Pasar Natal sing paling apik

Pasar Natal

Sanajan kita ngerti manawa Natal mbesuk adoh banget, sejatine kita seneng mikir babagan lelungan sing bisa ditindakake, sanajan isih ana sawetara wulan. Pramila kita bakal ngomong babagan pasar Natal paling apik sing bisa ditemokake ing Eropa, amarga ing bawana iki sing paling ayu lan tradisional saka kabeh ndonya dirayakake.

ing Pasar natal saya populer lan ing kana sampeyan bisa nemokake macem-macem jinis, nanging utamane dekorasi lan rincian sing ana gandhengane karo Natal lan barang-barang Natal sing khas ing saben negara. Mula, yen duwe kesempatan, mula aja nganti lunga menyang salah sawijining pasar Natal iki.

Colmar, Prancis

Pasar natal ing Colmar

Wilayah Alsace duwe desa-desa sing kayane ora crita, dadi kunjungan sing apik kapan wae. Nanging yen sampeyan pengin ngrasakake Natal kanthi pesona sing istimewa, sampeyan mesthi ora bakal lali Pasar Natal Colmar. Populasi dihiasi lampu Natal ing endi wae. Mlaku liwat lurung-lurung dadi pancen sekti. Ana sawetara pasar sing nyebar ing macem-macem poin. Pasar Natal Greja ana ing Place des Dominicains, pasar kanggo bocah cilik ana ing Petite Venesia. Ing Plaça Jeanne d'Arc ana pasar kanthi produk khas lan ing istana abad pertengahan Koïfhus ana pasar kuno.

Bolzano, Italia

Pasar natal ing Bolzano

Iki Kutha abad pertengahan sing katon mengeti Chirstkindlmarkt saka pungkasan November nganti 6 Januari. Pasar kasebut dununge ing Piazza Walther lan duwe kios cilik kanthi produk khas Natal. Sajrone festival kasebut lan ing akhir minggu, papan iki akeh kegiyatan, amarga dianakake acara kanggo saben wong kayata juru dongeng, tukang cukur lan lagu-lagu Natal. Ing pasar iki, ana akeh dekorasi kanggo Natal, nanging uga ana ide menarik kanggo hadiah, kerajinan, lan produk khas gastronomi.

Gengenbach, Jerman

Pasar natal ing Gengenbach

Kutha Jerman sing apik iki dununge ana ing sisih kulon Alas Ireng. Ing Natal biasane salju, mula acara kasebut bisa luwih apik. Ing Pasar Natal dununge ana ing alun-alun kutha. Pasar iki nduweni keanehan sing duwe kalender advent paling gedhe ing saindenging jagad, sing ditampilake ing ngarep balai kutha. Jendhela dadi dina tanggalan, ing endi adegan diwakili. Pasar iki cukup amba, kanthi luwih saka 40 kios

Graz, Austria

Pasar natal ing Graz

Pasar ing kutha iki diarani Pasar Advent. Ing kutha iki semangat Natal pancen urip, sanajan diwiwiti tanggal XNUMX Desember, ora kaya kutha-kutha liyane sing wis maju seminggu ing wulan November. Papan iki nduweni sawetara papan sing bisa dikunjungi, saliyane duwe swasana natal sing apik. Ing Hauptplatz, sing dadi alun-alun kutha iki, duwe pasar paling gedhe. Ing Glockenspielplatz ana pasar sing khusus kanggo produk lokal sing khas. Pasar paling tuwa ing kutha kasebut ana ing distrik Franciskaner. Kajaba pasar, ing plataran Landhaus ana pemandangan kelairan sing luar biasa digawe nganggo es. Ing balai kutha uga nindakake kalender Advent sing gedhe supaya kabeh kutha bisa ngrasakake mundur nalika Natal.

Basel, Swiss

Pasar ing Basel

Pasar Natal ing kutha iki dianggep minangka sing paling apik ing saindenging Swiss, kanthi ukuran lan kualitas. Ana ing Barffüsserplatz lan alun-alun Münsterplatz. Kutha iki duwe kutha lawas sing apik lan dihiasi nalika musim Natal kanggo nampa pengunjung. Kios-kios sing apik ing alun-alun katon apik, sing diilhami dening kabin gunung Swiss sing khas supaya bisa dadi pesona. Ing saben kios ana pengrajin sing nampilake produke supaya bisa nemokake hadiah sing ideal lan unik. Ing Claraplatz uga bisa nemokake produk gastronomi, kanggo para pecinta panganan.

Brussels, Belgia

Pasar natal ing Brussels

Ing Brussels, dheweke ngalami gaya Natal, mula saya akeh wong sing teka ing kutha saben taun kanggo nikmati tanggal kasebut kanthi cara sing istimewa. Pahargyan sing ditindakake sajrone wektu kasebut diarani Plaisirs d'Hiver, kanggo menehi jeneng akeh kegiyatan lan pertunjukan sing ditindakake. Ing Pasar Natal dibaptisake WinterWonders, kanthi kayane kita pindhah menyang jagad fantasi. Iki minangka pasar sing nyebar ing macem-macem wilayah ing kutha, kanthi kios ing ngendi sampeyan bisa tuku obyek. Dheweke ana ing Grand Place, bebarengan karo wit Natal sing gedhe, ing Place de la Monnaie, ing Piazza Santa Catalina ing jejere rodha Ferris gedhe utawa ing wilayah Bourse tengah. Ing wilayah sing nyenengake kanggo bocah cilik, kulawarga uga bisa golek hiburan kanggo bocah cilik.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*