Pantai Tuscany paling apik ing Italia

Pantai paling apik ing Tuscany

Ora gampang dikandhani manawa pantai paling apik ing Tuscany amarga kabeh wong bisa duwe pilihan pribadi babagan pantai sing kudu digawe luwih apik utawa luwih elek - kurang luwih, kurang luwih, kurang luwih, banyune kurang luwih, kualitas pasir, lsp. Dina iki aku pengin nyritakake babagan sawetara pantai paling apik ing Tuscany, nanging bisa uga sampeyan luwih becik marani dheweke kanggo ndeleng apa sejatine disenengi utawa ora. Nanging yen sampeyan wong sing seneng pantai, sampeyan bakal duwe proyek angel milih papan sing paling disenengi ... sanajan sampeyan uga bisa nggawe itinerary lan ngunjungi sawetara.  

Tuscany lan pasisiré

Mesthi sampeyan ngerti Tuscany utawa paling ora wis nate krungu bab kasebut. Yen sampeyan ora nate teka ing kono, sampeyan luwih becik pengin plancongan sabanjure supaya bisa dolan ing kono. Tuscany minangka salah sawijining wilayah ing sisih Lor Lor Italia lan ibukutha dadi kutha sing misuwur lan romantis ing Florence.

Tuscany duwe pusat wisata utamane, nanging aja lali yen pojok transalpine iki meh 400 kilometer garis pantai Dheweke ngerteni Laut Ligurian, Teluk Barratti lan Segara Tyrrhenian. Sampeyan bisa uga ora dadi tujuan sing apik banget kanggo para pecinta pantai, nanging iki minangka papan sing apik kanggo wong sing golek katenangan, lan yen sampeyan ngunjungi papan kasebut, aku yakin sampeyan bakal bali maneh.

Bangsa Roma minangka sawetara turis utama sing ngenggoni Tuscany lan ngerti kabeh babagan kepenak sing bisa ditemokake. Apa sampeyan pengin ngerti pantai sing endi sing paling disenengi lan sing paling disenengi?

Pantai Porto San Stefano

tuscany pantai stefano

Pantai sing adus kutha Porto San Stefano, ana ing tengah-tengah antara Roma lan Florence, ing sisih lor pesisir Argentina. Iki minangka papan sing apik banget lan turis seneng mung kanthi mlaku. Iki dianggep minangka gateway menyang sisa pantai Tuscan.

Sampeyan bisa nemokake loro rute sing cocog. Rute pertama yaiku rute sing ngetutake dalan pesisir lan sampeyan ora mung bisa nikmati pantai uga kutha-kutha sing bakal ditemokake ing dalan kaya Porto San Stefano. Lan rute liyane yaiku sing nggawa sampeyan nganggo feri menyang pulau Giglio, ing tengah Segara Tyrrhenian lan pesisir sing apik banget.

Pantai Talamone

tuscany pantai talamona

Mung 30 km saka Porto San Stefano, sampeyan bisa nemokake Talamone, sudhut eksklusif ing pesisir Tuscan. Cedhak banget karo Grosseto sing dadi kutha sing luar biasa kanthi menara lan tembok sing dijaga kanthi apik lan sampeyan ora bakal bisa kejawab pusat sejarah, sing duwe kaendahan sing luar biasa.

Pesisirane cilik, sepi lan bakal dianggep apik banget. Sampeyan bisa ngrasakake perairan lan pemandangan kristal sing ora bakal meri kertu pos kanthi gambar alam. Aku menehi saran supaya sampeyan lengganan akhir minggu ing pojok Tuscany iki, amarga yen sampeyan nyoba, sampeyan bakal pengin maneh.

Castiglione della Pescaia Beach

Pantai Tuscan Castiglione della Pescaia

Udakara 30 menit nganggo mobil saka sisih lor Talamone sampeyan bakal nemokake kutha cilik sing apik sing diarani Castiglione della Pescaia, sing dununge ing provinsi Grosseto. Ing bagean sing luwih dhuwur ing papan iki, sampeyan bisa ndeleng Giglio lan Elba sing luar biasa. Wis lurung-lurung nduwurke tumpukan gedhe ing kutha sing bakal nggawa sampeyan mudhun, persis nganti tekan pantai sing apik banget ing papan iki kanthi banyu sing jernih. Minangka papan turis, tradisional lan pesisir banget, mula sampeyan bisa nemokake prau cilik sing apik ing pesisir kanggo njupuk foto sing apik. Mesthi - kayata ing Tuscany liyane - sampeyan uga bisa nikmati masakan sing enak.

Taman Maremma

tuscany pesisir Maremma

Taman Maremma dununge ana ing Alberese, sawijining kutha cilik ing pesisir sing ana ing antarane Castiglione della Pescaia lan Talamone. Sampeyan bisa nemokake pirang-pirang kilometer saka prawan lan kesempatan sing apik kanggo ndeleng kewan galak ing papan dununge minangka rusa, rubah utawa macem-macem jinis manuk. Sampeyan bisa ngrasakake jalur hiking sing ana lan sampeyan uga bisa numpak jaran ing taman.

Pantai Capalbio

Tuscan pesisir Capalbio

Capalbio dununge ing Grosseto, persis ing tapel wates kidul Tuscany lan ana ing pucuking bukit sing ditutupi wit-witan lan vegetasi Mediterania.. Capalbio seneng turisme sing istimewa, sing narik akeh pengunjung amarga karakter abad pertengahan ing laladan sing sempit, kastil lawas sing nyawang lembah, pantai sing apik kayata Chiarore, Macchiatonda lan La Torba. Kajaba iku, sampeyan bisa bukak Taman Tarot, papan sing ajaib kanggo nikmati.

Pantai Orbetello

Pantai Tuscan Orbetello firligiana

Orbetello ana ing tengah laguna sing nampa jeneng sing padha lan sing ana gandhengane karo Monte Argentina kanthi dalan sing dibangun ing tanggul gawean, sing mbagi laguna dadi rong bagean, «Laguna di Levante» lan «Laguna di Ponente». masing-masing, minangka Tombolo della Feniglia y Tombolo della Giannella.

Kabeh iki nawakake pengunjung pirang-pirang kilometer ing pesisir sing apik lan sampeyan bakal bisa nikmati kanthi lengkap, minangka kulawarga utawa kanca-kanca. Pantai sing ora bisa dilalekake ing Orbetello yaiku: Spiagge saka Taman Alami della Maremma, Spiagge della Feniglia, Spiaggia di Chiarone, Spiaggia di Isola Abang. Kaya sing sampeyan ngerteni, sampeyan duwe cukup pantai ing wilayah iki kanggo milih pantai sing sampeyan pikir seneng karo segara.

Yen sampeyan arep lelungan pesisir Tuscan nganggo mobil, iku pilihan sing paling apik kanggo nemokake kabeh sing kasedhiya kanggo sampeyan. Sampeyan bakal bisa nemokake sawetara kutha pesisir sing apik banget sing pancen apik banget. Dadi, yen sampeyan ora ngerti papan kasebut lan pengin plancongan ing pesisir Tuscan, sampeyan mung kudu njupuk peta lan nedahake arah sing pengin dituju, pantai sing pengin dikunjungi lan ing endi sampeyan bakal nginep turu. Atur perjalanan sampeyan, lan yen sampeyan ngerti pantai liyane sing sampeyan nganggep patut, aja ragu-ragu ngandhani. Apa sampeyan wis ngerti arep miwiti rute sampeyan? Mulai nyiyapake perjalanan sampeyan!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*