Pantai Portugal

Nyritakake kabeh pantai sing ana ing Portugal iku ora gampang, umume amarga sing dibahas liyane 20 pantai Portugis. Nanging, kaya ing pirang-pirang panggonan liyane, sing sejatine ora kabeh dununge lan mung sawetara sing paling apik (sanajan sampeyan minangka salah sawijining wong sing pengin privasi, luwih becik nggoleki kanthi sethithik.

Ing pantai Portugal salah siji sing paling misuwur yaiku Algarve, uga diarani utawa dikenal minangka «Costa Azul». Minangka papan sing diimpi-impi dening akeh wong amarga tatanan parang lan segara biru Samodra Atlantik menehi kaendahan sing bisa diduweni sawetara pantai. Iki minangka perkara sing nggawe pantai dadi salah siji sing paling sering dikunjungi, mula yen ing musim panas biasane rame banget lan kadang angel golek papan. Wis akeh layanan kanggo turis lan sampeyan bisa latihan olahraga banyu ing kana.

Pantai sing apik liyane bisa uga Ilha de Tavira utawa Albufeira. Lan, tanpa mangu-mangu, ing pesisir pulo, kita bisa nyorot sing ditemokake ing Madeira lan Azores, kanthi daya tarik alam lan pantai sing bisa dipilih (malah bakal ana sawetara papan sing sampeyan dhewe).

Kabeh pesisir ditondoi dening nampa banyu atlantik lan dheweke rada adhem, nanging cocog kanggo olahraga. Nyatane, akeh wong sing asring katon selancar lan surfing uga olahraga olahraga liyane amarga pantai ngidini.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*