London minangka pasangan

Wektu taun iki minangka wektu sing apik banget kanggo ngunjungi ibukutha Inggris. Kutha kasebut ngrasakake iklim sing apik lan kaya kedadeyan ing kutha-kutha kanthi langit abu-abu lan angin gedhe ing taun iki, nalika srengenge katon padhang, para wargane muncul lan ngrasakake anget.

Wisata, nedha bengi, mlaku-mlaku liwat taman lan istana, pameran, festival. London nawakake akeh taun lan yen sampeyan dadi pasangan, sampeyan bisa mikir lan milih sawetara utamane kegiyatan romantis, sing ninggalake foto sing ora iso lali kaya kartu pos romantis. Ora ana pesenan paling apik nganti paling ala ing dhaptar kita, mula priksa banjur gawe dhewe.

Serpentine Lido

Ana ing taman hyde lan masarakat lokal wis nikmati kulo paling ora setaun. Akeh pasangan teka ing kene dina Setu, pasang sikil ing banyu utawa numpak prau cilik. Lan nalika wayahe teh dheweke banjur menyang Lide Café Bar.

Punika a blumbang sing mung dibukak ing akhir minggu saka Mei lan pitung dina seminggu wiwit tanggal 1 Juni nganti 12 September. Kafeteria duwe meja ing sacedhake kolam supaya sampeyan bisa ngombe kopi, teh utawa segelas anggur abang. Ing cedhak kono ana Klub renang sing paling tuwa ing Inggris lan masarakat saben dina renang antara jam 6 esuk nganti 9:30 esuk. Malah ing mangsa adhem. Lan ya, banyune resik amarga dites saben minggu.

Lido Serpentine dibukak wiwit jam 10 esuk nganti 6 sore sanajan sampeyan ngidini sampeyan mlebu nganti jam 5:30 sore. Nduwe regane 4 pon saben wong diwasa sanajan sawise jam 4 sore beya mudhun dadi 4 pon. Sewa kursi berjemur regane £ 10 sedina muput. Sampeyan tekan tabung mudhun ing stasiun South Kensington.

Venice cilik

Kanggo mate romantis lan mangan awan ing srengenge, lumaku kudu kaya mengkene lingkungan sepi diubengi karo kanal ing endi kapal tongkang apik banget. Sadawane kanal utama, ana kafe lan bar lan akeh omah kanthi gaya arsitektur Kabupaten. Ana rong kanal gedhe, Grand Union lan Bupati lan Cekungan Paddington sing dadi kolam gedhe lan apik, ing saindenging wilayah kasebut, Brows Pond.

Manggon ing kene larang lan keren banget nanging mlaku-mlaku kanthi turis lan kanggo pasangan sing tresna banget. Mlaku malah bisa luwih adoh lan ninggalake Little Venice kanthi mlaku nganti tekan Regent's Park kanthi mlaku setengah jam.

Sampeyan uga bisa numpak prau, Waterbus, sing mudhun terus menyang kebun binatang lan menyang Camdem. Sampeyan bisa tekan ing kono liwat tabung kanthi mudhun ing stasiun Warwick Avenue ing Jalur Bakerloo.

Dalan Columbia

Yen sampeyan ora bakal nginep ing hotel lan yen sampeyan nginep ing apartemen sewa wisata, sampeyan bakal duwe omah kanthi mandhiri. Blanja sembako iku kewajiban lan sampeyan uga bisa njupuk kauntungan lan tuku kembang kanggo pasangan. Papan sing apik kanggo tuku buket yaiku Pasar Kembang Road Columbia. Mung Mbukak dina Minggu lan ana ing London Wétan, nanging sampurna kanggo mlaku ing antarane kembang.

Uga ana toko antik, galeri seni lan sawetara toko sandhangan sak kene dadi mlaku luwih lengkap. Contone, ing Jalan Ezra, sampeyan bisa lungguh ing cafe lucu sing diarani Lily Vanilly lan ngrasakake kue kanthi kopi utawa teh. Apik banget!

Stasiun St. Pancras

Sampeyan bisa uga kepengin ngerti apa romantis babagan stasiun kereta bawah tanah nanging mesthi ana prekara. Ing kene ndhelik a patung dhuwur sangang meter makili pasangan ngrangkul kanthi lelembut. Sampeyan pancen bakal liwati liwat stasiun iki nalika sampeyan nindakake karo bocah lanang utawa wadon, banjur mandheg lan Gawe gambar.

Lan amarga sampeyan ana ing stasiun kasebut, sampeyan bisa ngrampungake tur ing Searcys Bar Pancamp Champagne St.. Bar iki dawane 98 meter, ya, sampeyan wis maca kanthi bener, lan paling ora diwenehake 17 jinis omben-omben roh iki.

Nunggang Jaran ing Taman Hyde

Ora masalah manawa sampeyan nunggang utawa ora, sampeyan mesthi bisa nyewa jaran lan mbangun nunggang jaran romantis liwat taman sing paling populer ing London. Layanan iki ditawakake ing kene kabeh taun, kanggo pembalap solo utawa bocah uga kanggo klompok.

Layanan mbukak jam 7:30 esuk lan ditutup jam 5 sore, saben dina seminggu. Ora dibutuhake pengalaman sadurunge amarga jaran kasebut tenang banget. Yen seneng karo ide kasebut, sampeyan bisa mriksa kahanan cuaca sadurunge lan sawise nggawe reservasi lan pambayaran kanthi online utawa liwat telpon. Yen wis suwe ditindakake, sampeyan bisa nindakake modifikasi kanthi menehi kabar seminggu sadurunge. Yen ora, dhuwit kasebut ora dibalekake.

Iki dudu perjalanan sing murah amarga pelajaran nunggang biyasa saben wong diwasa 103 kilogram saben jam. Yen sampeyan pengin sing luwih eksklusif, sampeyan kudu mbayar 130 kilogram. Tarif kasebut kalebu boots, topi lan jas anti banyu. Elinga yen ing akhir minggu ana akeh wong, mula sampeyan kudu luwih saka seminggu luwih luwih pesenan.

Taman Greenwich

Iki minangka salah sawijining taman kerajaan lan nalika munggah menyang pucuk gunung, sampeyan bisa ndeleng London sing apik. Ing musim semi, taman iki kebak kembang, duwe tanduran, kembang-kembang liar, anggrek, lan yen sampeyan uga seneng sejarah maritim, sampeyan ngemot Old Royal Naval College lan Museum Maritim Nasional.

Aku uga ora ngandhani nalika wit-witan cilik sing ana kembang wungu mekar lan kelopak tiba ing dalan lan bangku. Yaiku kaendahan!

Katedral St. Paulus

Greja mesthi romantis yen niyat duwe hubungan "suci". Lan greja khusus iki pancen ayu banget sampeyan bisa munggah kanthi ati setengah menyang ndhuwur kubah, 259 langkah-langkah, lan mikir babagan London supaya tangan sampeyan ...

Katedral gampang dicapai amarga duwe stasiun metro dhewe. Bukak saka dina Senen nganti Jumuah saka 8:30 nganti 4:30 lan mlebu ing kubah regane 18 kilogram.

Makan malam romantis, roti panggang lan teh

Yen seneng metu bar karo bocah lanang / wadon, sampeyan bisa mlaku-mlaku ngubengi dheweke Hotel Connaught. Bilah kasebut minangka sudut misterius lan terpencil sing bakal sampeyan tresnani. Yen sampeyan salah siji sing milih mangan kanthi pemandangan panorama banjur Restoran Searcy ing Gherkin paling apik, kanthi kubah gelas sing katon langit lan kutha katon kosong.

Apa sampeyan seneng ide pint ing khas pub Inggris? Penawaran kasebut akeh banget nanging ing Clerkenwell ana Fox & Anchor pub, kanthi menu sing ringkes lan succulent, 100% Inggris. Pungkasane, a Jam 5 teh Sampeyan bisa ngrasakake sacoro prakteke ing pojok London (ing hotel paling klasik utawa ing Harrod sing paling apik).

Apa sampeyan kepengin weruh foto saka endi kiriman kasebut? Ana ing endi bukit Inggris sing apik iku ndhelik? Yaiku Richmond Hill, ing sisih lor dalan Thames, sekitar Istana Richmond lan taman sing jenenge padha. Pemandangan sing apik iki bisa ditemokake saka Terrace Walk, sing dirancang ing abad kaping XNUMX.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*