Pantai nudist Tenerife

Pantai mudo

La Pulo Tenerife minangka salah sawijining tujuan sing paling digoleki ing Spanyol amarga iklim anget sing apik ing saindhenging taun lan kanggo pirang-pirang pesisir. Akeh-akehe minangka pesisir mudo lan ngidini sampeyan nggawe naturisme kanthi tenang nalika seneng srengenge lan nglangi sing apik. Yen sampeyan arep ngunjungi pulau kasebut, sampeyan luwih pengin ngerti luwih lengkap babagan pesisir nudis lan apa sing ditawakake.

ing pantai mudo bisa nawakake nudisme gratis utawa dadi ruang ing endi nudisme wajib ditindakake. Umume wong ngidini sampeyan milih kanthi bebas milih sing ngunjungi, kanggo nikmati kabeh pilihan. Kita bakal ndeleng apa sing bisa ditawakake pulau Tenerife ing Kepulauan Canary babagan pantai nudist.

Pantai La Tejita

Pantai La Tejita

La Tejita minangka pantai berpasir sing tekane jejere Gunung Abang, sing minangka salah sawijining titik paling khas ing pulau kasebut sing bisa dideleng saka udhara. Pantai iki misuwur banget amarga perairane sing resik lan bisa dadi papan kanggo selancar, amarga biasane ana ombak lan angin. Situs sing kudu dibukak, sanajan ana pantai sing luwih adoh, nanging ing babagan kasebut katon apik kanggo lanskap sing dununge lan dadi salah sawijining sing paling misuwur.

Pantai Los Morteros

Pantai Los Morteros

Pantai iki dununge ana ing teluk cilik, mula luwih raket lan grapyak tinimbang pantai liyane sing luwih gedhe. Dununge cedhak karo Wilayah Alam ing Cliff La Caleta lan urbanisasi kanthi jeneng sing padha, yaiku papan sing paling becik. Cengkar iki diisolasi yen kita mbandhingake karo wong liya, nanging kepenak banget lan sepi, mula ana gunane. Iki minangka ruang alam sing dilindhungi mula kita bakal nemokake ing lingkungan sing ayu banget sing bisa ditindakake nudisme. Kajaba iku, nawakake banyu bening kaya kristal sing sampurna kanggo snorkeling utawa nyilem.

Pantai La Pelada

Pantai La Pelada ing Tenerife

Pulo iki duwe akeh teluk amarga erosi segara ing watu vulkanik suwene pirang-pirang taun, mula nawakake akeh panggonan kanggo nindakake nudisme kanthi cara sepi. Pantai La Pelada dununge pas karo daerah El Médano lan minangka cekung cilik ing antarane watu kanthi pasir ireng khas pulau kasebut lan dawane udakara 80 meter. Cilik nanging penak, ora duwe layanan, nanging mobil sampeyan bisa ditinggalake ing cedhak supaya bisa dadi pilihan sing apik yen sampeyan ora pengin mlaku-mlaku banget.

Pantai Gunung Abang

Pantai iki bisa dideleng nalika teka ing pulau amarga cedhak bandara. Aku ngerti babagan gunung geni sing diarani Gunung Abang iku pancen karakteristik lan sing misuwur ing lanskap. Pantai iki uga menehi kemungkinan nindakake nudisme ing lingkungan lanskap unik sing ora bisa ditemokake ing Semenanjung, mula kita ora kudu ragu-ragu nyedhak. Teluk sing dikenal kanthi jeneng Playa de Montaña Roja minangka papan sing luwih akrab tinimbang pantai La Tejita sing jembar ing jejere gunung lan luwih dikenal. Ing kalorone sampeyan bisa nindakake nudisme, sanajan teluk cilik iki ing wilayah sing watu luwih apik.

Pantai Patos

Iki minangka pantai liar dianggep minangka salah sawijining sing paling ayu ing Tenerife kanggo nindakake nudisme. Banyu bening kaya kristal, wedhi peteng lan gunung-gunung ijo sing katon apik lan campuran warna sing luar biasa sing luar biasa lan unik. Dununge ana ing jejere pantai Ancón, dipisahake karo wates. Pantai Orotava iki pancen ayu banget nanging sampeyan kudu ngati-ati nalika adus yen ora pas banget kanggo kulawarga.

Pantai Las Gaviotas

Pantai Las Gaviotas ing Tenerife

Yen sampeyan liwat pantai Teresitas, sing populer ing pulau kasebut, sampeyan kudu mampir ing Playa de las Gaviotas, sing diidini nudisme. Diubengi dening sawetara tebing lan nudisme sing luar biasa gratis, yaiku, kita bisa nganggo baju renang utawa ora. Siji-sijine kekurangane yaiku nalika pasang pasang surut luwih cilik, nanging yen pasang pasang surut, kita bisa ngrasakake luwih apik. Dawane mung 250 meter nanging pantai adoh saka kompleks wisata ing wilayah sing sepi lan mulane bisa dadi sampurna kanggo nikmati dina sing santai ing pantai.

Pantai Benijo

Pantai Benijo ing Tenerife

Pantai iki pancen misuwur lan misuwur dening Roque Benijo lan Roque la Rapadura. Iki minangka gambar Tenerife sing kondhang lan uga pantai liyane kanggo nudisme. Pantai liar kanthi pasir ireng lan akeh ombak sing ora bisa dilalekake nalika menyang pulau kasebut. Iki uga minangka papan sing cocog kanggo nikmati srengenge surup.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*