Pariwisata nalika udan ing Mexico City

Nalika belahan bumi sisih kidul mlebu musim salju, belahan bumi sisih lor wiwit panas lan wedi yen dina-dina panas banget. Muga-muga ing taun iki, kita ora bakal ngalami gelombang panas kaya intens ing musim panas sadurunge, bener? Nanging, sanajan wong-wong saka sisih lor bisa lelungan menyang kidul kanthi plancongan lan uwal saka panase, sing saka kidul, kanthi preinan musim salju, teka ing sisih lor kanggo nikmati sawetara dina sing anget. Ing Amerika Utara, salah sawijining negara sing paling apik saka sudut pandang kaendahan sejarah, budaya lan alam Meksiko

Meksiko duwe kabeh, pantai sing apik, reruntuhan kuno, misteri, museum, jaman kolonial sing apik ... apa liyane sing sampeyan njaluk? Gerbang menyang negara iki biasane DF, ing Distrik Federal utawa Mexico City. Kutha iki kalebu kutha kosmopolitan kanthi toko, teater, bioskop, pusat perbelanjaan, restoran, bar, lan museum. Sampeyan kudu ngaturake sawetara dina sadurunge terus lelungan menyang pesisir Karibia. Aku ngerti iku salah sawijining tujuan favorit para turis. Nanging apa panas banget ing Kutha Mexico? Kutha iki duwe iklim sedheng lan ora biasane ngalami suhu ekstrem. Dadi, nalika ing musim salju maksimal 18ºC ing mangsa panas udakara 28ºC. Sanajan suhu kasebut bisa ditolerir ing antarane Mei lan September udan deres banget, meh saben dina.

Dadi,apa sing bisa sampeyan lakoni nalika udan ing Mexico City? Sampeyan bisa bukak Museum Nasional Arkeologi, Museum Nasional Sejarah-Kastil Chapultepec, Cagar Alam Our Lady of Guadalupe, Istana Seni Rupa, Museum Frida Khalo, Istana Pertambangan, House of Genteng lan lurid Pameran instrumen siksa lan ukuman gedhe ing Calle de Tacuba. Kaya sing sampeyan ngerteni, ing rute sampeyan kudu nyakup situs atap dadi yen udan sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni ing Mexico City yaiku ora ninggalake museum tanpa ndeleng.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*