Nudist pesisir Costa Brava

Saka Blanes, ing Spanyol, menyang Portbou, ing tapel wates karo Prancis, sing diarani Costa Brava, jalur pesisir 214 kilometer striking kanggo kaendahan kasar lan alam bébas sawijining. Ing sadawane pesisir iki ana taman, pulo, pesisir, teluk lan kutha-kutha ayu sing saiki narik akeh turis.

Ing antarane turis iki mesthi ana sawetara sing luwih seneng mlaku-mlaku amarga ibune nggawa dheweke menyang jagad iki, mula saiki kita bisa ngomong babagan Pantai nudist Costa Brava. Mlebu kanggo musim panas iki!

nudism

El nudisme utawa naturalisme, sanajan padha digunakake minangka sinonim, padha ora persis padha, iku laku related kanggo kamardikan saka awak lan lingkungan. Nudism ora dadi praktik umum ing Spanyol, nanging popularitase wis saya suwe saya suwe lan, sanajan dudu perkara sing paling umum ing umume pesisir Catalan, ana sawetara pesisir Mediterania sing wis dadi swarga pribadi.

Iku uga bener saka ing Franco mati Ing taun 70-an, akeh wong Spanyol sing lunga menyang sisih kidul Prancis kanggo mlaku kanthi wuda wiwit nindakake ing tanahe dhewe, lan kanthi cara iki, ing pesisir Catalan, nudist wiwit manggoni lemah. A) Ya, dina iki ana luwih saka 20 pesisir nudist ing Costa Brava.

Senyor Ramon Cove

Iku pantai nudist quintessential ing wilayah Baix Empordà. Pasir kualitas apik, jalur pesisir sing mbukak ing sisih wétan kanthi rong watu sing nutup ing sisih kidul lan ing sisih lor, mula ana privasi kanggo sing milih.

Menyang pantai iki sampeyan bisa teka saka segara utawa saka dalan, dalan sing ends ing esplanade ing pantai. Parking dikenani biaya 6 euro. Saka omahe Rosamar ana dalan menyang pantai. Yen sampeyan ora pengin mbayar 6 euro, sampeyan bisa ninggalake mobil sampeyan kanthi gratis ing ndhuwur, nanging ora nyenengake kanggo menek nalika dina sing suwe ing pantai wis rampung.

Pantai disambungake menyang peradaban kanthi rute sing rada angel ing antarane Tossa lan San Feliu de Guixols, nanging yen sampeyan nggawa payung lan panganan sampeyan bakal seneng banget.

Player Cove

Sampeyan kudu tekan mercusuar Cap de Creus saka Cadaqués ing rute kasebut. Sawise ing kene, sampeyan kudu mlaku mudhun ing pinggir kali sing garing, ngetung setengah jam, nganti sampeyan tekan papan kanthi grumbulan sing alus, kontras karo sing biasane katon ing pesisir liyane. Pantai nampani sampeyan karo bagean saka segara sing dilindhungi saka angin kenceng lan kanthi mangkono njaga banyu sing tenang lan transparan.

Pante iki apik tenan, akeh Urip laut ing banyu iku, lan ana wong sing tetep turu ing wayah wengi panas. nggumunake.

Cala Tavallera

Ana watu sing ngalangi Cap de Creus lan kanthi mangkono menehi tandha titik paling wétan ing Semenanjung Iberia lan bagéan paling liar ing Costa Brava. Salah sawijining rahasia papan iki yaiku Cala Tavallera, bab 2 kilometer saka Port de la Selva y mung diakses dening GR11, trek hiking sing nyambungake Mediterania karo Atlantik.

Sampeyan bisa uga maca manawa bisa diakses kanthi kendaraan 4x4, nanging cara paling aman kanggo tekan kono mesthi ana lan bakal mlaku sajrone rong jam. Ing goal pantes kabeh: cove ngendi ing mangsa panas meh ora ana wong lan ing mangsa, ora ana wong. Nduwe papan perlindungan ing ngendi sampeyan bisa nginep ing wayah wengi lan nimbang-nimbang srengéngé lan srengéngé. Soko ayu kanggo ndeleng.

Bisa uga ing dhuwur mangsa panas prau cilik teka lan jangkar kanggo sawetara jam, nanging mung ing mangsa lan njaba wektu taun iki angel kanggo nemokake sapa.

Pulo Abang

Iku babagan mung nudist pantai ing sisih tengah Costa Brava. Iki minangka pantai abang sing jero, watu-watu sing metu saka teluk kasebut pancen nyengsemake lan aneh, kanthi wangun setengah bunderan sing nggawe pantai sing demure lan ngundang.

Kanggo tekan kene sampeyan kudu mlaku rada adoh saka Camí de Ronda, ing dalan pesisir. Ora ana wong, ora ana bar pantai. Mesthine, sawise awan ana akeh iyub-iyub, amarga ana watu-watu raksasa sing nutupi.

Estreta Cove

Wilayah Baix Empordà nduweni Cala Estreta, a pantai andhap asor sing ing mangsa panas nglarang rawuh ing kendaraan motor. Iki nggawe ya utawa ya sampeyan kudu mlaku watara 45 menit saka pantai Castell, sadawane dalan Camí de Ronda utawa yen sampeyan tindakake rute layanan, siji saka 20 menit mlaku luwih. Trail iki liwat langsung ing menara electrical saka parking Castell.

Nanging iku worth gaweyan amarga alam menehi kita seri saka coves ayu sing ngidini sabenere ing nudisme lan padha mbukak ing sisih wétan supaya padha seneng esuk cerah lan srengenge tetep malah nganti midsummer.

Pante tetep rada tenang amarga mlaku-mlaku sing kudu ditindakake kanggo tekan kono.

Cala Vallpresona

Iku pantai adoh saka wong akeh madding. Ora ana bangunan, mung alam. Kanggo tekan kono, sampeyan kudu nyopir ing rute sing nyambungake Sant Feliu de Guíxols lan Tossa de Mar, kanthi luwih saka 350 giliran, lan menehi perhatian marang tandha sing nuduhake wiwitan dalan mudhun.

Mobil diparkir ing pinggir dalan lan saka kana dalan mudhun liwat alas dadi aja nganggo sepatu sing ora kepenak. Malah ing pertengahan Agustus sampeyan ora bakal nemokake luwih saka loro utawa telu wong ing iki pantai kerikil ayu ora luwih saka 200 meter.

pantai punika nudist, meneng, tanpa partai utawa apa-apa utawa layanan apa wae. Untunge tetep cukup resik, amarga tanggung jawabe pengunjung.

Pantai Castell

Ing Castell isih ana ruang prawan tartamtu lan bisa katon rong omah, ing sisih lor lan ing sisih kidul, sawetara sing ditekani dening Salvador Dali lan Martin Dietrich. Sampeyan teka saka Palafrugell liwat dalan, wis mbayar parkir lan iku apik amarga dhuwit reinvested kanggo ngrawat wilayah.

Sampeyan bakal weruh stream Aubí, karo bebek lan kabeh, sampeyan bisa mangan ing sangisore wit pinus sing dilindhungi saka srengenge, lumaku liwat alas, ndeleng omah Dalí lan lumaku ing antarane teluk-teluk sing ilang. Ing mangsa panas ana jedhing lan kayak bisa disewa.

Cala Nan

Menyang pantai iki sampeyan bisa tekan kana mlaku saka Cadaqués, antarane liyane, kang sawetara kilometer adoh. Ing dalan sampeyan bakal weruh f sing ayuRing abad ka-XNUMX, mercusuar Catalans, saka ngendi sampeyan duwe tampilan apik saka Port Lligat lan Cadaqués dhewe.

Cala Nan cukup adoh saka desa utawa pamukiman supaya tetep cukup unspoiled. Iki digawe saka watu lan ana teluk-teluk ing saubengé supaya rada ilang.

Pantai Sa Boadella

Dumunung ing wilayah sing dikenal minangka La Selva, ing pinggiran kutha Lloret de Mar. Wedhi kasebut kandel lan dawane kira-kira 250 meter. Wis layanan ndjogo lan ngluwari, bar, udan lan iku Gendera biru.

Iki dipérang dadi rong bagéan, dening Sa Roca des Mig. Setengah diarani Sa Cova lan liyane Sa Boadella, nanging pisanan iku paling sibuk lan ing sisih tengen ngendi sampeyan bisa nindakake nudism.

Cala Murtra

Pantai mudo iki salah siji saka pesisir paling apik ing Costa Brava, uga adoh saka pusat wisata ing wilayah kasebut. dumunung udakara pitung kilometer saka Rosas, ninggalake mobil ing ndhuwur banjur lumaku ing dalan ora aspal. Bakal kira-kira 20 menit mudhun, nanging ora angel.

pantai iku saka kayap, ora ana pasir, dadi sepatu kudu cocok kanggo mlaku kanthi nyaman. Pantai Dawane kira-kira 150 meter lan biasane mung sawetara wong.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*