Pantai paling misuwur ing Kuba: Santa María del Mar

Santa Maria del Mar

Nalika mikirake pantai ing Kuba, sing pertama sing dipikirake yaiku pantai Varadero. Nanging Kuba duwe akeh pantai liyane sing durung dingerteni turis nanging bisa dikunjungi.

Ing sisih wétan Havana ana garis pesisir dawa sing dikenal kanthi jeneng Playas del Este. Ing Playas del Este sampeyan bisa nemokake pantai kaya Guanabo, Bacuranao, Tarará, utawa Santa María del Mar, sing bakal dakkandhani saiki.

Pantai Santa María del Mar yaiku pasir sing apik banget 10km lan dununge 35km saka pusat Havana. Pantai iki paling populer ing antarane masarakat Havan. Kepiye wae, musim siraman wong Havanans diwiwiti wulan Juni lan pungkasan wulan November, mula turis sajrone taun bisa nikmati pantai sing meh sepi. Sanajan ing musim dhuwur, sampeyan bisa nemokake sudhut sing sepi ing 10km Santa María del Mar.

Sampeyan bisa menyang Santa María del Mar saka Havana kanthi transportasi umum, nanging ora luwih disaranake amarga jumlah penumpang sing akeh. Pilihan sing paling apik yaiku nyewa taksi, nanging ya, negosiasi regane sadurunge.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Karla ngandika

    Halo… .. Aku pengin lunga menyang Kuba ninggali universitas kurang luwih ing wulan September 2009, apa sampeyan bisa menehi saran agensi perjalanan sing ninggalake Aguascalientes Meksiko menyang CUBA? Aku seneng banget pindhah lan ngerti kekayaan sing gedhe