Pantai paling apik ing Venezuela

Apa sampeyan pengin santai lan ngganggu sampeyan? Yen jawabane negesake, sampeyan ora bakal mandheg menyang pantai liyane Venezuela dheweke nawakake sampeyan. Ing kene sampeyan bakal nemokake akeh obyek wisata, pasir putih, wit kurma, pantai sing ngenteni para sunar srengenge, lan liya-liyane. 


foto kredit: Lur

Iki meh 3 kilometer saka pantai sing ditutupi palem, wedhi putih, sing cocog kanggo srengenge lan mlaku-mlaku; Kajaba iku, duwe hotel, restoran. Saliyane, sampeyan bisa nindakake jutaan olahraga banyu, parasailing, selancar angin, lsp.  


foto kredit: Lur

Ing antarane pantai sing paling dikenal sampeyan bisa nemokake sing apik Teluk Juangriego, dununge ing pesisir sisih lor, kondhang amarga srengenge surup. Sampeyan uga bisa ngrasakake banyu sing tenang Yaque, ing pesisir kidul, yaiku salah siji saka limang pesisir paling apik ing donya sing bisa ditampilake windsurf. ing Semenanjung saka Paria, dununge ing gula, misuwur amarga banyu sing beninge kaya kristal lan pasir emas.  


foto kredit: «• *? ??? -? to ?? .? * • »

Yen luwih seneng olahraga snorkeling, sampeyan ora bakal mandheg Pantai Madinah, dununge ing perkebunan klapa lawas, sing paling apik ing Venezuela. Ing jejere iki sampeyan bakal nemokake Pantai Pui Puy ing papan selancar minangka olahraga sing paling apik.


foto kredit: padha ngrayakake 

Pulo-pulo sing ora kaetung, teluk pasir lan teluk sing terlindung minangka macem-macem urip segara, kalebu lumba-lumba sing nyenengake; campuran warna sing diwakili ing pesisir pasir; lan macem-macem olahraga kanggo hiburan sing luwih apik.  


foto kredit: m @ ntrax

Ing sisih lor Caracas, pulau-pulau karang ing Taman Nasional Archipelagos Los Roques nawakake pantai pirus kanthi perairan zamrud lan pasir putih; iki sing paling resik ing negara iki.  


foto kredit: Steelparadox

Nggoleki macem-macem biologis alas maya minangka kesempatan sing ora bisa dilalekake; mula kowe ora bisa kangen dhisik Taman Nasional Henri Pittier. 28 mil ing dalan sampeyan bakal tekan salah sawijining kutha sing paling apik, Choroni, desa nelayan saka Pelabuhan Kolombia, ing ngendi sampeyan bisa ngunjungi teluk kaya Cepe y Chuao, sing diubengi wit klapa lan bukit-bukit sing subur; Sampeyan mung bisa tekan kene liwat segara! 


foto kredit: Márcio Cabral de Moura

Sampeyan pengin ngerti manawa ing pantai kasebut, isih ana peternakan sing saiki bisa nemokake pengalaman ekspresi budaya Afro-Venezuelan, kayata beat drum.  

Liyane panggonan sing apik kanggo dikunjungi yaiku Taman Nasional Morrocoy, sing kebak wit kurma lan karang; Iki duwe pantai sepi lan sepi, ing endi segara pirus bakal nggawe sampeyan kesengsem. Kajaba iku, banyu sing dilindhungi apik banget kanggo jinis kegiatan apa wae.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   misterius123 ngandika

    Aku sing paling apik yaiku pantai Parguito kanthi kilometer putih pasir lan banyu bening kristal sing cocog kanggo selancar, iku salah siji sing paling misuwur ing pulau Margarita lan Venezuela.

  2.   Marseille ngandika

    Mesthi pantai ing Venezuela tanpa mangu-mangu