Pantai paling apik ing China

Pantai paling apik ing China

Nalika wong mikir plancongan menyang pantai, sing normal yaiku mikir pesisir Spanyol utawa Eropa sing hebat. Kanggo sing pengin ngunjungi pantai sing luwih adoh Sampeyan luwih becik milih penerbangan lan nyebrang Segara Atlantik kanggo ndeleng pantai ing Amerika Latin utawa Amerika Serikat. Nanging apa sampeyan nate kepengin ngerti pantai China?

Kita duwe planet sing apik banget sing nawakake gunung sing apik banget, lanskap lan pantai sing apik banget. Mergo planet kita uga dikenal kanthi jeneng "planet biru". Amarga segara biru minangka ciri khas ing jagad iki lan sejatine tanpa banyu, mula ora bakal ana urip. Dadi kita kudu ngormati segara lan saben sudhut sing diwenehake Ibu Alam ing Bumi sing apik banget.

Nanging dina iki aku pengin ngobrol karo sampeyan babagan sawetara pantai sing bisa uga ora ana ing pikirane, nanging sing misuwur kanggo jutaan wong. Maksudku pantai paling apik ing China. Dadi, yen sampeyan arep lunga menyang China plancongan, sampeyan bakal ngerti yen wis ana luwih saka 18.000 kilometer garis pantai kanggo seneng.

Negara sing adus segara

 

Negara sing adus karo Segara Bohai, Segara Kuning, Laut China Wetan lan Kidul lan Laut Kidul. Pramila yen sampeyan menyang China ing plancongan, sampeyan ora bakal kliwat kesempatan kanggo ngunjungi pantai sing paling narik kawigaten sampeyan, amarga yen sampeyan mutusake ngunjungi kabeh, mesthine sampeyan ora duwe wektu supaya bisa lelungan kabeh pesisir sing gedhe banget .

Pantai ing Hainan

Pantai Hainan ing China

Pantai iki dununge ana ing sawijining pulau tropis sing nduweni jeneng padha karo pantai: "Hainan" lan ora mesthi ana tujuan wisata sing cocog kanggo dikunjungi dhewe utawa kulawarga. Malah pantai pesisir paling apik ing Karibia ora bisa cocog.

Pantai iki cukup amba lan dipérang dadi zona, dadi sampeyan kudu ngerti supaya sampeyan bisa posisi kanthi apik. Contone, sampeyan bisa nemokake wilayah Sanya ing bagean kasebut ing sisih kidul pantai, sampeyan bakal nemokake dalan nganggo wit kurma kanggo mlaku-mlaku lan pasir putih sing mesthi bakal narik kawigaten, luwih-luwih yen sampeyan ora biasa karo pasir sing padhang ing pesisir!
Ing sisih wétan sampeyan bisa ngrasakake pantai pitu kilometer ing papan sing diarani Teluk Yalong, nanging yen sing sampeyan goleki ketenangan banjur sampeyan kudu pindhah menyang sisih kidul mangulon saka pantai menyang semenanjung Luhuitou. Cocog banget kanggo istirahat mutlak!

Nanging uga sampeyan bisa menyang Pulo Dadongha sing dununge sisih kidul wetan kanggo nikmati pulau sing dadi paradisa. Sing ora apik yaiku mesthi rame amarga cilik banget, nanging luwih becik dibukak!

Pantai Liaoning

Pantai Macan ing China

Pantai Liaoning dununge ing propinsi sing padha, ing sisih Lor-China. Ing provinsi iki, sampeyan bisa nemokake sawetara kutha lan salah sawijine katon apik banget kanggo wisata amarga akeh obyek wisata lan pesisir luar biasa, Maksudku kutha Dalian.

Yen sampeyan lelungan karo kulawarga lan pengin ngerti pantai sing cocog kanggo kabeh wong, mula sampeyan mung kudu lelungan 5 kilometer saka Dalian banjur menyang pantai Bangcuidao Juggu. Yen sampeyan ora ngerti arep nginep, sampeyan bisa mbukak Hotel Bangcuidao Binguan amarga pantai kasebut ana ing kebone. Siji-sijine sing ala yaiku supaya bisa ngakses pantai sampeyan kudu mbayar 2 euro amarga iku pribadi.

Yen sampeyan pengin menyang pantai sing akeh, sampeyan bisa lunga menyang Pantai Macan, sing paling apik mbuwang dina lan nikmati srengenge lan segara. Nanging yen sampeyan pengin mbayar luwih sithik kanggo menyang pantai nanging ora kakehan, isih luwih becik mbayar 5 yuan kanggo mlebu Pantai Fujiazhuang utawa Pantai Batu Emas, nanging kurang saka 60 kilometer saka Dalian, mula sampeyan bakal entuk kanggo nyewa mobil utawa golek transportasi umum kanggo nggawa sampeyan menyang kono lan banjur ngidini sampeyan bali menyang papan akomodasi.

Pantai Guangxi

Pantai Guangxi

Yen liburan sampeyan dituju ing sisih kidul-kulon China, mula sampeyan bisa menyang propinsi Guangxi amarga pesisir ora bakal nggawe sampeyan ora peduli. Wis pantai apik banget lan paling ayu ing kabeh Tiongkok, mung ngunjungi provinsi iki. Meh 10 kilometer saka tengah kutha Beihai sampeyan bisa nemokake pantai sing dawane meh rong kilometer. Sampeyan kudu mbayar 3 euro kanggo ngakses nanging regane. Sanajan sampeyan angel ngerteni sebabe sampeyan kudu mbayar mlebu pantai, nanging iki cara supaya ora rame lan bisa njaga supaya tetep ing kahanan sing apik lan ngreksa kanthi sampurna.

Pantai Shandong

Pantai BAthing

Sampeyan bisa nemokake pantai kasebut ing China sisih wétan lan yen sampeyan menyang agensi lelungan, mesthi bakal crita babagan Qingdao amarga akeh turis sing mlebu. Ing kutha iki, campuran arsitektur Tiongkok lan Eropa. Ing taun 2008 dadi papan Olimpiade Beijing, dadi sampeyan bisa ngerti babagan pentinge kutha iki. Kajaba iku, lan yen ora cukup, ora kurang saka enem pesisir sing misuwur sing bisa dikunjungi yen sampeyan cukup bejo lelungan menyang kutha sing apik iki.

Ing antarane pantai sing paling misuwur yaiku Pantai Bathing Wis gampang diakses amarga dununge ana ing jejere stasiun sepur. Nanging yen sampeyan luwih seneng pindhah luwih adoh, sampeyan bisa numpak prau lan lunga menyang Pulo Kuning utawa HUang Dao, papan sing luwih cocog (amarga kebersihan banyu lan banyu sing sithik) kanggo adus kanthi apik.

Iki sawetara pesisir paling misuwur sing bisa ditemokake ing China lan kudune dikunjungi. Nanging luwih dhisik, aku menehi saran supaya sampeyan bisa nemokake akomodasi ing cedhak pesisir sing pengin dikunjungi lan ngerti carane ngakses masing-masing. China pancen amba banget lan penting supaya duwe cara kanggo mbukak situs kasebut.

 

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*