Pesisir Jurassic, ing endi seri Broadchurch difilmake

broadchurch

Kutha ing Situs jeneng sing menehi jeneng seri TV ora ana, nanging lanskap sing nyengsemake sing katon. Dheweke mlebu sing diarani Jurassic Coast ing kabupaten Dorset, Inggris sisih kidul. Wilayah sing apik banget minangka bagean saka Situs Warisan Dunia UNESCO.

Umume adegan eksterior ditembak ing kana, kanthi tebing spektakuler sing dadi ikon visual seri kasebut, utamane sing diarani Tebing kulon lan pantai saka Pantai Timur ing endi mayit bocah sing dipateni ditemokake ing bab kapisan. Ora adoh saka kana, ana lurung-lurung ing West Bay lan Clevedon ing kutha Broadchurch digawe maneh. Rute televisi iki uga ngliwati Dermaga Jurassic (Dermaga Jurassic) lan pelabuhan. Sukses seri iki luwih akeh para turis tinimbang saiki.

Kabeh padha mampir ing Quay West ing papane Konyol, bangunan penasaran sing ana ing seri facade eksterior Kantor Polisi Broadchurch. Ana kedadeyan sing padha ing Quayside, ing Kafe Elips diowahi dadi Broadchurch Café.

Nanging apa sampeyan penggemar seri utawa ora, lelungan sadawane Pantai Jurassic ing Inggris kidul iku bakal dadi pengalaman sing ora iso lali. Iki kira-kira luwih saka 15o kilometer saka garis pantai sing misuwur amarga morfologi sing luar biasa lan fitur geografis sing luar biasa. Saka Orcombe Point, cedhak Exmouth, menyang Old Harry Rocks sing populer, mlaku-mlaku kanthi kamulyan nunggu kita.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*