Pantai lan teluk ing Mijas

Pantai paling apik ing mijas

Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing seneng musim panas teka ing pantai, artikel iki bakal narik kawigaten sampeyan. Ana pirang-pirang pantai ing negara kita lan ing saindenging jagad, uga teluk sing apik, nanging dina iki aku pengin ngobrol karo sampeyan sing khusus ana ing Mijas. Pancen ora mung penting kanggo ngerti teluk lan pantai ing musim panas, musim salju utawa ing wayah liyane, uga luwih becik ngunjungi dheweke utawa mlaku-mlaku kanggo ngrasakake alam.

Nanging yen sampeyan kepengin ngunjungi Mijas lan ngerti manawa pantai lan teluk sing paling apik, mula luwih becik maca amarga sampeyan bakal nemokake sawetara pojok kutha iki, manawa sampeyan bakal nemokake. Lan ora prelu menyang bagean liya ing donya kanggo nikmati papan sing apik, Spanyol uga duwe pesona lan Mujas bakal nuduhake sampeyan.

Mijas: papan wisata sing apik

Kutha Mijas

Saka sawetara taun kepungkur nganti saiki, kita bisa ujar manawa Mijas wis dadi salah sawijining tujuan wisata paling penting ing Andalusia. Ora ana wong Andalusia sing ora ngerti dununge Mijas, lan malah ana akeh wong sing teka ing luar negeri kanggo seneng pasisir, teluk tangan, gastronomi lan perawatan wong sing apik.

Mijas duwe garis pantai ora kurang saka 12 kilometer lan kebak teluk lan pantai kanggo kabeh selera, mula, aku yakin manawa sampeyan bakal bisa nemokake sudhut sing cocog kanggo sampeyan, tanpa preduli apa sing disenengi utawa preferensi pribadi sampeyan. Meh kabeh pantai Mijas duwe layanan dhasar kanggo nggarap dina sing luar biasa karo kulawarga lan kanca-kanca.

Yen sampeyan mikir nikmati plancongan sing apik ing Costa del Sol, mula sampeyan ora bakal kliwat kesempatan teka ing Mijas lan bisa nikmati kabeh sing dianteni. Aja lali ing ngisor sawetara teluk lan pantai sing paling misuwur supaya sampeyan bisa nggawe itinerary sing apik lan nikmati.

Mijas cove

La Cala de Mijas minangka sing paling populer lan dununge ing kutha kasebut kanthi jeneng sing padha. Ing sakiwa tengene, ana akeh bar lan restoran amarga papan turis banget sing mesthi kebak masarakat, nggawe bisnis sing cocog. Kayane ora cukup, pantai ing wilayah iki dianugerahi Bendera Biru Komunitas Eropa supaya sampeyan bisa ngerti babagan kaendahan papan kasebut lan kahanane pasir lan banyu sing apik.

Pantai Bulan

pantai bulan ing Mijas

Pantai iki dununge ana ing Calahonda, yaiku pantai sing beda karo liyane. Wis wedhi peteng lan sing bakal narik kawigaten sampeyan. Nanging Iki minangka pesisir sing apik banget kanggo ngobrol bareng kulawarga, kanca utawa dhewekan. Uga duwe bendera biru amarga akeh layanan sing kasedhiya kanggo nggawe dina khusus ing pantai lan sampeyan ora ketinggalan apa-apa.

Pantai El Bombo

Ing Cala de Mijas sampeyan uga bisa nemokake Pantai El Bombo, pantai misuwur sanajan ora kondhang karo wong liya. Nduwe restoran papat ing sacedhake pantai lan yen sampeyan lali andhuk utawa kursi dek, sampeyan uga bisa nemokake ing kana supaya sampeyan bisa nyewa payung utawa kursi dek sing dipilih. Iki minangka cara ora kudu nggawa kursi santai lan payung saka omah. Sanajan ing musim dhuwur, sampeyan duwe resiko yen teka kabeh dijupuk lan sampeyan kudu mulih njupuk utawa lunga menyang toko lan tuku sing sampeyan butuhake kanggo pantai.

Butilaya

Minangka pantai sing sampeyan bisa nemokake akeh apartemen sewa supaya sampeyan bisa nginep. Ana ide sing apik yen musim panas ing pantai lan pantai uga cedhak saben dina. Ya tenan, Pesen sadurunge amarga apartemen wis kebak ing musim dhuwur, lan regane bisa larang banget.

Pantai Almirante

Pantai El Almirante uga ana ing Calahonda lan uga pantai pasir sing peteng. Iki minangka pantai kanggo ngrasakake hawa seger, segara lan pemandangan sing apik. Mesthi bakal dadi papan sing bisa santai lan istirahat. Sampeyan uga bakal duwe layanan supaya dina sampurna.

Pantai Doola lola

Pantai iki meh padha karo pantai sadurunge ing babagan layanan lan misuwur banget ing antarane masarakat sing urip ing kutha iki. Amarga alasan iki, yen sampeyan pengin entuk, sampeyan ora bakal nemoni masalah.

Pantai liyane sing ora bisa dilalekake

Pantai Mijas

Las que te he nombrado más arriba son playas que no te puedes perder de Mijas, pero si además quieres hacer un buen recorrido por las principales calas y playas de Mijas, entonces no te pierdas el siguiente listado para apuntarlo en tu itinerario y así disfrutar de toda la costa. ¡No pierdas detalle!

  • Pantai ing Riviera. Iki minangka pantai paling dawa ing kabeh pesisir Mijas.
  • Pantai Cabo Rocoso. Rada sempit nanging luwih becik sampeyan seneng karo kanca.
  • Pantai Las Doradas ing Cala de Mijas
  • Playa del Chaparral, sing dununge ana ing antarane Cala de Mijas lan El Faro.
  • Pantai Charcón
  • Pantai Mercusuar Calaburras
  • Pantai El Ejido
  • The Peñón del Cura
  • Laut

Salah sawijining pesisir sing wis dakkandhakake ing artikel iki cocog kanggo ditikmati karo kulawarga, kanca utawa yen sampeyan pengin lunga dhewe kanthi seneng dina ing pantai. Nanging kabeh pesisir duwe layanan sing apik, wiyar lan bisa diakses kanthi gampang, mula sampeyan ora bakal nemoni masalah nalika ngakses kendharaan. Apa sampeyan wis ngerti ing endi sing pengin dituju kanggo ngrasakake musim panas utawa mung kanggo kenal lan nemokake kabeh kaendahane? Sampeyan mesthi bakal jatuh cinta karo saben wong.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Gambar placeholder Alberto Enrique Collazos ngandika

    Sampeyan durung menehi jeneng nudist.