Papan sing paling disenengi saka rolas blogger lelungan

blogger lelungan

Jagad iki amba banget lan rasane masarakat jembar banget. Saka macem-macem panemu iki, para plancong milih tujuan sabanjure. Nanging ora nate nandhang susah yen wong liya sing duwe pengalaman apik ing bidang iki, bisa menehi ide lan mbantu mutusake apa tujuan perjalanan sabanjure. Mula, ing postingan iki, kita pengin nglumpukake apa wae papan favorit saka rolas blogger lelungan.

Tur saka Istanbul menyang Filipina, ngliwati Bolivia, Meksiko, sudhut Spanyol utawa Roma lan nggawa kita mlaku-mlaku liwat papan wisata sing paling menehi inspirasi kanggo para wisatawan. Tanpa mangu-mangu, rekomendasi sing apik kudu dipikirake, luwih-luwih yen isih durung ngerti sawetara bab kasebut papan sing ditawakake kanggo kita. Dheweke pancen hebat banget! Dadi, saiki sampeyan ngerti, yen sampeyan ora ngerti plancongan ing 2016 iki, sampeyan ora duwe alesan.

Negara Bagian Guanajuato, dening Vero4travel

"He Negara Guanajuato iku salah sawijining papan sing paling apik, lengkap lan apik ing jagad iki. Ing kene kita bakal nemokake San Miguel de Allende, sing dianggep dadi kutha wisata paling apik ing donya dening Condé Nast Traveler, uga Guanajuato sing apik, salah sawijining kebanggaan Republik amarga dalan sing apik, omah-omahé sing warna-warni lan kolonial kasebut hawa sing sampeyan ambegan ing salah sawijining tambang sing paling penting ing New Spain ing abad kaping XNUMX.

Kajaba iku, ing Negara Bagian Guanajuato, kita bisa nindakake rute Kemerdekaan Kanthi kutha ajaib Dolores Hidalgo minangka protagonis utama, kita uga bisa nyorot ibukutha sepatu ing donya yaiku León, zona arkeologi Plazuelas, Biara San Agustín lan Laguna de Yuriría utawa sumber perairan nari ing Irapuato ing antarane jimat liyane. ».

Kita ngajak sampeyan ngerti babagan iki lan lelungan liyane ing blog Vero4travel, referensi ing sektor kasebut.

guanajuato

Bufones de Pría (Asturias), dening Machbel

«Nalika mikir papan favoritku Akeh papan sing apik banget dipikirake, nanging ana siji sing paling dak tresnani, lan bakal dakkarepake amarga, saliyane duwe omah sing cedhak, cuaca sing saya parah, mula saya hebat. Iki wilayah saka Guyonan Pría lan tebing Cuerres, cedhak Llanes, ing Asturias.

Tebing-tebing sing wis nggegirisi iki bakal dadi luwih hebat nalika Segara Cantabrian dheweke nesu lan ombak gedhe nabrak pesisir, ngasilake fenomena para guyonan (sejenis geyser laut). Lan yen swasanane entheng, kita bakal seneng lanskap pesisir sing aneh banget, sing jarene mirip banget karo Selandia Baru, nanging rada cedhak.

Pojok iki minangka salah sawijining Machbel Dheweke ngobrol ing blog, sing ngajak sampeyan bukak kanggo nikmati rute apik lan foto profesional sing profesional banget.

guyonan

Islandia, dening Plancongan Street

"Sanajan kita kudu ujar manawa angel banget milih mung siji, kudu dipikir maneh, kita kudu ujar manawa tetep souvenir khusus saka Islandia, negara sing menehi kita momen sing luar biasa, sajrone 14 dina kita ngubengi. Kayane bisa diarani topikal banget, nanging kita bisa ujar manawa wong-wong sing ngucapake Islandia yaiku alam ing negara murni utawa apa Lemah Es lan Geni. Kita bisa konfirmasi manawa durung nate ndeleng lanskap sing luar biasa. Saiki wayahe golek bolongan ing tanggalan kanggo bali ing musim salju lan bisa nikmati pulau ing sangisore lampu sisih lor.

Blog saka Wisatawan Plancongan Iki minangka referensi ing blogosfer sing lelungan lan uga bisa menehi inspirasi ing rute liyane, kanthi rinci babagan publikasi kasebut.

Islandia

Istanbul, dening Marga Viaja

«Istanbul Iki minangka kutha sing narik kawigaten sampeyan amarga akeh sebab, dadi aku mung bakal menehi sawetara alasan utama. Kapisan amarga dununge ana ing antarane rong bawana sing dipisahake Tanduk Emas, sing langsung mengaruhi macem-macem tetanggan, sawetara sing beda-beda lan sampeyan bakal kaget. Kaya Eyüp kanthi sudut pandang sing apik babagan Pierre Lotti, Úsküdar lan bagean Asia ing Istanbul. Mesthi wae, aku uga bakal nyorot Masjid Biru sing hebat lan pasar sing kebak artikel lan bau sing bakal ngejutake sampeyan lan perhiasan arsitektur liyane ing kutha kayata Jembatan Galata, Istana Dolmabahce lan Santa Sofia.

Yen sampeyan pengin nemokake luwih akeh wisata kaya iki, saranake sampeyan ngunjungi blog Marga kesah lan ayo digawa nganggo rute lan rinciane.

istanbul Port Barton (Filipina), dening Tragaviajes

"Salah siji saka kita papan favorit, tanpa ragu-ragu, iku sawijining kutha sing dununge ana ing Pulo Palawan, ing Filipina. Kutha sing meh ora ana rong lurung, sing akeh turis durung teka, amarga "dalan" rumit sing tekan kono - sanajan saiki lagi dibangun lan bakal rampung - lan uga cedhak karo kakang, susuh.

Kutha sing generator listrik mung bisa digunakake sawayah-wayah. Papan sing sampeyan bisa nemokake beda pulau, kabeh padha dhewekan, kanthi pasir putih, perairan pirus. Kutha sing bisa ndeleng kura-kura pisanan, ing endi sampeyan bisa ndeleng srengenge surup tanpa wates, kanthi pangilon tartamtu sing dipasang ing antarane langit lan segara. Ing endi isih ana pakulinan sing apik ngucapake sugeng enjing, mesem, ngobrol. Kutha sing sampeyan bisa nglampahi wektu lan wektu supaya bisa kliwat. Kabeh iki lan liyane nggambarake swarga perdamaian swarga sing diarani Port Barton.

Filipina minangka tujuan khusus kanggo komponen blog saka lelungan, mula aku njamin manawa sampeyan kudu maca kabeh crita babagan perjalanan iki, uga liyane sing wis nindakake lan tetep kudu ditindakake kanggo pasangan lelungan iki.

deningbartonphilippines

El Caminito del Rey (Malaga), dening El Mundo Ok

«Papan favoritku ing jagad iki? Aku duwe sawetara lan salah sijine yaiku Caminito del Rey ing wilayah Ardales (Provinsi Malaga), sanajan ora bisa mlaku saben-saben, aku pengin paling ora saben wulan yen bisa.

Nganti saiki, aku wis tikel kaping 2 lan aku seneng, iku nggawe sampeyan rumangsa "piyambakan" ing tengah-tengah, nundha ing dhuwur nggawe adrenalin njupuk alih awak sampeyan lan sampeyan seneng karo dalan sing apik iki sing ana ing alam lan manungsa wis tanggung jawab ngukir kanggo nyenengake kabeh indera. Papan petualangan sing dak saranake tanpa mangu-mangu! »

Kita ngajak sampeyan maca Ulasan El Mundo Ok babagan Caminito del Rey, papan sing ora sampeyan lakoni yen ngunjungi Malaga. Kajaba iku, ing blog iki sampeyan bakal nemokake akeh postingan babagan kutha Andalusia iki lan akeh liyane ing jagad iki, amarga Bo minangka Willy Fog sing sejati.

raja dalan cilik Uyuni (Bolivia), dening Lowcosteros

«Ana panggonan ing urip sing kliwat lan lali. Wong liya tetep disimpen ing memori kaya harta karun nyata. Yaiku kedadeyane Uyuni, papan gaib sing dununge ana ing dataran tinggi Bolivia lan nggawe kita rumangsa nemu sesuatu sing luar biasa, apik banget lan unik. Wujude mokal, laguna warna-warni kebak flamingo lan kasepen sing ana ing antarane gunung geni sing nggawe sampeyan urip dadi urip.

Uyuni luwih saka uyah lan sampeyan kudu nemokake 4 × 4 supaya bisa nggayuh kabeh sudhut sing nate diidham-idhamake. Ora ana sing mokal ing Uyuni lan kabeh ana ing ngarep sampeyan. Bukak mripat, pikiran lan ati lan seneng.

Crita sing migunani babagan papan iki minangka salah sawijining jinis sing bisa dingerteni Blog Lowcosteros, publikasi babagan papan sing apik, uga sing ditulis lan foto sing apik.

UyuniLowcoastal

Cinque Terre, dening The Cosmopolilla

«Apa sampeyan nate nate motret lan kepincut kanthi otomatis? Iku kedadeyan karo aku Vernazza: Aku rumangsa tresna banget karo kotamadya cilik iki sing mbentuk Cinque Terre. Mangkene carane aku nemokake papan iki ing Tuscany sisih lor. Lima desa sandwiched ing antarane gunung Apennines lan Segara Ligurian: Monterrosso, Vernazza, Corniglia, Manarola lan Riomaggiore.

Ora suwe kertu pos iki saka omah-omahé warna-warni rame ing jurang, diubengi alas Mediterania, wit jeruk lan jeruk nipis. Orografi sing rumit mung ngidini akses nganggo kreta utawa laut, mula amarga nyebrang sempit, mobil ora bisa sirkulasi. Detil iki nambah gamelan sing apik kanthi katenangan sing mutlak. Sudut sing sampurna kanggo santai mlaku-mlaku ing sadawane segara, nikmati pemandangan sambil menikmati es krim Italia sing enak ».

Aku ngajak sampeyan ngerti babagan iki lan babad liyane ing blog The Cosmopolilla, publikasi kanthi akeh tujuan lan literatur sing apik.

Vernazza

Montevideo, dening La Mochila de Mamá

«Montevideo yaiku kutha kanthi hawa bosok sing mesthi bakal ngelingake sampeyan babagan Lisbon; kanthi adegan budaya sing sampurna sing bakal nggawe sampeyan tresna karo tango, milongas lan candombe dalan; kanthi gastronomi sing bakal meksa sampeyan mikir maneh jinis daging sing sampeyan mangan sadurunge ngunjungi Uruguay, lan karo wong sing grapyak, seneng lan loma sing bakal nggawe manawa Montevideo tetep ana ing atimu ing salawas-lawase.

Amarga adoh saka kutha sing misuwur monumen sing nyengsemake utawa bangunan, ibukutha Uruguay cukup asor lan cilik, papan sing bisa sampeyan luangake wektu lan sawetara kanca sing apik ing dalan sing rampung kanggo ngerti ».

montevideo

Yen sampeyan seneng karo pilihan iki, aku ngajak sampeyan ngunjungi blog saka Ransel Ibu, sing duwe akeh pilihan kanggo dibukak lan sing ngurus rincian babagan tujuan kasebut.

Istanbul, kanthi Plancong Tujuan

«Yen aku kudu milih sudhut favorit ing donya sing wis dakkerteni nganti saiki, mesthine bakal dadi Istanbul. Sing dadi ibukutha telung kerajaan yaiku kutha sing apik banget, kanthi sikil siji ing Eropa lan liyane ing Asia, sing ora bakal mandheg, sing ngrayu sampeyan wiwit wayahe pisanan nganggo gambar lan sensasi sing ora bakal sampeyan lakoni lali ..

Ngujo ing kaendahan hagia Sophia, gumun karo Mesjid Biru sing apik banget, mikirake srengenge surup saka Üsküdar, layar banyu Bosphorus menyang gerbang Segara Ireng, delengen urip ing Jembatan Galata, tur ing Tanduk Emas, kesasar ing bazar-bazar ... Saben menit ing Istanbul iku unik amarga kota iki istimewa yaiku berkah kanthi pirang-pirang abad kepungkur ».

Alicia, sawijining jurnalis kanthi profesi, nyedhiyakake tresnane ing publikasi, Lelungan Tujuan, disaranake lan menarik yen sampeyan seneng maca. Lan fotone apik tenan!

istanbul

Bali, kanggo Backpacking ing saindenging jagad

«Kita begja nemokake akeh papan sing apik banget saengga kita nemplekake ati sing lelungan. Bali Minangka salah sawijining. Yen sampeyan bisa uwal saka kuta bakal mbukak sadurunge sampeyan jagad sing kebak budaya, kabecikan lan kaendahan: Bali minangka sawah, kuil, persembahan, ombak, srengenge lan gastronomi sing unik lan enak. Kita ora sabar ngenteni bali!

Yen sampeyan pengin ngerti kanthi luwih rinci babagan perjalanan iki lan liya-liyane, sampeyan ngajak sampeyan ngerti blog Backpacking ing saindenging jagad. Sampeyan mesthi bakal seneng!

tas ransel ing saindenging jagad

Pantheon saka Agrippa (Roma), dening Carol's Travels

«Aku urip ing Roma suwene rong taun lan aku mikir yen suwe-suwe tresnaku karo dheweke Pantheon saka Agrippa iku bakal sirna. Nanging ora. Minangka salah sawijining papan sing sampeyan kunjungi nalika ngunjungi, iki nggawe sampeyan seneng banget. Secara pribadi, aku kepengin tekan kana kanthi mlaku-mlaku liwat dalan sing rame ing Campo Marzio. Lingkungan kasebut dijenengi amarga dikhaskan kanggo Mars, dewa perang. Nalika pisanan didegake luwih saka 2.000 taun kepungkur (sing isih urip yaiku rekonstruksi kaping telu lan diwiwiti saka 110 Masehi), makam kasebut minangka bagean saka kompleks ing ngendi para prajurit Kekaisaran urip lan dilatih.

Iki ana siram, bioskop, basilika lan uga lengkungan sing menang. Kabeh mau, mung bangunan sing apik banget karo kubah sing isih nolak kabeh hukum teknik sipil. Iki luwih gedhe tinimbang San Pedro lan Brunelleschi, sing limalas atus taun mengko ngunggahake kubah Santa María del Fiore ing Florence, nglampahi jam lan pirang-pirang jam kanthi mandhiri kanggo ngrampungake misteri konstruksi kasebut. Sanajan akeh wong sing mesthi dakalami, Pantheon Agrippa menehi wektu tenang lan tentrem. Tanpa mangu-mangu, papan sing paling disenengi ing Roma ».

Carolina wis nulis akeh karcis babagan Roma, nanging uga babagan tujuan liyane, mesthi akeh gaya lan menehi informasi sing menarik banget, ing Plancongan Carol.

pantheon

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1.   Irene Somoza ngandika

    Matur suwun sanget, Bo!

    Ya ya apik, mula kita duwe ide sajrone setaun 🙂

    Salam lan matur nuwun maneh,

    Irene