Penerbangan lan akomodasi rong wengi ing Marrakech kanthi rega 60 euro

Lelungan menyang Marrakech

Ora mesthi gampang digoleki tawaran apik nalika lelungan. Mula, dina iki kita nulungi sampeyan nyenengi awake dhewe, nanging luwih murah tinimbang sing dipikirake. Apa sampeyan bisa mbayangake mangkat pirang-pirang dina, adoh saka rutinitas lan tujuan sing luar biasa?

Ya, bisa uga regane luwih larang, nanging kita bisa njamin manawa sampeyan nemoni tawaran sing kudu ora kejawab. Amarga dheweke dudu jinis sing tahan pirang-pirang dina, mula sampeyan ora bakal bisa mikir kaping pindho. Ing tiket pesawat menyang MarrakechUga akomodasi kanggo rong wengi diasuransiake nganti 60 euro.

Tawaran penerbangan plus akomodasi ing Marrakech

Tawaran kasebut kalebu tiket siji menyang Marrakech kanthi rega 29 euro. Sampeyan bakal lelungan karo maskapai 'Ryanair' lan bakal mangkat saka bandara 'El Prat' ing Barcelona. Yen nawakake kaya iki, biasane papan tartamtu, tanpa pilihan liya kanggo titik budhal liyane. Dina iku dina Rebo tanggal 6 Juni lan wektu penerbangan udakara 8:00 esuk. Tekan Menara, Marrakech, jam 8:25 wektu lokal. Kanggo entuk tawaran apik iki, sampeyan mung kudu pesen liwat Skyscanner.

Tiket siji arah menyang Marrakech

 

Saiki yen duwe tiket pesawat, kita kudu nggawe reservasi akomodasi ing Marrakech. Kanggo nindakake iki, kita menyang 'Ezzahia Hôtel'. Ing kana kamar, kanggo wong siji lan rong wengi regane 34 euro. Sanajan sampeyan luwih seneng diiringi, regane bakal mundhak dadi 42 euro. Mesthi wae, ing rong pilihan kasebut kita menang. Amarga jarene hotel ing Guéliz, cedhak Palacio de Congresos lan mung 1,3 kilometer saka pusat. Wis telung lintang lan akeh layanan, kayata Wi-Fi, kolam renang, layanan dry cleaning lan kantin. Apa sampeyan pengin njupuk kauntungan saka tawaran iki? Sampeyan mung kudu ngakses hotel.com

Akomodasi murah ing Marrakech

Sing bakal dideleng ing Marrakech sajrone rong dina

Kita ora duwe wektu, nanging kita ana ing salah sawijining papan sing paling apik. Mesthi bakal cekak yen mung rong dina kanggo ngunjungi, nanging kita bakal nggunakake paling maksimal. Kita bisa miwiti lelungan saka sing diarani 'Plaza de los Tinlateros'. Salah sawijining wilayah sing paling akeh dibukak lan dununge ana ing tengah. Mlaku saka kene, kita bakal pindhah menyang alun-alun jeneng liyane, 'Bab Mellah Bay'.

Istana Badi

Yen katon kiwa, ing papan kasebut, kita bisa ndeleng Istana Bahia. Pelataran sing apik lan ruangan sing apik sing nggawe istana. Nanging ing sisih liyane, uga ing alun-alun, kita bakal seneng kraton anyar, ing kasus iki, bakal dadi 'Istana Badi'. Wis luwih saka 300 kamar uga teras. Sedhela maneh bakal ana ing 'Makam Saadian'. Dheweke kalebu telung mausoleum ing pimpinan utama Saadian.

Ing papan kaya Marrakech, sampeyan ora bakal bisa kesasar. Amarga wis dikandhani manawa kabeh lurung-lurung nyebabake 'Jemaa El Fna Square'. Ing kana sampeyan bisa nemokake akeh acara sedina muput. Kita ora bakal lali ngunjungi 'Masjid Koutoubia' utawa ing 'Kebon Menara'. Titik penting ing tur, sanajan sing pungkasan ana ing pinggiran.

Mesjid Koutoubia

Yen sampeyan pengin nerusake perjalanan, sampeyan uga kudu mampir 'Los Zocos'. Iki minangka papan sing apik kanggo njupuk foto tanpa wates, nanging kita ora kudu bingung amarga isih akeh sing bisa dideleng. Papan-papan kaya 'Ben Youssef Madrasa', 'Museum Marrakech' utawa 'Almoravid Koubba' uga penting. Dadi, kita kudu mbagi wektu kanthi becik. Yen dipikirake maneh, udakara 63 euro ringkes, iku lelungan sing paling lengkap. Apa sing sampeyan ngenteni supaya bisa kabuyut karo kabeh iki?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*