Pariwisata srengenge lan pantai ing Kolombia

Sing durung nate mandhak Kolombia, dheweke mung bisa ngerti luwih akeh babagan dheweke tinimbang sing dibayangke ing seri Netflix sing kondhang, Narcos. Nanging, Kolombia luwih saka iku. Kolombia minangka papan sing apik, utamane kanggo wong sing pengin seneng srengenge lan pantai, sawetara dina pedhot, lan umume, istirahat.

Kolombia, tujuan istirahat lan santai

Ing Kolombia, kilometer saka pantai pasir putih, kuning lan / utawa ireng, gumantung ing endi sing bakal dituju. Gumantung ing ndhuwur kabeh, kita milih slot wektu sing luwih sepi lan sepi. Mula, sandhangan penting ing koper nalika lunga menyang Kolombia, yaiku baju renang lan / utawa bikini. Luwih becik: pilih sawetara amarga bakal dadi klambi sing paling sampeyan gunakake.

Sampeyan bakal duwe dhaptar sing cukup jembar nalika golek panggonan samak ing Kolombia: Santa Marta, pulo San Andrés lan Providencia, Cartagena lan pulau Rosario, Capurganá ...

Nanging kenapa Kolombia dadi tujuan paling apik sing ana ing ngarep pantai nalika srengenge? Amarga wis memenuhi kahanan penting kasebut:

  • Suhu sing apik: Suhu Kolombia lan banyu ing pesisir sing cocog kanggo para petani. Amarga iklim tropis sing apik, sampeyan ora butuh wetsuit supaya ora beku.
  • Akomodasi sing apik: Meh kabeh wilayah pesisir Kolombia luwih siyap kanggo nampung turis ing hotel lan kabiné, nanging San Andrés lan Santa Marta minangka tujuan Karibia Kolombia sing duwe prasarana paling apik kanggo nampa para plancong.
  • Koneksi udara sing apik: Ing taun-taun pungkasan, koneksi udara internasional beda-beda saya tuwuh saengga para plancong bisa nikmati Kolombia (liwat pulau-pulau liyane).

Apa sing istimewa saka pantai?

Ing Kolombia, apa sing paling akeh isih mesthi pesisir lan pulau. Yaiku tugas sing gampang kanggo nandur payung, tiba ing kursi dek lan lali karo masalah jagad, paling ora sawetara dina utawa minggu. Kita kabeh pantes ngaso.

Ya, bener, ing Spanyol, kita duwe akeh pesisir lan teluk tangan kanggo ngaso lan ngaso, nanging banyu sing beninge ing pesisir tropis, kanthi luwih saka 1.600 km garis pantai ing Karibia y 2.100 ing PasifikDheweke duwe macem-macem pantai liyane saka kene (ora luwih becik utawa luwih ala). Ora liya lan ora kurang saka sekitare 300 pesisir Kanggo seneng lan milih miturut apa kita pengin dikepung karo luwih akeh wong lan swasana pesisir utawa pengin ngrasakake kasepen ombak lan wektu tentrem sing sithik. Iki bakal dadi keputusan sampeyan: Apa sampeyan seneng seneng pesta khas Karibia utawa sampeyan luwih seneng adoh saka gangguan?

Kanggo menehi conto kaendahan alam, ing nusantara San Andrés y Providencia, kita bisa ngunjungi akuarium alami. Ing kana kita bisa ndeleng iwak emas sanajan tanpa nganggo topeng tanpa kudu nganggo kacamata nyilem utawa peralatan liyane ... Ing kana banyune minangka salah sawijining kristal paling resik lan paling kristal. Rasa seneng sing dirasakake mung sawetara kaping sajroning urip.

Nanging ing sisih liyane, gumantung apa kita pengin nikmati salah sawijining jinis pantai utawa pantai liyane, pantai ing Pasifik, ora kaya sing ana ing Karibia, duwe wedhi peteng, sing menehi pesona khusus. Ing pirang-pirang, kita bakal bisa ndeleng kura-kura gedhe banget, kaya kulit bali kanthi tenang, liwat pasir kasebut. Bab liya sing ora bakal sampeyan tingali ing kene ing gisik.

Apa liyane sing bisa dideleng ing Kolombia?

Nanging ing kana kabeh ora bakal bisa ndeleng pesisir lan santai, uga akeh perkara sing bisa dideleng. Contone, Museum seni modern Barranquilla, ing Greja lan Plaza de San Roque, tlaga Cartagena, Taman Nasional Chicamocha, Taman Ekowisata Arví, lsp.

Apa sampeyan wani ngunjungi Kolombia? Apa bakal ana ing dhaptar tujuan wisata nalika preinan sabanjure?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*