan bisa tenang. Nyatane, iki diubengi dening ijo lan mung bisa diakses kanthi mlaku. Kanggo kabeh alasan iki, pantai iki dianggep salah siji sing paling sepi ing kabeh pesisir Malaga.

Ing sisih liya, yen sampeyan mutusake milih wedhi iki ing antarane pesisir alami ing Malaga, sampeyan kudu ngunjungi kutha sing apik banget. Kutha Mijas. Jeneng iki ditampa minangka oposisi sing paling modern lan wisata ing pesisir lan dumunung ing lereng gunung. Sierra de Mijas. Iku stands metu kanggo lurung-lurung sempit sing dipigura dening omah putih adorned karo kembang, nanging uga kanggo akeh monumen.

Antarane iki, iku penting banget Gereja Paroki Immaculate Conception, dibangun ing abad kaping XNUMX ing sisa-sisa masjid lawas, menara Mudejar digunakake minangka menara lonceng. Iku uga highlights ing greja san sebastian, saka periode sing padha, lan ing pertapan Virgen de la Peña. Sing terakhir kasusun saka guwa sing digali ing watu lan sacristy dibangun mengko. Warisan agama Mijas Pueblo rampung dening Pertapaan Calvario lan San Antón, loro saka XVIII.

Babagan arsitektur sipil kutha Malaga, misuwur amarga taksi kuldi, sabenere highlights ing Plaza saka Virgin of the Rock, ngendi iki wis mandeg lan ngendi Balai Kota. Sampeyan uga bisa demo ing Walk of the Walls, sing mlaku liwat taman sing apik lan nawakake pemandangan sing apik banget. Uga, ing Gua Kompas sampeyan bisa ndeleng a pabrik glepung lawas karo mekanisme asli.

Kutha Mijas

Pemandangan saka Mijas Pueblo

Senajan, yen kita ngomong babagan curiosities, ing Museum Miniatur adhedhasar ing gerbong lan wis sawetara minangka nyengsemaken minangka Reproduksi saka Pungkasan Pungkasan ing gandum saka beras. Uga menarik yaiku Museum Etnografi lan Pusat Seni Kontemporer, kang omahé lukisan dening Picasso y Dali.

Merata asli punika bullring, karo wangun oval lan grandstand siji, kang salah siji sing paling cilik ing donya. Akhire, ing Menara Anyar Cala del Moral sampeyan duwe Pusat Interpretasi Menara Pengawal. Ing babagan iki, sampeyan bakal bisa ngerti sejarah benteng iki digawe kanggo mbela pesisir lan, umume, masa lalu Mijas.

Ing kesimpulan, kita wis nuduhake sawetara saka pantai alam ing Málaga. Nanging, sampeyan duwe papan liya kanggo nglatih nudisme. Contone, pantai coquettish saka benalnatura ing Benalmádena utawa ing kali koboi ing Estepona. Sinau lan critakna pengalaman sampeyan.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*