Pantai Huelva sing apik

Pantai Islantilla

La Provinsi Huelva nawakake garis pantai lan kilometer nganti kilometer kanthi pantai sing apik kanggo nikmati cuaca sing apik, amarga provinsi kasebut ana ing sisih kidul Spanyol, tapel wates karo Portugal. Dina iki pariwisata minangka salah sawijining kegiyatan sing paling nguntungake, amarga pesisir sing kondhang duwe pesona kanggo wong-wong sing teka ing Huelva, mula kita bakal maneh yaiku pesisir Huelva sing apik.

Ana akeh pantai ing Huelva dadi pilih sing paling endah bisa rada rumit. Mesthi ana ide kanggo kabeh selera lan sawetara sing luwih populer tinimbang liyane, nanging kita bakal nyoba menehi ide babagan pantai sing ora bisa dilalekake yen arep lelungan liwat Huelva.

Pantai Islantilla

Pantai iki misuwur banget, kayadene dununge ing antarane kutha Isla Cristina lan Lepe. Dawane luwih saka sak kilometer lan akeh ruangane. Umume ndeleng kulawarga ing pantai iki amarga kalebu salah sawijining jinis layanan sing kasedhiya, saengga luwih gampang yen sampeyan melu bocah-bocah. Nanging uga duwe wilayah sing luwih tenang. Ing pantai iki uga ana alas pinus sing apik banget yen bosen srengenge srengenge lan sawetara bukit pasir sing bisa dadi papan sing apik. Nalika pasang surut, ana pantai sing akeh kanggo mlaku-mlaku sing dianjurake banget amarga kanthi cara iki kita bisa ndeleng papan sing cedhak kayata Playa del Hoyo. Iki minangka salah sawijining pantai paling populer sing uga duwe bendera biru saben taun kanggo kualitas banyu lan layanan.

El Portil

Pantai El Portil

Iki minangka pesisir sing mesthi bakal menehi saran yen sampeyan menyang Huelva. Ing Pantai El Portil wis dadi urbanisasi sanajan saiki ana ing wilayah cadangan alam. Pantai iki apik banget, dawane luwih saka telung kilometer, mula ora bakal ana rasane dikepung karo wong yen golek sudhut wilayah kutha sing luwih terpencil. Yaiku pantai bendera biru liyane sing nyedhiyakake macem-macem jinis layanan. Uga saka wilayah kasebut, sampeyan bisa ndeleng Flecha del Rompido.

Pantai Matalascañas

Matalascañas

Pantai iki pancen misuwur amarga dawane luwih saka limang kilometer lan dadi akses mlaku mlaku tekan Taman Nasional Doñana, cadangan alam sing paling penting. Iki nawakake perairan lan layanan sing jernih, nanging uga rame ing musim panas amarga iku salah siji sing paling populer lan cedhak karo Seville, sing ndadekake ora dadi pilihan sing paling apik yen nggoleki privasi. Nanging mesthine minangka pantai sing kudu dikunjungi amarga kita uga bisa ngakses cagar alam. Ing wilayah kasebut, kita uga bisa ndeleng Torre de la Higuera, sawijining konstruksi abad kaping XNUMX sing ambruk nalika gempa Lisbon kedadeyan. Iki uga pantai sing disenengi para penggemar olahraga banyu kaya angin.

Pantai El Rompido

Pantai El Rompido

Iki minangka pesisir liyane sing bakal sampeyan tresnani, kanthi pasir emas sing apik lan ana ing Taman Alam Marismas del Río Piedras. Sampeyan bisa mbukak kapal feri nganti metu saka pasir sing bisa dideleng saka pantai, sing diarani Flecha del Rompido. Iki minangka pantai sing luwih tenang lan ora duwe layanan, nanging ing endi sampeyan bisa ngrasakake alam sing luwih apik. Ing sacedhake yaiku desa nelayan Cartaya, papan sing apik kanthi omah putih.

Pantai Torre del Loro

Pantai Torre del Loro

Pantai iki kalebu liyane sing kita lakoni ngidini sampeyan nikmati panggonan tanpa urbanisasi, dhewek karo alam. Pantai iki nduweni akses lan parkir sing apik, sanajan sampeyan kudu mlaku-mlaku saka pantai, mula biasane ora disaranake kanggo kulawarga utawa wong sing duwe mobilitas suda. Minangka pantai gedhe patang kilometer kanthi pasir emas khas ing wilayah kasebut, kita uga bakal nemokake menara pengawas lawas wiwit abad kaping XNUMX sing menehi jeneng pantai. Menara iki kalebu Palos de la Frontera, Moguer, Almonte lan Lucena del Puerto.

Pantai Punta Umbría

Iki bakal dadi pantai liyane sing sibuk nalika musim panas amarga dadi pantai kutha sing ana ing Punta Umbría. Dumunung ing jejere Wilayah alam Marismas de Odiel dadi duwe regane gedhe. Iki minangka pantai sing nawakake kabeh layanan lan mulane biasane dadi favorit wong-wong sing tetep ing wilayah iki, uga duwe bendera biru kanggo kabeh sing ditawakake para pengunjung. Nanging, ana pantai liyane sing luwih intim kayata La Canaleta. Ing pantai Enebrales sing cedhak, sampeyan uga bisa nggunakake latihan nudisme.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*