9 pantai paling apik ing Santo Domingo

Pantai paling apik ing Santo Domingo

Kita kabeh butuh wektu istirahat, wektu luang supaya bisa nyawisake wektu, kanggo nindakake apa sing paling disenengi. Lan apa sing luwih apik tinimbang nindakake ing Karibia? Pantai kanthi banyu bening kaya kristal, telapak tangan klapa sing godhonge obah ing angin, iklim anget lan alus sing ngajak sampeyan santai ... Apa maneh sampeyan bisa njaluk?

Nanging, ing Karibia, ana akeh papan kanggo seneng-seneng, mula ora gampang mutusake. Kanggo nggawe tugas sampeyan luwih gampang, bakal dikandhani yaiku pantai paling apik ing Santo Domingo, ing Republik Dominika.

Nanging dhisik, aku kudu ngakoni sampeyan: milih pantai Dominika sing paling apik minangka tugas sing mbutuhake wektu. Nopo nopo Amarga kabeh duwe bahan sing pas kanggo plancongan sing ora iso lali. Sawetara sing wis kasebut (iklim, banyu bening kaya kristal ...), nanging ana akeh liyane sing bakal sampeyan temokake nalika sampeyan arep ngentekake sedina kanthi sedina.

Sanajan ana sing dakkarepake, dakkira luwih utawa kurang wis entuk, lan kita bisa menehi pilihan:

Pantai El Macao

Pantai El Macao

Yen sampeyan wis ngimpi pantai tropis, lan mesthi duwe, mula pantai El Macao bakal nggawe sampeyan mikir manawa sampeyan ana ing impen kasebut. Minangka lanskap khas sing luwih saka sepisan wis 'nyusup' ing pikiran kita. Wedhi putih alus lan diubengi wit klapa. Pancen biasa banget UNESCO ngumumake minangka salah sawijining pantai paling apik ing Laut Karibia. Tanpa mangu-mangu, papan sing ora bisa dituju ... lan nikmati.

Boca Chica

Pantai iki dununge ana ing kutha Andrés de Boca Chica. Iki minangka salah sawijining tujuan sing paling populer amarga sampeyan bisa seneng srengenge, pasir putih alus lan Segara Karibia sing anget. Pantai kasebut dilindhungi dening karang karang, dadi kanthi cara iki sampeyan ora bakal nemoni masalah gelombang nalika renang. Aja lali kesempatan kanggo latihan snorkeling. Sampeyan mesthi bakal narik minat sampeyan.

Pantai Bayahib

Apa sampeyan pengin nginep ing pantai? Banjur aja ragu-ragu: menyang Bayahibe. Ing wayah awan, sampeyan bisa nglangi banyu biru pirus, lan ngrasakake panganan lan omben-omben sing diwenehake; ing wayah wengi sampeyan mung kudu nyewa kabin kanggo mikirake salah sawijining pertunjukan wengi sing paling gedhe: langit sing lintang, nalika sampeyan krungu swarane ombak pecah. Sampeyan bakal nemokake udakara 20km sisih wétan La Romana.

Pantai San Rafael

Pantai Santo Domingo

Iki minangka pantai sing beda banget karo pantai sing wis kita deleng, amarga beda karo liyane, wedhi kandel lan diubengi pegunungan Sierra de Bahorouco. Dununge ana ing propinsi Barahona, udakara 20km sisih kidul kutha iki. Paling cocog yen sampeyan ora pengin dadi panas, ya kali sing banyune adhem banget mili saka gunung, mesthine sampeyan bisa adus. Mesthine, ati-ati yen angin bisa mbebayani amarga ombak gedhe bakal mbentuk. Ora preduli, lanskap kasebut apik tenan, lan tentrem banget.

Pantai Caleton

Kanggo akeh wong sing luwih dikenal kanthi jeneng »La Playita». Pancen apik banget iku cedhak bakau saka lagun Gri Gri, sisih kidul wétan Sosúa. Pancen rame banget, nanging kudune dibukak, lan bali maneh. Lan bali maneh 🙂.

Pantai Las Terrenas

Ing sisih lor Sierra de Samaná sampeyan bakal nemokake pantai pasir warna krim sing apik iki. Dununge ana ing sisih kulon Las Terrenas. Cocog banget kanggo olahraga olahraga banyu, utawa sedina karo kulawarga.

Pantai Juan Dolio

Pantai Juan Dolio

Pantai sing luar biasa iki nawakake wedhi lan karang sing jembar. Pancen nyenengake srengenge nalika main voli utawa bal-balan pantai. Kajaba iku, sampeyan bakal nemokake urip wengi sing apik banget yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing pengin telat.

Pantai Guayacanes

Pantai Guayacanes

Es sithik banget dikunjungi. Amarga iku, dadi salah sawijining papan sing paling becik kanggo plancongan dina sing ora iso lali karo kulawarga. Watune tenang, lan ombake apik, alus. Akeh wit kurma, mula yen ngantuk, sampeyan bisa turu ing sangisore godhong dawa.

Pantai Karibia

Pariwisata ing Santo Domingo

Uga dikenal minangka Pantai Embassy, iku kanggo sampeyan, surfer. Wiwit awan ombak diaktifake kanggo nampani sampeyan, lan kabeh sing seneng olahraga jinis iki. Mesthi, ing wayah esuk, pantai sepi, nanging wektu bakal cepet banget ing papan iki, lan akeh prekara sing bisa sampeyan lakoni !: Nyilem, berjemur, dolanan karo kanca, maca buku ... Apa wae sing sampeyan karepake.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana pirang-pirang pesisir ing jagad iki, lan kabeh kayane ora ana crita. Muga-muga sampeyan wis mbantu sampeyan, paling ora, kanggo milih. Lan yen sampeyan isih ragu-ragu, sampeyan bisa ngunjungi 3 utawa 4 sing bakal nggawe sampeyan paling bungah taun iki, lan mbesuk bali lan ndeleng wong liya 🙂.

Seneng dina ing pantai!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

7 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Sergio Nicolas Benitez ngandika

    Halo sugeng enjang !! Aku wong Meksiko lan dheweke wis ngobrol kanthi apik babagan Pantai Sto. Dina Minggu Dheweke nyaranake papan sing dikenal kanthi jeneng Carreras, apa ana? Lan yen aku ora pengin nglampahi udakara 2 nganti 3 wulan ing papan sing sepi, kanthi pantai sepi, pemandangane apik, segara ora kasar, lan papan kanggo disewa sajrone iki ??? Temenan, larang regane ora larang banget, lan kepenak banget. Muga-muga sampeyan bisa nulungi info kasebut lan menehi saran babagan informasi babagan situs web kanggo ndeleng gambar lan informasi? Nicolás, Salam !!!

  2.   Kaendahan ngandika

    Aku bakal karo kulawarga ing acara olah raga ing Santo Domingo suwene 8 dina, anakku wadon bakal melu udakara sakjam saben dina ing Paviliun Olimpiade ing tengah kutha banjur kita bakal bebas dina.

    Hotel sing dadi hostel yaiku Barcelo, nanging sanajan aku kudu lelungan nganti sakjam perjalanan lan liyane, aku pengin tetep ing hotel sing kurang pusat kanthi akses menyang pantai. Ana rekomendasi ??

    Gracias

  3.   Luis Briceño ngandika

    Hai, aku arep menyang Santo Domingo wulan ngarep, apa sampeyan bisa menehi saran pantai sing paling apik cedhak Santo Domingo? Matur suwun.

  4.   Zózimo Phocco ngandika

    Halo, aku wong Peru, jarene lan aku ndeleng ing sawetara foto ing pantai Santo Domingo sing katon apik banget. Narik banget kanggo nerbitake foto kanthi resolusi lengkap lan dhuwur kanggo verifikasi lan kepengin lelungan nalika preinan.

  5.   Erickson vasquez ngandika

    Kontribusi sing apik banget, luwih becik ngerti yen jerone pesisir kasebut lan ombake apa, utamane kanggo kita sing pengin golek bocah.

  6.   yari ngandika

    Aku ora yakin, pantai sing ditampilake ing foto ing publikasi iki, ana ing ibukota utawa Santo Domingo utawa adoh banget, amarga kanthi peta google bisa ditemokake manawa kutha kasebut ana ing pesisir Karibia bisa ora ngerteni utawa ndeleng manawa dheweke ana ing pantai kasebut, muga-muga pitakonku wis dingerteni, salam

  7.   Miguel ngandika

    Sawetara pantai ing balung domanto santo santo ing negaraku, aku saranake supaya kabeh pantai uga ora kabeh, nanging yen sampeyan bakal seneng nikmati negaraku