Penerbangan murah menyang Palma de Mallorca, pulang pergi, kanthi eDreams

Amarga sampeyan bakal ngerti ing kene, yen wis cedhak tanggal penerbangan sing dipilih, ana kursi gratis ing pesawat sing biasane luwih murah tinimbang sing ditawakake kaping pisanan. Pramila kita golek sawetara tawaran penerbangan kanggo lelungan menyang Palma de Mallorca (Nikmati pesisir lan teluk sing apik banget saiki yen cuaca apik) saka macem-macem titik ing semenanjung (Seville, Madrid, Valencia, lsp). Tawaran kasebut diwenehake eDreams Lan yen sampeyan pengin ngerteni luwih akeh, waca rega sing ditawakake lan ide babagan apa sing bisa ditemokake ing Palma de Mallorca, terus maca tawaran apik iki.

Elinga yen sampeyan pengin dianyari saben minggu saka kabeh penawaran sing ditawakake ing kene, sampeyan bisa langganan pranala. Yen tawaran anyar metu, bakal langsung tekan alamat email sing sampeyan lebokake. Sing gampang!

Tawaran saka eDreams

Iki pranala langsung sing nggawa sampeyan menyang tawaran sing apik iki. Yen sampeyan wis ngeklik, sampeyan bisa ngerti babagan penerbangan, sing kedadeyan ing dina kerja lan ing akhir minggu. Sawetara kudu mangkat dina Senen sabanjure, 29 Mei, lan liyane tanggal 17 Mei sabanjure, Setu 20 Mei, lsp ... Lan sing apik, ana uga wektu kanggo gawe jadwal lelungan yen sampeyan lagi preinan utawa sampeyan bisa tuku, yaiku sing teka saka macem-macem titik geografi Spanyol kita. Ibiza, Alicante, Malaga, Valencia, Bilbao utawa Seville minangka sawetara bandara bandara sing ditawakake, nanging isih akeh maneh.

Yen sampeyan ndeleng rega sing wis diacak, iku regane nyang-nyangan nyata lan mulane kita ngerteni yen bisa nggawa sampeyan kesempatan sing apik banget. Sapa sing ora bakal lelungan menyang Mallorca kanthi rega 15 euro? Utawa kanggo 24 euro? Iku rega super!

Aja kantun kesempatan lan bukak saiki karo eDreams ... Sampeyan uga duwe kemungkinan njupuk hotel, hostel utawa apartemen bebarengan karo tiket pesawat (plancongan) kanggo lungguh sawetara dina. Biasane antara 3 lan 5 wengi, lan fasilitas iki pancen gampang banget kanggo ora golek akomodasi ing kaca liya. Luwih kepenak lan luwih larang yen dideleng. pesawat + paket akomodasi.

Apa sing kudu ditindakake utawa dideleng ing Mallorca

Mallorca minangka pulo paling gedhe ing kepulauan Balearic. Pendhudhuke luwih saka 860.000 wong lan kaya sing sampeyan ngerteni, ana area gedhe sing penduduk paling akehe kalebu wong Jerman lan Inggris. Dheweke nemokake ing Mallorca minangka wilayah sing apik kanggo ngaso lan mikir babagan kaendahan asli. Aja nganti wong njaba ngajari kita ngurmati apa sing diduweni ...

Yen sampeyan lelungan menyang Mallorca kanthi kesempatan sing diwenehake eDreams, sampeyan bakal bisa ndeleng bab-bab lan panggonan ing ngisor iki:

  • Waca ing Pegunungan Tramuntana lan njupuk sepeda utawa hiking sing diatur dheweke.
  • Ngerti Castell de Bellver.
  • Ndeleng apik tenan Katedral Mallorca… Apik banget!
  • Bukak lan nikmati Taman Air Aqualand El Arenal, sing paling gedhe ing Mallorca.
  • Pikirake tumuruning srengenge ing pantai lan teluk sing apik banget (ngombe bir kanthi pemandangan sing apik).
  • Dolan maring sawetara sing kutha-kutha sing apik kayata La Algaida, Búger, Petra, Maria de la Salut, San Joan, Santa Eugenia, Sa Pobla, lsp.
  • Laku nyilem utawa snorkeling yen sampeyan seneng kegiyatan kasebut ... Kelas diwenehake lan ana akeh kegiyatan sing diatur kanggo jinis iki kanggo para penyayang laut.

Iki mung sawetara poin saka puluhan prekara sing apik sing bisa sampeyan deleng lan tindakake ing pulo Balearic. Aja lali ngunjungi Mallorca kanthi kesempatan apik sing ditawakake. Kapan sampeyan bakal nemokake tawaran sing luwih apik?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*