Pantai Woolacombe, pantai UK

Pantai Woolacombe

Kita biasane ora menyang wilayah kaya Inggris utawa Skotlandia kanggo ndeleng pantai, amarga swasanane biasane ora kepenak. Nanging iki ora ateges dudu papan sing sampeyan bisa nemokake wilayah pasir sing apik lan apik banget sing bisa sampeyan manfaatake. Pantai Woolacombe Minangka salah sawijining pantai sing apik tenan.

Pantai iki dianggep minangka salah sawijining sing paling apik ing Inggris Raya, dadi papan sing kudu dituju yen plancongan. Nanging, kaya sing wis diandharake, swasana arang banget ngancani, mung sajrone musim panas. Nanging, iku ora mung papan kanggo srengenge, amarga kaendahan alam minangka daya tarik dhewe.

Pantai iki yaiku wilayah pasir sing jembar banget, dawane limang kilometer lan amba, mula bisa ndeleng wong ing saindenging taun, mlaku-mlaku, jogging utawa ngaso ing lingkungan alami. Diubengi dening tebing lan ana sawetara wilayah kanthi omah, nanging umume ana lingkungan sing alami lan dhewekan, cocog kanggo para wong sing seneng tentrem.

Pantai iki dununge ana ing wilayah Devon Lor, lan wis dianugerahi panji biru. Iki minangka papan sing cocog kanggo kulawarga lan paselancar, lan dadi papan kanggo seneng olahraga lan sawetara dina sing panas nalika musim panas. Ing musim dhuwur, dheweke uga duwe layanan penyelamat lan keamanan.

Punika a pantai kulawarga amarga cukup sepi, komunikasi apik lan ana wilayah sing banyune aman lan cethek. Nanging iki uga misuwur para peselancar, amarga ana turnamen internasional. Malah ana sekolah sing sinau seneng olahraga iki. Kanggo tekan kono, ana bis lan parkiran gedhe ing wilayah kasebut, kanthi gampang ngakses kabeh.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*