Golden Sands, pantai paling apik ing Bulgaria

wedhi emas

Bulgaria duwe garis pantai sing apik banget ing Segara Ireng. Cukup deleng peta kanggo mbayangake kaendahan pesisir kasebut. Ing sadawane pesisir akeh resort panas sing dikepungake ing pesisir Bulgaria tumuju Turki. Bakal ana meh 380 kilometer garis pantai lan ing kene akeh pantai sing akeh udakara 130 kilometer kasebut.

Ing wulan Eropa musim panas ing Pesisir Segara Ireng Bulgaria dadi tujuan plancongan sing populer. Iklim lembab subtropis, suhu biasane udakara 28ºC lan banyune luwih saka 25ºC mula dadi swarga cilik kanthi sentuhan Karibia. Sunar srengenge meh saben dina antara Mei lan September, mula yen sampeyan durung ngerti Pantai Bulgaria... sampeyan bisa miwiti karo salah siji sing paling apik, Golden Sands.

La pantai pasir emas Yaiku pasir emas. Kutha iki 19 kilometer saka kutha Varna lan spa paling gedhe ing sisih lor Segara Ireng. Kejaba pantai pasir lan emas ana akeh ijo, wit, semak lan kabeh kayane dicelupake ing taman gedhe. Yaiku pantai bulgaria uga wis dianugerahi klasifikasi kasebut Gendera biru mula kasucian lan karesikan bisa dipesthekake.

En Golden Sands ana macem-macem hotel lan akomodasi liyane, macem-macem rega, restoran lan toko. Sawetara ana ing pesisir nanging akeh sing ndhelik ing taman, sekitar, adoh, kurang rame. Ana taman banyu lan olahraga banyu uga bisa disewakake. Sawetara informasi liyane: jarak 490 km saka Sofia, duwe sumber banyu panas mineral, payung lan kursi-kursi disewa, ana slide, kolam renang ruangan lan macem-macem acara nalika musim panas.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*