Pendekatan VOR / LOC ing Flight Simulator

Cedhak menyang VOR utawa LOC (Locator).

CANPA (Pendekatan Precision Angle Konstan)

Pendekatan sing pilot mung nampa informasi tambahan diarani "Pendekatan sing ora presisi"
Cara iki »mbukak minangka« Pendekatan Precision Angle Constant »
CANPA, supaya padha karo mbukak pendekatan ILS.

CANPA diterbitake minangka pendekatan DME utawa minangka pendekatan wektu kanthi sudut sing wis ditemtokake
sudut keturunan sing tetep diterbitake ing MDA "Keturunan Keturunan Minimal".
Yen sampeyan ngubungi MDA (kanthi ngetik), pendaratan bisa digawe; yen sampeyan ora duwe kontak ing MDA
puteran (frustasi) kudu dileksanakake.

VOR lan LOC

Pendekatan VOR adhedhasar VOR sing dununge cedhak landasan pacu. Path menyang sikil pendekatan ora bakal padha karo localizer ILS menyang landasan pacu sing padha. Kadang judhul menyang sikil
pendekatan bakal beda-beda. Ing ENV ing sisih lor Norwegia 24º. Iki bakal nyebabake dhuwur minimal.

Pendekatan LOC (menyang localizer) adhedhasar ILS, nanging tanpa GP (Glide Path).
Kaloro pendekatan kasebut ditindakake kanthi cara sing padha.

Pendekatan VOR / DME menyang landasan pacu ESSA 01

ATC biasane bakal menehi vektor liwat radar kanggo nyegat judhul 30º menyang judhul sikil pendekatan.
menyang VOR. Yen ora kasedhiya radar, pendekatan kasebut bakal dadi prosedur giliran utawa Arc DME.
Judhul menyang sikil pendekatan yaiku 003º, dene locator ILS ing 007º.

Ing pungkasan grafik IAL ana gambar vertikal saka pendekatan.
2500ft menyang DME 8 (8 DME miles) 1510ft nganti DME 5 lan minimal 590ft (kaki).

Ing sisih kiwa ana gambar tabel sing menehi saran babagan macem-macem ketinggian sing bakal menehi turunan kanthi irung ing 3.2º.
D5 digaris ngisor lan nuduhake level "LEVEL HARD" sing ketat. Iki minangka ketinggian paling murah nalika semana.

GS / KT minangka GREUND SPEED ing knot lan ROD minangka Range Keturunan sing cocog.

Alat Pilot lan Navigasi Otomatis.

Pendekatan awal

NAV 1 disetel menyang frekuensi VOR ARL 116.00. Judhul menyang sikil pendekatan yaiku 003º.
NAV 2 uga disetel jam 116.00
ADF disetel menyang frekuensi NDB OHT 370
kacepetan 210kts lan dhuwure 2500ft isih ana ing sadhuwure vektor radar kanthi judhul 340º.
Autopilot disetel menyang Locator's VOR lan bakal dijupuk.
A / T (Auto Throtle) ​​njaga kacepetan.

Wektu kanggo alon-alon lan siyap kanggo keturunan. Penting kanggo alon lan duwe konfigurasi landing (A / C) sadurunge tekan 8 mil DME. Iki bakal nyuda karya lan prakiraan kacepetan vertikal bakal luwih akurat.

Madeg lan kliwat 6 mil DME.

Setelan sing padha kanggo Autopilot (A / P).
Sawetara angin teka saka kiwa.
Judhulé 358º lan kacepetan dhasaré 136kts.
Jarum ADF wiwit muter nerusake ngiwa, sampeyan nyedhaki penanda OHT njaba.
Watch kanggo "level hard" ing DME 5 mil.

Kacepetan vertikal dhasar 800ft. Angin bisa ganti nalika keturunane. Yen sampeyan luwih murah tinimbang normal, nyuda kacepetan vertikal dadi 700ft lan priksa manawa sampeyan lagi ing indikasi DME sabanjure. Mesthi wae cara liya kanggo ngontrol yen sampeyan nggunakake luwih dhuwur ing profil.

Tekan MDA.

Kabeh dikendhaleni?
Apa sampeyan ndeleng landasan pacu utawa nyedhaki lampu?
Dadi - nyopot autopilot (A / P) banjur turah dhewe. Pendaratan mandhiri ora bisa ditindakake kanthi pendekatan kaya iki. Auto Throtle (A / T) mesthi bisa digunakake nganti mudhun.

Sampeyan bakal duwe trek ing sisih tengen, amarga amarga sikil sing cedhak nanging uga amarga gondhelan. Judhulé 358º lan trek judhul 007º.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*