Pesisir Santiago de Cuba

Kaya sing wis dicritakake kaping pirang-pirang, musim panas padha karo pantai, segara lan srengenge lan ing Segara Karibia, tujuan sing paling disenengi nalika musim panas, salah sawijining papan sing paling apik yaiku Kuba. Kita wis ngobrol karo sampeyan babagan Kuba lan pesisir sadurunge, nanging saiki kita kudu luwih milih endi sing paling apik pesisir Santiago de Cuba. Kutha iki dununge ana ing sisih wetan pulo kasebut lan didegake ing taun 1515, dadi salah sawijining kutha pertama sing didegake. Kanthi pirang-pirang abad kepungkur, kutha iki pancen apik banget, kanthi gaya arsitektur, lurung-lurung, taman, omah kolonial kanthi balkon, katedral sing apik lan tambang tembaga terbuka sing dadi pertama kaline Amerika

Nanging ing Karibia, pantai-pantai kasebut dadi turis sing narik minat. Ya, dheweke ora asri kaya pantai ing pesisir sisih lor, nanging banyune bening kaya kristal lan suhu sing nyenengake, mung sawetara gelombang, diwatesi karo wit klapa lan wit-witan liyane sing meh udan ing segara lan mesthi akeh srengenge Pantai diwiwiti ing pinggiran kutha lan sing pertama dununge mung udakara 14 kilometer. Yaiku Pantai Siboney. Amarga jarak kasebut, sing paling asring dikunjungi, nanging ngetutake Daiquirí, Juraguá, Bucanero, Costa Morena, Berraco, Cazonal lan Sigua. Sawetara wong duwe hotel kanggo turisme internasional, mula uga ana pusat penyelaman, taman prasejarah, akuarium lan atraksi liyane.

Ngulon saka Santiago de Cuba, kita duwe pantai liyane sing apik lan saiki duwe gunung. 18 kilometer adoh kita ketemu Mar Verde, Caleton Blanco, Ox Cabón lan El Francés, contone, pantai sing uga duwe fasilitas wisata.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*