Pantai Poipu ing Hawaii

Pantai Poipu ing Hawaii

Yen kita takon apa papan impen sing sampeyan idham-idhamake, akeh wong sing bisa milih Hawaii minangka favorit sampeyan. Lan pulau-pulau kasebut minangka swarga sejati kanthi gunung sing kebak ijo lan pesisir sing apik sing kayane ora ana enteke. Saliyane dadi salah sawijining papan sing penting kanggo berselancar, mula para penyayang olahraga iki bakal melu.

Kita setuju yen iku salah sawijining tujuan sing pengin kita tingali, supaya bisa santai ing pesisir sing apik banget Poipu, dununge ing Hawaii. Wilayah berpasir iki dununge ing pulau Kauai, salah siji saka papat wilayah utama, sing bisa dideleng vegetasi sing wiyar lan kilometer-pantai sing apik.

Dumunung ing sisih kidul, pantai iki paling gedhe ing pulau kasebut, amarga wis ora kurang saka limang kilometer saka extension. Iki minangka pantai sing misuwur amarga wit palem gedhe sing bisa ngungsi nalika nggoleki awan nalika awan. Minangka lanskap khas Hawaii sing bakal disenengi nalika teka.

Pantai iki uga duwe wedhi entheng lan nganggo banyu bening kaya banyu adus. Ana sawetara bagean amarga ekstensi sing apik. Ing sisih wétan ana wilayah sing luwih cethek, luwih becik omah-omah kulawarga sing duwe anak. Ing sisih tengah, banyune luwih jero nanging tenang, kanggo renang lan snorkeling, lan ing sisih kulon, papan iki ditemokake ambane paling gedhe, kanggo sing paling wani lan ahli.

Iki pantai sing ana macem-macem jinis layanan sing kasedhiya. Dheweke bisa ditemokake saka restoran, bar, supermarket, jedhing, kamar mandi lan uga area sing duwe meja piknik. Ana area parkir gratis lan akses sing gampang, uga hotel ing sekitar sampeyan.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*