Pasar paling apik ing Spanyol

Lacak Madrid

El Rastro de Madrid, janjian sing ora bisa ditolak saben dina Minggu

Sanajan ana ing perdagangan online, pasar tradisional tetep nduweni daya tarik sing nggawe papan sing apik kanggo santai lan golek harta karun sing nyata. Stroll, bandhingake lan tuku… We seneng pasar! Pramila ing kiriman ing ngisor iki, sampeyan menehi sawetara sing paling keren ing Spanyol sing saben minggu narik atusan pengunjung.

Pasar Navacerrada

Penyayang barang antik lan barang bekas duwe janjian ing pasar loak Navacerrada saben dina Minggu. Dumunung ing Paseo de los Españoles s / n, ing njaba ruangan, luwih gampang dipikirake peta cuaca sadurunge dibukak yen adhem utawa panas banget. Ing kene sampeyan bisa nemokake dolanan, barang-barang meja, lukisan, jam, patung, lampu, vinyl, perabotan ... rencana sing sampurna kanggo nikmati gunung Madrid.

Lacak Madrid

El Rastro minangka pasar simbol ing Madrid kanthi sejarah luwih saka 400 taun ing ngendi sampeyan bisa nemokake kabeh jinis obyek, barang antik lan tawaran saben dinane. Iki minangka pasar terbuka sing penasaran digawe ing dina Minggu lan preinan ing pusat ibukota bersejarah, ing lingkungan tengah La Latina, khusus ing dalan Ribera de Curtidores.

Sawetara lurung-lurung ing saubengé Ribera de Curtidores darmabakti kanggo adol sawetara produk khusus kayata seni, buku, majalah, stiker, barang antik lan uga kewan.

Sanajan akeh sing kadhang mbentuk ing sawetara wilayah, kepenak banget yen mbuwang dina Minggu ngunjungi kios Rastro kanggo ngrampungake jatah lan tapas ing bar sekitare.

Gambar | Telemadrid

Pasar Motor

Ing sawijining akhir minggu sewulan, stasiun sepur Delicias lawas, sing dadi monumental pertama sing dibangun ing Madrid lan sing saiki dadi Museum Kereta Api, akeh toko sing dikhususake kanggo mode, dekorasi lan gastronomi. Uga duwe wilayah ing endi ana wong sing adol obyek sing wis ora digunakake maneh, nanging wis dikurasi kanthi apik.

Kajaba iku, Mercado de Motores minangka kesempatan sing apik banget kanggo ngerti interior museum, salah sawijining bangunan arsitektur industri sing hebat wiwit abad kaping XNUMX sing isih ana ing Madrid. Dumunung ing Paseo de las Delicias, 61 taun lan uga duwe area restoran sing bisa ngrasakake cemilan nalika nikmati musik sing apik.

Els encants

Pasar dels Encants ing Barcelona, ​​uga dikenal kanthi jeneng Mercat Fira de Bellcaire, minangka sing paling gedhe lan paling tuwa ing kutha kasebut. Dumunung ing Avinguda Meridiana, 73 taun lan dina Senen, Rebo, Jumuah lan Setu.

Sampeyan ora mung bisa nemokake kabeh jinis obyek ing kene, nanging uga lelang uga diatur lan sawetara layanan komplementer ditawakake, kayata layanan gastronomi. Fenomena panganan jalanan uga teka ing pasar Barcelona iki saengga para pengunjung bisa ngrasakake pasugatan sing enak ing njero ruangan utawa nggawa mulih sawise dina browsing kuat. Kaya-kaya ora cukup, ana uga macem-macem kegiatan pendhidhikan lan rekreasi kanggo kabeh umur.

Gambar | Cugat.cat

Kasmaran

Mlaku liwat Mercantic nalika dina Minggu esuk yaiku mlebu ing desa omah kanthi warna pastel sing katon saka Instagram. Penggemar dekorasi Antik bakal nemokake ing Mercantic papan sing bisa ditemokake ing perabotan antik sing paling eksklusif lan menarik lan obyek sing dibalekake. Ana uga sing nggawe desain lan lokakarya dhewe sing uga diatur kanggo tukang.

Toko buku El Siglo pancen nggumunake, nalika konser lan vermouth diatur kanthi pameran lan adol ewonan buku lawas lan bekas. Mercantic mbukak saben dina lan dununge ana ing Av. De Rius i Taulet, 120, Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

Alcaicería saka Granada

Ing jaman Al-Andalus minangka pasar duweke raja Granada, ing sutra lan kabeh jinis produk mewah diproses. Sawise rekone kasebut terus dadi pusat komersial sing penting nanging saya mudhun nganti ing abad kaping XNUMX ngalami geni gedhe. Saiki duwe papan sing luwih cilik tinimbang sing asli nanging isih padha dikunjungi dening warga lokal lan turis. Mbukak saben dina nganti jam 21 bengi ing Alcaicería Street.

Pasar Mestalla

Iki minangka pasar Valencian sing paling misuwur ing antarane para penggemar gaya retro lan vintage. Iki dipasang saben dina Minggu lan preinan ing taman mobil stadion Mestalla. Ing taun 2019 bakal duwe lokasi anyar sawise ngliwati alun-alun Alameditas de Serranos, alun-alun Naples lan Sisilia, lan saiki, antarane dalan Aragón lan Swedia, ing jejere stadion Mestalla. Ing pasar iki, barang antik, alat, cathetan, gambar, sandhangan lan kabeh barang sing bisa dibayangake bisa dicampur.

Gambar | Mbukak papan

Bukak Ganbara sampeyan

Pasar modern lan kreatif dununge ana ing lingkungan unik kayata pabrik cookie Artiach sing lawas. Bukak Ganbara Sampeyan, inisiatif inovatif sing ditindakake ing papan rehabilitasi kanggo nggawa macem-macem hiburan, mode, seni lan teknologi kanggo kabeh pamirsa. Ing kene, wirausaha mbabarake merek lan desaine, nanging ing antarane kios uga bisa nylametake obyek sing unik lan modern. Bukak Ganbara sampeyan wis ana ing lingkungan La Ribera de Deusto / Zorrotzaurre wiwit taun 2009.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*