Pasar ing Frankfurt

Dolan maring pasar Frankfurt iku kudu dilakoni nalika blanja ing Frankfurt

Dolan maring pasar iku kudu nalika blanja ing kutha iki

Langkah demi langkah, kita wis tekan pungkasan tur ing kutha hebat iki sing wis ngancani kita sajrone dina-dina pungkasan iki, nanging kita isih kudu ngerti babagan liyane shopping lan tahap pungkasan plancongan, plancongan lan hiburan, ing kana kita bakal nemokake kejutan sing wis disiapake kanggo tujuan iki.

Nanging ayo ora ndhisiki acara, aku bakal fokus karo cicilan paling anyar iki sing didol kanggo blanja, sawijining perkara sing ora bakal lengkap yen kita ora ngunjungi sawetara pasar sing ana ing tujuan iki, kayata Pasar kutu Frankfurt.

Sampeyan njupuk saben minggu ing Schaumainkai, dalan cedhak pusat kutha lan kali. Iki minangka pasar sing paling macem-macem bisa ditemokake saka perabotan lawas lan barang-barang hiasan ing kayu, publikasi lawas, barang antik lan uga obyek. paksi.

Saben dina Jumuah, Biebergasse ngowahi lan ngisi mambu sing enak lan warna sing jelas. Babagan babagan Pasar kembang o Blumenmarkt, ing ngendi kita bakal nemokake kembang sing anyar dipotong uga tanduran sing bisa digawa mulih dadi souvenir wektu ing kutha, kanthi rega sing apik.

Babagan liyane sing bisa digawa mulih yaiku sosis tradisional Jerman sing bisa ditemokake ing Kleinmarkthalle, ing ngendi kita bakal nemokake luwih saka 60 kios kanthi godaan kuliner sing nyata. Sampeyan bisa tuku daging seger kanthi kualitas apik, pickles saka Turki lan mesthi wae sosis sing ana ing buku masak Jerman, saka sing paling tradisional nganti sing paling modern.

Informasi liyane: Blanja ing Actualidadviajes

 

 

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*