Pantai paling apik ing Vietnam

Pantai Vietnam

Sadurunge miwiti rute, sampeyan kudu ngerti sawetara informasi dhasar, apa ora mikir? Kaping pisanan, kita kudu ujar manawa Vietnam duwe garis pantai sing dawa lan beda karo zona iklim sing beda, lan umume ana udan.

Sampeyan uga penting kanggo nyebutake pantai paling apik ing negara iki umume dununge ing zona kidul. Kajaba iku, luwih becik yen ngerti yen wektu paling apik kanggo ndeleng pantai Vietnam yaiku saka Desember nganti Mei. Sajrone musim iki, sampeyan bakal nemokake iklim sing cukup panas lan lembab, kanthi ora ana udan.

Kosok baline, musim sing paling ora disaranake kanggo nikmati pesisir Vietnam yaiku antarane Juli lan Oktober amarga sampeyan bisa nemokake udan lan topan lan uga akeh turis amarga akeh wong sing seneng plancongan saiki. Sawise kabeh rincian kasebut dingerteni, kita bisa nyelehake pantai paling apik ing Vietnam.

Pantai China

Pantai Pantai China

Pantai China minangka pantai dununge antarane Danang lan Hoi An. Pantai iki dipilih dening tentara Amerika Utara sajrone dasawarsa taun 70 nalika pendaratan pasukan kasebut, sing nggunakake jeneng iki kanggo ngakoni. Sejatine warga lokal ngarani Non Nuoc.

Iku ageng telung puluh kilometer wilayah pasirMula kalebu pirang-pirang populasi. Sisih paling sisih lor yaiku Danang, lan sisih kidul yaiku Hoi An. Ing sadawane pantai, ana akeh resor sing bakal ditemoni, minangka salah sawijining pantai paling turis.

Ing cedhak pantai iki uga ana akeh panggonan sing bisa ditemokake. Ana plabuhan mancing Hoi An sing menarik, supaya sampeyan bisa ndeleng urip masarakat, utawa nemokake guwa Phing Nga, utawa kutha kekaisaran Hue.

Nha Trang

Candi Pantai Nha Trang

Saiki kita bakal pindhah menyang Nha Trang, dikenal kanthi jeneng Vietnam Riviera. Iki minangka papan sing cukup sepi lan dadi omah kanggo warga sing grapyak banget. Pantai kasebut wedhi putih banget, sing beda karo biru segara lan bukit-bukit ijo lan wit kurma sing ana ing saubenge. Sampeyan bakal seneng ngerti yen sampeyan ora bakal nemu swara utawa polusi ing kene. Apik tenan! Apa wektu paling apik kanggo ngunjungi pantai iki? Antarane wulan Mei nganti Oktober.

Pantai Nha Trang

Ana akeh atraksi ing kene kutha segara sing apik banget, kaya teluk sing apik banget. Nanging, pesisire narik akeh wong sing teka ing selancar utawa nyilem. Mungkasi mandheg kanggo ngrasakake istirahat lan tenang.

Pantai Mui Ne

Pantai Mui Ne ing Vietnam

Wayahe dolan Pantai Mui Ne, dununge ing tanjung 20 menit nganggo mobil saka kutha Phan Thiet. Sampeyan bakal seneng ngerti manawa pantai iki duwe pemandangan bukit pasir sing apik lan apik. Sampeyan bisa ndeleng dune dawa ing mbandingake wiwit putih-putih nganti abang, kanthi tlaga lan lepen sing nglewati canyon cilik kanthi tembok semu abang, mula lingkungan alam sing apik banget.

Kanggo kabeh, iki dikenal minangka salah sawijining pesisir paling ayu ing negara iki, wiwit omah lanskap alam sing mokal ditemokake ing pantai liyane, kaya swarga sing cilik.

Nelayan ing Pantai Mui Ne ing Vietnam

Sampeyan uga bakal ngerti manawa iku a 10 kilometer pantai pedunung dening nelayan sing nindakake tugas ing segara, nawakake gambar sing apik banget. Kajaba iku, pesisir cukup angin, sing ndadekake kitesurfing cocog. Sampeyan wani?

Penting, kanggo nyebutake manawa musim paling apik kanggo ngerti yaiku antarane Desember lan Mei. Nanging, iklim cukup panas lan garing ing taun iki, kanthi suhu rata-rata 27 derajat Celcius, mula bisa dikunjungi kapan wae, luwih-luwih yen ana udan ing wilayah liya negara kasebut.

Pantai Hon Chong

Pantai Hon Chon

Ayo terus karo Pantai Hon Chong, sing disaranake dikunjungi sajrone wulan Desember nganti Mei. Pantai iki dununge meh ing tapel wates karo Kamboja, pancen apik banget lan nengsemake para pasangan. Pasir putih sing lembut lan perairan tropis sing tenang bakal nggawe sampeyan ora gelem mulih. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo sing minggat ing segara pesisir paling akeh pantai Vietnam. Papan sing cocog kanggo olahraga kayata snorkeling.

Pulo Phu Quoc

Pulo Phu Quoc

Pungkasane pamitan karo Pulo Phu Quoc. Ing pulau iki, ana pantai sing apik tenan, sing kayane metu saka lanskap tropis, kaya pantai Bai Tam. Disaranake sampeyan teka ing pantai iki sajrone wulan Desember nganti Mei.

Sampeyan bakal seneng ngerti yen Pulo Phu Quoc, nduweni gunung, alas lan pantai berpasir. Kanthi tembung liya, papan sing cocog kanggo para pecinta alam. Iki minangka papan sing durung eksploitasi banget, dadi sampeyan kudu njupuk kauntungan kanggo nemokake sudhut. Mung duwe rong kutha, lan liyane yaiku vegetasi tropis lan pantai sing apik supaya tenang lan tenang, kanthi pasir putih, wit kurma lan kabeh sing sampeyan butuhake nalika menyang pantai ing papan sing apik.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   CARLOS ngandika

    VIETNAM IKU PARADISE, WONG ASI, ASI NGAPAK, INGGU NGANGGO FESTIVAL SENI KANGGO MAINKAN (AKU PITUTUR) IKI NEGARA NGEBUTI LAN Kowe Kudu Kunjungi TANPA SING SIKIR ING URIP.

  2.   Helena ngandika

    Hai Carlos!

    Festival apa sing sampeyan bukak? Apa sampeyan duwe link sing bisa dilewati aku>)
    Thanks!
    Helena

  3.   alan ngandika

    Halo, aku ing Nha Trang (kita tanggal 27/6/2013) iku kutha sing apik, apik banget kanthi cara lan meh mangulon, nanging pantai sing diandharake ing kene ora ana gandhengane karo kasunyatan "saiki".

    Aku ora bisa nemokake tanggal kanggo blog iki nanging ngerti yen saiki dadi pantai rame, kebak wong lan kabeh ing pinggir segara sing kebak hotel bintang 5 kayata Sheraton. Mung wae.

    PS: Mui Ne, rega sing larang banget. Ing Nha Trang super murah, kita entuk kamar dobel kanthi kipas angin lan banyu adhem kanthi rega 5 dolar, jeneng omah tamu HONG DIEP.

    regards

  4.   iki ngandika

    Saiki ana wong ing pesisir Vietnam, saiki aku ing Ankgor lan aku bakal ngunjungi Teluk Halong. Apa pesisir ing Vietnam sing disaranake?

  5.   Visa Dina Vietnam ngandika

    Aku seneng banget karo papan iki. Vietnam kebak atraksi turis sing apik. Aku wis njupuk lelungan pungkasan ing kana. Aku seneng mbuwang wektu ing Hanoi.