Pesisir ing Almería

Almería ana ing komunitas Andalusia lan wis pirang-pirang abad sejarah lan mil garis pantai sing apik. Minangka musim panas lan panase saya panas saiki kita bakal fokus tawaran pantai, kanggo sapa wae sing mlaku, pantai sing ora iso lali.

Pesisir isih ana ing Teluk Almería, luwih saka 35 kilometer sanajan ana total 200, sawetara duwe boulevards, sing liyane duwe teluk, kabeh wedhi lan perairan sing tenang, sanajan tebing-tebing sing dhuwur ora kurang. Ana total 16 pesisir, beda-beda kanthi kualitas lan mujur nengen, layanan lan akses, nanging ayo dideleng sing paling apik lan paling disaranake.

Pantai Almería

Pantai iki yaiku ing sebutan istilah kotamadya, liwat kabeh Teluk Almería sing pas. Pantai iki sing dawane 35 kilometer lan udakara enem wong ing kutha kasebut.

Ana sawetara pantai beda saben liyane nanging ing kutha kasebut pantai karo layanan, wis siyap nampa tamu. Kita bisa menehi jeneng pantai Las Salinas, La Fabriquilla, Almadraba de Monteleva, Sing populer Pantai Zapillo, ing San Telmo utawa Torregarcía.

Pantai Almadraba de Monteleva duwe pasir sing alus lan alus lan kalebu bagean saka taman alami. Meh prawan lan yen sampeyan seneng nonton manuk iku papan sing apik banget amarga akeh spesies teka ing musim salju ing kene. Dawane 660 meter lan ambane rata-rata 30 meter.

Iki dianggep semi-kutha lan ora duwe promenade dadi luwih kasar. Wedhi putih lan surfing rada tenang. Sampeyan bisa tekan kana kanthi bis metropolitan utawa nganggo mobil. Pantai Zapillo misuwur banget amarga luwih cedhak karo kutha kasebut. Bangga dadi pantai Bendera Biru. Dawane rong ewu meter, duwe promenade lan pasir warna peteng sing apik. Watune ayem dadi akeh masarakat praktek nyilem.  San Miguel de Cabo de Gata Iki minangka pantai liyane sing disaranake ing Almería. Kutha kasebut kalebu kutha kanthi jeneng sing padha lan uga nduweni Gendera biru.

Dawane rong setengah kilometer lan ambane 100, umume wedhi putih gumun. Aku lali nulis sawetara liyane: ing Pantai Nueva Almería, pantai Retamarsaka Toyosaka Costacabana. Goleki tujuan!

Pantai Poniente

Poniente pesisir wujude wedhi peteng lan amba banget lan beda-bedas. Kaya dene pantai sing kerikil, uga ana pantai sing wedhi lan liyane nalika wit-witan kasebut udan ing banyu segara. Ana angin sing apik mula para turis sing pengin latihan teka ing kene selancar angin, kitesurfing lan berselancar.

Ing kotamadya Arda ana garis pantai sing telulas kilometer kanthi pantai sing apik sing wis suwe saya turis: ing Pantai El Carboncillo, sing saka Sènsus, ing de la Caracola, La Sirena Loca lan San Nicolás.

Putri Duyung Edan? Jeneng apa: pantai Blue Flag lan uga menang penghargaan Q kanggo Kualitas Turis. Apik banget kanggo pantai kutha sing dawane 730 meter lan umume udakara 70 meter.

Pantai Libante

Yen sampeyan pengin macem-macem ing malang pesisir, soko sing nyenengake sampeyan, mula sampeyan kudu menyang pantai Levante. Pesisir ing bagean Almería iki tekan Murcia lan kaendahane amarga kasunyatane ngliwati Taman Alam Cabo de Gata.

Ana sawetara meh prawan utawa pesisir prawan kabeh, sepi teluk, pesisir alam bébas kanthi vegetasi ora krasa ... Dadi, akeh kaendahan sing nggawe sawetara pesisir berkembang kanthi apik saka sudut pandang tawaran turis. Yaiku, ana hotel, restoran lan toko khusus kanggo wisata lan olahraga pantai. Wis ing kotamadya Carboneras Ana sawetara pesisir populer, wolung gunggunge, kabeh disaranake lan dikemas mung 17 kilometer.

Ing kene sampeyan bakal nemokake Pantai El Corral, pantai La Galera, pantai Algarrobico (karo hotel sing nggawa akeh protes), La de los Muertos utawa El Ancón, mung kanggo sawetara jeneng. Playa de los Muertos pancen asri banget amarga ana ing antarane tebing, ing Taman Alami Cabo de Gata. Iki minangka pantai sing sepi lan kasar, sing ora ana ing urbanisasi. Amarga iku, sampeyan mung bisa mlaku kanthi langsung. Ganjarane yaiku pantai tertutup, terlindung saka angin lan banyu biru lan biru pirus gumantung karo wayah awan.

Iki minangka pantai sing angel kanggo sikil, dadi sandal kaya sing digawe saka kerikil. Ora ana pasir, uga ing pantai utawa ing dhasar laut. Sisih ngisor cepet banget mudhun lan kauntungane yaiku banyune luwih bening. Dawane 950 meter lan ambane 80. Pancene apik nanging duwe payung amarga ora ana tanduran.

Yen pesisir diwiwiti karo pantai iki, pungkasane karo pantai El Algarrobico, uga ing taman alam lan dipérang karo kali Alías. Yaiku pantai sing kasar, mung sithik bangunan lan asri. Lan misuwur, mesthine kudu diarani, amarga iku sing katon ing film Lawrence saka Arab.

Pantai ing Cabo de Gata-Níjar

Nijar duwe akeh pantai, siji kanggo saben rasa sing bisa kita ucapake. Ana teluk jinise kaya Rajah, Kuning, Batubara, Setengah Wulan, Pangeran, Prawan utawa Agung. Kabeh mau kalebu ing kotamadya San José. Ing kahanan apa wae, ing San José ana pantai lan ora mung teluk cilik lan kaya ing pantai Levante, ana salah siji sing tampil ing film ing kene uga kedadeyan sing padha: tampil ing film Indiana Jones. Contone Playa del Arco, pantai San José, pantai Mónsul.

Pantai liyane ana ing Nijar nanging kita wis ngomong babagan pantai sing luwih gedhe, dudu coves. Ana pantai Rodalquilar sing apik, kanthi teluk sekitar, lan pantai ing kutha Agua Amarga lan La Isleta del Moro.

Kasunyatane yaiku saben kotamadya duwe pantai sing populer, mula siji-sijine pilihan yaiku pantai sing dikarepake: aktif utawa sepi? Urban utawa liar? Ing pantai gedhe utawa teluk sing luwih intim? , Suwene utawa kenceng ing antarane jurang?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*