Pantai swarga ing jagad iki

Pantai Surga

Lelungan menyang pantai ing lokasi sing adoh lan tetep ngrasakake cuaca sing apik iku ide sing cocog banget kanggo kita. Dadi, kita bakal ndeleng sawetara pesisir sing pesisir ing jagad iki. Pasir iki dianggep minangka papan sing apik banget sing kudu dikunjungi para pecinta pantai, mula paling ora kita bisa nggawe dhaptar papan sing saiki dikepengini.

ing Pesisir pesisir mesthi wae dadi swarga ing Bumi lan mulane kita ngarani dheweke. Dadi gampang digoleki sing pengin dideleng kabeh wong ing jagad iki. Aja ketinggalan pesisir iki yen sampeyan bisa enggal lunga menyang pantai kasebut.

Baia do Sancho ing Fernando de Noronha, Brasil

Baia do Sancho

Pantai iki diklasifikasikake sawetara taun kepungkur minangka sing paling ayu ing jagad iki. Iki minangka papan sing terpencil ing tengah alam, kanthi bentuk sabit, banyu bening kanthi nada kehijauan lan diubengi vegetasi sing subur. Papan kasebut ora bisa dadi paradisiacal lan mula dipilih dadi salah siji sing paling apik ing donya. Fernando de Noronha minangka kutha sing ditemokake ing negara Pernambuco. Kanggo ngakses pantai, Biaya Pelestarian kudu dibayar sadurunge. Ana pusat informasi lan kontrol sing dalane mangkat ndeleng lingkungane. Kanggo tekan sikil pantai, sampeyan kudu mudhun telung tangga sing nggawa kita menyang wilayah sing wedhi. Sanajan akses ora gampang, mesthine kudu dibayar.

Pantai Elang ing Aruba

Pantai Elang

Iki minangka pantai paling jembar ing Aruba lan salah sawijining pesisir paling apik amarga wedhi alus sing apik banget sing nyawang Laut Karibia. Ing wit kasebut sampeyan bisa nemokake wit kurma mitos, wit kanggo papan perlindungan, gubug pantai lan uga kemungkinan nindakake kabeh jinis olahraga banyu. Iki uga papan sing disedhiyakake penyu laut.

Pantai Elafonisi ing Kreta, Yunani

elafonissi

Elafonisi dianggep minangka salah sawijining pantai paling apik ing kabeh Yunani. Pantai iki misuwur banget amarga kaendahane, amarga ing sawetara bagean pasir iki bisa dideleng nganggo nada jambon, sing menehi tampilan idilis. Iki kedadeyan amarga digawe saka potongan-potongan cangkang warna iki. Kajaba iku, pantai iki duwe perairan jernih lan kolam alam ing sawetara wilayah. Pulo kasebut dipisahake saka pesisir karo karang cethek sing bisa ditliti kanthi mlaku. Jeneng Elafonisi tegese Pulo Rusa amarga ing kana sampeyan bisa ndeleng kewan iki.

Spiaggia dei Conigli ing Lampedusa, Italia

Spiaggia dei conigli

La Pantai Kelinci duwe jeneng ing pulau cilik kasebut ing ngarepe, diarani Isola dei Conigli. Dununge ana ing Sisilia, ing pulau Lampedusa lan minangka salah sawijining pesisir paling populer lan apik ing Italia. Minangka pesisir lan pesisir sing katon alami sing mung bisa diakses nganggo kapal. Penyu loggerhead bisa dideleng ing pulo kasebut ing wektu tartamtu taun.

Pantai Falésia ing Olhos de Água, Portugal

Falesian

La pesisir Portugal lan utamane wilayah Algarve Dheweke kebak pesisir sing apik lan apik banget sing bakal menehi dhaptar liyane suwene pantai iki. Salah sawijining sing misuwur yaiku Pantai Falésia ing Olhos de Água, ing Algarve. Pantai iki udakara udakara telung kilometer sing ana watu karang sing endah ana ing mburine, kanthi nada abrit lan ocher sing khas banget, kanthi lanskap sing unik.

Pantai Ses Illetes ing Formentera

Ses Illetes

Ing Formentera bisa ditemokake sawetara pesisir lan teluk sing paling ayu ing geografi. Ses Illetes dianggep minangka salah sawijining sing paling menarik pasir putih sing apik sing dicampur karo bledug karang jambon. Banyu sing jernih uga wis nyumbang kanggo misuwur saiki. Mesthi wae, kita ngadhepi pantai sing rame banget ing musim dhuwur. Kajaba iku, kudu dielingake yen dhasar laut ditutupi padang rumput posidonia samodra, mula diarani Situs Warisan Dunia.

Pantai Varadero ing Kuba

Varadero

Iki minangka pantai klasik ing Kuba, uga dikenal kanthi jeneng Playa Azul de Cuba. Dawane udakara 20 kilometer garis pantai lan ing njeron sampeyan bisa nemokake pasir putih sing apik, lanskap impen, lan ing ndhuwur kabeh ana iklim sing nyenengake. Dununge ana ing Semenanjung Hicacos lan gampang ditempuh karo transportasi umum amarga wis kondhang.

Pantai Flamenco ing Puerto Rico

Pantai Flamenco

Iki pantai dumunung ing Isla Culebra lan duwe bentuk sabit. Wilayah berpasir iki duwe lingkungan alami sing angel dibandhingake kanthi kaendahan, nanging uga nawakake kabeh jinis layanan, dadi kepenak lan apik ing wektu sing padha.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*