Pantai paling apik ing Ibiza

Ibiza Kutha iki ana ing Laut Tengah lan kalebu Pulo Balearic, dawane 210 kilometer garis pantai lan sawetara pesisir paling populer lan apik ing Spanyol. Apa sampeyan ngerti? Apa sampeyan ora bisa ndeleng wektu dadi musim panas 2022 kanggo nikmati?

Saiki, ing Actualidad Viajes wis dingerteni pantai paling apik ing Ibiza mula siyapna pitunjuk ... lan koper!

Ibiza

Bebarengan karo Menorca, Mallorca lan Formentera minangka bagean saka Kapuloan Balearic. Teluk lan pantai kasebut dadi impen, nanging uga turis lan plancongan sing ana ing pirang-pirang taun kepungkur. Dina iki, Ibiza sinonim karo partai.

Ibiza dununge 79 kilometer saka pesisir bawana, duwe swasana anget lan ngalami emigrasi gedhe ing abad kaping XNUMX. Akeh umate, diserang mlarat, nyabrang segara menyang Algeria lan menyang Kuba. Abad rongpuluh wis meh pirang-pirang taun '60 lan '70, kapan pariwisata wiwit tuwuh lan ngasilake pangembangane.

Dina iki sampeyan ngucapake Ibiza lan sampeyan ujar Nightlife, partai, discos, pantai lan wong enom.

Pantai paling apik ing Ibiza

Dheweke dietung sekitar 80 pesisir ing pesisir Ibiza lan ana sawetara perkara, wiwit saka pantai sing tenang lan santai lan adoh nganti pantai sing luwih akrab, telik krikil, pantai pasir gula lan pesisir sing urip banget.

Ing sisih wétan ana pantai populer banget lan menowo amarga banyune tenang banget kanggo bocah, saliyane toko lan restoran sing ana saubenge. Aku ngomong babagan Cala Llonga, kanthi wedhi emas lan bentuk busur. Ing kene sampeyan bisa berjemur, sinau nyilem, main voli pantai lan liya-liyane.

Pantai sing paling cedhak karo kutha Ibiza dhewe yaiku Talamanca, kanthi pasir emas lan boardwalk kayu. Biasane dikunjungi para turis lan warga lokal, ana restoran sing regane rada asin rame banget karo para mudha sawise clubbing. Sampeyan bisa uga mikir amarga cedhak karo ibukota sooo akeh wong nanging ora kaya ngono, apamaneh esuk utawa sore.

Ing sisih kidul yaiku La Salinas, pantai paling gedhe ing Ibiza (utawa jarene). Duwe klub wengiAna wae wong enom, sampeyan bisa nari pasir ing wedhi, nedha awan, nedha bengi utawa santai. Supaya luwih tenang lan nikmati alam, iku papane Taman Nasional Las Salinas Kajaba iku, disaranake mlaku-mlaku menyang menara pengamatan ing ujung kidul pulau amarga ana teluk cilik ing kana.

Cala d'Hort iku saka pasir emas lan dununge apik banget karo pulau Es Vedra, ing cakrawala, sawetara atus meter saka pesisir. Ana prau, kapal pesiar, lan nalika musim dhuwur, ana wong keren banget seneng restoran, teka-teki saka prau sing berlabuh ing segara.

La Playa d'en Bossa iku jembar banget, nyatane pantai paling dawa ing Ibiza lan duwe klub sing paling populer ing kabeh, antara liya sing akeh banget. Wengi diwiwiti ing diskotik nanging biasane terus ing pantai.

Ing sisih kulon pulo kasebut yaiku Cala Conta, salah sawijining sing paling ayu kanggo akeh. Kasedhiya pasir putih sing alus lan banyune bening, asri nanging ana masarakat sing mesthi ana. Sampeyan bisa mlebu ing wayah awan lan tetep mikir babagan srengenge surup utawa snorkeling sing apik lan emas ing kolam alam ing pesisir, ing antarane watu ...

Cala Saladeta mutiara liyane ing Pesisir Kulon, lan kanggo tekan ing kana sampeyan kudu nyebrang watu. Iki minangka teluk cilik kanthi pasir emas lan banyu beningan kaya kristal. Wong sing sampeyan bakal weruh biasane enom lan nggawa panganan lan ngombe kanggo sedina ora ana bar pantai ing ngarsane. Mesthi wae, kayane ombenan didol. Uga ing pesisir kulon yaiku Cala Tarida, pantai sing sering dikunjungi kulawarga uga turis lan warga lokal lan pasangan.

Ing Cala Tarida ana diskotik, restoran, perairan sing tenang lan bening, kabeh bahan-bahan saengga ing musim panas umume dadi pantai sing njeblug. Yen sampeyan seneng sing luwih sepi, sampeyan kudu menyang sisih lor sing luwih cilik.

Lan pantai sisih lor? Punika Banyu Putih, pantai pasir putih diubengi tebing sing nyengsemake. Yaiku a pantai naturist lan warga lokal cenderung konsentrasi ing sisih kidul pesisir sing ekstrim. Nalika ana angin, gelombang cilik dibentuk, kanthi pucuk putih, mula jenenge. Iki minangka papan sing apik kanggo ndeleng sunar srengenge.

Uga ing pesisir lor yaiku Pantai Benirras, diubengi tebing lan pinus, ing antarane wedhi, kerikil lan watu. Banyu, bening lan apik banget kanggo snorkeling. Iki pantai saka Driji saka Gusti Allah lan matahari surup soko jagad liyane. Dheweke ujar manawa dina paling apik kanggo pantai iki yaiku dina Minggu nalika pasar lokal wis diatur. Ing musim dhuwur, bis teka lan ora bisa teka nganggo mobil amarga rute ditutup kanggo lalu lintas.

La Cala Jondal Iki minangka teluk alam sing diubengi karo alam sing asri, kanthi wit pinus lan omah sing asri. punika Klub wengi Marlin Biru, ing endi akeh selebriti lunga. Iki minangka pantai kerikil lan super modis nalika mangan, ngombe, seneng-seneng lan katon. Teluk populer liyane kanggo disko yaiku Cala Bassa, kanthi pasir putih lan meh postal. Ing kene Cala Bassa Beach Club, kanggo mangan, ngombe, lan nari.

Sampeyan bisa kanthi gampang tekan Cala Bassa ing 15 menit saka San Antonio nggunakake bus 7. Cala Xuclá minangka salah sawijining pantai paling cilik lan paling ndandani ing pulau kasebut. Ora ana bar, kamar mandhi, lan ora ana kegiatan sing ditawakake. Iki minangka pantai sing sepi, tenang, diubengi wit pinus, sawetara kapal nelayan lan swasana pedesaan banget.

Sa Caleta Yaiku pantai diubengi tebing abangDheweke ngelingake Grand Canyon ing Colorado, ing Amerika Serikat. Pantai iki mung 15 menit saka kutha Ibiza. Wis perairan sing tenang lan amarga iku wis kenal banget, lan ana restoran populer sing nyedhiyakake iwak lan panganan laut sing enak. Pantai kasebut populer nanging jurang-jurang kasebut menehi rasa privasi.

Mesthine, iki ora mung siji Pasisir IbizaAkeh wong liya, mula yen sampeyan pengin ngerteni lan ngrasakake pengalaman Ibiza ... aja nganti lali taun 20222!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*