Pantai paling apik ing Kroasia

Pantai Kroasia

Amarga kita wis kudu mikir babagan tujuan liburan ing Paskah, sing katon srengenge lan cuaca sing apik, mula bakal ngobrol babagan pantai paling apik ing Kroasia. Iki minangka tujuan sing modis, kanthi luwih saka 1.700 kilometer garis pantai sing dimandikan dening Segara Adriatik. Ing pesisir iki, kita bakal nemokake pesisir sing apik banget lan bisa adus lan nikmati lanskap Kroasia.

Dina iki kita wis nggawa sampeyan pilihan pantai sing pancen ora kabeh kudune, amarga kita ngerti manawa ing Kroasia, kabeh pesisir lan pulau, biasane yen ana akeh wilayah pasir sing kudu ana ing peringkat paling dhuwur paling apik Nanging, sawetara pantai sing bakal dibahas iki cukup cukup kanggo ngrancang pantai sabanjure. plancongan menyang Kroasia banjur jupuk bikini ing koper.

Tikus Zlatni ing Pulo Brac

Tikus Zlatni

Yen ngobrol babagan pantai sing misuwur ing Kroasia, iki minangka salah sawijining pesisir paling misuwur ing saindenging jagad kanthi bentuk sing khas. Pantai iki ana ing Pulo Brac, ing kutha Bol, ing sisih kidul pulau, lan misuwur banget wujud tanduk sing entuk pantai, kanthi spit wedhi sing tekan luwih saka setengah kilometer menyang segara. Mesthi sampeyan nate ndeleng foto pantai iki, amarga iki minangka salah sawijining foto paling populer ing Kroasia. Tikus Zlatni duwe tip iki, sing bisa ngowahi bentuk miturut angin, lan dadi area sing disenengi para peselancar, amarga mesthi ana kahanan angin sing apik. Iki minangka papan turis lan kita mesthi bakal nemoni akeh wong, nanging luwih becik kunjungan kasebut.

Punta Rata ing Brela

Titik Tikus

Pantai iki kalebu ing Forbes minangka salah sawijining pantai paling apik ing saindenging jagad. Kita ora ngerti apa kedadeyan kasebut, nanging iki dianggep minangka pantai apik kanggo kulawarga. Iki minangka pantai kerikil, sanajan ana area pasir ing lawang mlebu banyu lan dhaerah cethek, mula dadi papan sing aman kanggo bocah. Kajaba iku, turis lan duwe macem-macem layanan kanggo ngladeni pantai kanthi apik. Lokasi kasebut ana ing wilayah Brela lan uga papan sing cocog kanggo olahraga banyu.

Banje ing Dubrovnik

banje

Iki pantai sing dununge ing Dubrovnik lengkap. Amarga iki minangka salah sawijining kutha sing paling akeh dikunjungi ing Kroasia, lan amarga pante cukup sithik, umume rame banget. Sanajan ngono, luwih becik sampeyan mampir ndeleng lingkungane utawa nikmati layanane, kanthi amben Bali, tubmonas lan bar pantai. Cara paling apik kanggo adhem sawise mlaku-mlaku liwat kutha kanthi ngrasakake swasana salah sawijining pantai kutha sing paling misuwur ing Kroasia.

Rajska ing Pulo Rab

Rajska

Pantai sing apik lan jembar iki dununge ana rolas kilometer saka kutha lawas Rab, ing pulau Rab. Ana ing teluk sing mbukak ing kutha Lopar. Iki minangka salah sawijining pantai sing apik kanggo ngunjungi bocah-bocah, amarga duwe perairan cethek lan layanan lifeguard. Uga duwe akeh layanan liyane, kanthi bar lan papan kanggo nyoba masakan lokal. Papan sing sepi kanthi pemandangan alam sing apik banget lan utamane pantai sing jembar meh rong kilometer kanggo adus.

Stiniva ing Pulo Vis

Stiniva

Stiniva minangka pantai liyane sing bakal dakwenehake supaya bisa ngirim pos sing kapisah, lan mesthine minangka salah sawijining penemuan pantai ing Kroasia. Pantai iki dununge ana ing pulau Vis, lan wilayah kasebut minangka pasir sing didhelikake ing antarane watu lan tebing. Pramila papan iki dudu papan sing rame banget. Kanggo tekan kana, kita bisa mlaku ing sadawane dalan sing tekan pantai, utawa kita bisa numpak prahu. Ana ing sisih kidul pulo kasebut, cedhak kutha Marina Zemlja. Mung udakara telung puluh meter, lan bar pantai kanggo ngombe, sanajan regane biasane regane amarga ora ana sing cedhak. Keuntungan yaiku manawa kita bisa nemokake sawetara shade shade saka tebing ing sacedhake, lan bakal ngrasakake kaya kita ana ing sawijining pulo sepi, diisolasi saka saindenging jagad. Yaiku pantai kerikil sing mesthi dikunjungi.

D pantai Zrce ing Pulo Pag

Zrce

Kita rampung karo pantai sing ana ing sisih lor-kulon pulau Pag. Pantai Zrce, papan sing saiki wis modern ing antarane para remaja amarga klub pantai. Ing klub kasebut partai kasebut berlangsung wiwit awan nganti esuke. Papan kanggo seneng-seneng ing antarane adus lan adus, lan nikmati kabeh layanane.

 

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*