Pantai paling apik ing El Salvador

Salah sawijining tujuan sing bisa ditindakake ing Laut Karibia yaiku El savador. Iku luwih murah tinimbang Republik Dominika utawa Cuba, amarga ora turis, nanging duwe seri pantai sing apik banget. El Salvador nawakake turis udakara 300 kilometer pesisir lan ing antarane ana loro sing spesialis nganggep loro pesisir paling apik ing donya kanggo selancar: pantai La Paz lan pantai Sunzal. Saka kulon tekan wétan ana 45 pantai kanthi banyu anget lan biru lan ombak lembut, perairan Pasifik, lan ing tapel wates sisih wétan yaiku Teluk Fonseca, sawijining situs sing ndhelikake Pulo Meanguera, sawijining pulo sing asipat asri apik banget sing teka nganggo kapal.

Sampeyan kudu ujar manawa meh kabeh pesisir El Salvador Dheweke duwe akses paving aman lan sawetara wong kudu mlaku ing lemah. Malah ana Litoral Highway sing nyambung kabeh pesisir lan ing bar kasebut ana bar, restoran lan toko kanggo nggawa pasokan piknik pantai. Ing kene akeh iwak lan panganan segara sing didol, yaiku spesialisasi ing wilayah kasebut. Nanging apa pantai paling apik ing El Salvador? Ing ngisor iki sawetara jeneng:

. Pantai El Sunzal: Iki kalebu ing ndhuwur 10 kanggo selancar nanging uga cocog kanggo snorkeling lan nyilem. Ana karang, kerang lan lobster lan ing mangsa panas banyune pancen bening. Ing cedhak Playa del Tunco karo restoran lan lokakarya papan selancar.

. Pantai La Paz: Iki uga dihargai para peselancar lan papan turis banget.

. Pantai Metalío: yaiku pantai pasir ireng lan suhu sing apik. Ana ing cedhak plabuhan Acajutla lan seneng srengenge surup. Cocog kanggo njupuk foto sing apik.

. Cangkeme San Juan: minangka wilayah sing dilindhungi kanggo manuk migrasi. Payone dawane 4 km lan wedhi abu-abu enom. Ana akeh sunar srengenge lan uga pantai pribadi.

. Pantai Los Cóbanos: nduwe karang putih lan wedhi. Cocog banget kanggo nyilem lan nyatane ing kene minangka kegiyatan utama nyelehake antara 20 lan 30 meter.

. Pantai Tamarindo: Playas Negras lan Las Tunas: minangka wilayah sing nggabungake pirang-pirang pantai kanthi macem-macem jinis pasir, ana kolam alam sing digawe dening watu ing pesisir lan akeh kapal sing nawakake wisata ing pulau-pulau sekitare.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*