Pantai sing didhelikake ing Puerto Rico

Pulo Culebra

Sawetara sing paling apik Pantai Puerto Rico dheweke pancen rada ndhelik. Objek wisata sing paling misuwur lan gampang dingerteni lan bisa diakses saka endi wae ing negara kasebut. Nanging, sing rinci ing dhaptar iki ora mesthi. Biasane kalebu papan sing ora rame nanging sampeyan kudu nemokake kesan paling apik ing negara iki.

Kita wiwiti karo Pulo Culebra, swarga pribadi sing warga teka ing kapal utawa pesawat kanggo nikmati pesisir sing sepi. Sing paling misuwur yaiku Playa Flamenco, nanging nyaranake Punta Soldado lan pemandangan Pulo Vieques sing apik banget. Ngomong-omong, papan sing apik kanggo nyilem. Tepate ing Vieques sampeyan bisa menyang Sombe, uga dikenal kanthi Sun Bay, pantai sing bentuké bulan sabit sing apik. Apike banget uga Spa Boquerón ing Cabo Rojo, papan perlindungan bajak laut lawas sing dadi papane pasisir pasir putih lan perairan pirus.

Uga ing Isla Culebra sampeyan duwe Pulo Culebrita, sawijining pulau karang cilik sing dadi bagean saka kepulauan iki. Ana enem pesisir ing saliyane Playa Tortuga, sawijining cagar alam ing sisih lor sisih lor, ing endi akeh penyu laut urip lan berkembang biak. Pesisir sisih lor pulau iki kebak laguna cilik kanggo adus, sanajan sampeyan kudu nganggo sandal amarga watu banget.

Mung rong kilometer saka San Juan de Puerto Rico yaiku Pantai Piñones, papan sing apik kanggo nyelehake lan mlaku-mlaku ing sadawane promenade. Papan-papan sing didhelikake liyane bakal Pantai ijo ing Vieques, properti lawas saka Angkatan Laut Amerika Serikat, utawa Pantai sing Didhelikake ing Fajardo, pantai sing, miturut jeneng kasebut, adoh saka pusat wisata. Sampeyan kudu mlaku udakara rong kilometer liwat mangroves kanggo nggayuh.

 

 

 

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*