Pantai Puerto de Santa María

Pantai Puntilla

ing pesisir Puerto de Santa Maria Dheweke kalebu sing paling apik ing Spanyol. Ora kanggo apa-apa padha klebu ing larang regane Teluk Cadiz jejere San Fernando, Chiclana saka tapel wates utawa Royal Port. Kabeh mau duwe wedhi emas sing apik lan banyune bening.

In total, ana nembelas kilometer saka pesisir bathed dening segara atlit sing menehi sampeyan kabeh comfort lan layanan. Yen sampeyan nambah kabeh iki iklim wilayah, tansah penake lan karo srengenge pirang-pirang jam, sampeyan duwe kabeh úa kanggo seneng pesisir Puerto de Santa María. Supaya sampeyan bisa milih sing paling disenengi, kita bakal ngetutake karo sampeyan.

Pantai Puntilla

Pantai Puntilla

Breakwater saka pantai Puntilla

Dibingkai dening tutuk saka Kali Guadalete Lan pantai colora, dawane meh sangang atus meter lan jembaré rata-rata watara sangang puluh. Dadi cedhak kutha, iku banget populer. Nanging uga cedhak alas pinus lan dunes San Antón, ngendi sampeyan bakal nemokake camping.

Uga, karakter pantai kutha tegese nduweni kabeh layanan. Nduwe tim pengawasan lan penyelamat kanthi kapal lan uga ambulans ing akhir minggu. Uga nawakake jamban lan pancuran, area olahraga lan kit pertolongan cemas. Akhire, wis dicocogake accesses kanggo wong ora duwe kabisan lan malah kursi khusus kanggo wong-wong mau kanggo adus.

Pantai El Aculadero

Pantai Akuladero

Pantai Akuladero

Iku, sabenere, jejere sadurunge, minangka uga dikenal minangka Colorá. Mulane, iku antarane Renda y port sherry, olahraga ayu lan marina wisata Puerto de Santa María. Sampeyan bisa ngakses wilayah pasir iki liwat Avenida de la Libertad.

Dawane meh wolung atus meter lan jembar rata-rata patbelas. Kajaba iku, nawakake kabeh layanan sanitasi lan padusan. Sampeyan uga bakal kasengsem ngerti sing omahé a situs arkeologi Paleolitik Hilir Kuno. Yen sampeyan pengin ndeleng bêsik ditemokaké ing, sampeyan bakal nemokake ing Museum kutha saka Puerto de Santa Maria.

Santa Catalina, salah siji saka pesisir Puerto de Santa María sampurna kanggo windsurf

Pantai Santa Catalina

Pantai Santa Catalina

Iku, bebarengan karo Levante lan Valdelagnara, kang bakal kita pirembagan bab mengko, pantai paling gedhé ing antarane kutha-kutha Andalusia iki. Dawane watara telung ewu satus meter lan ambane patang puluh. Kajaba iku, kalebu sawetara sandbanks cilik. khususe sing Vistahermosa, Red Crab, El Buzo, El Ancla lan Las Redes.

Uga nduweni kabeh layanan sing sampeyan butuhake. Antarane wong-wong mau, lifeguards karo prau lan menara pengawas, kit pertolongan cemas, jamban lan pancuran. Pantai kasebut ana ing wangun cordon lan sampeyan bisa ngakses saka dalan Rota lan saka urbanisasi ing wilayah kasebut.

Minangka penasaran, kita bakal ngandhani yen banyune luwih adhem tinimbang pesisir liyane ing Teluk Cádiz. Nanging ing ndhuwur kabeh, yen sampeyan seneng windsurf utawa kitesurfing, Santa Catalina sampurna kanggo sampeyan latihan amarga iklim lan ombake.

Pantai Levante

Saubengé pantai Levante

Sifat nyengsemaken saka pantai Levante

Antarane pesisir Puerto de Santa María, iki nggambarake kesenengan alam, amarga dumunung ing jantung taman Bahía de Cádiz. Nyatane, iki nggabungake wilayah rawa-rawa ing bagean cangkeme Kali San Pedro karo dunes liyane.

Kanthi dawane kira-kira patang ewu meter persegi lan jembare rata-rata meh satus, nduweni area naturisme cilik. Iku uga sampurna kanggo olahraga banyu kayata surfing. Ing sisih liya, yen ana ing taman alam, sampeyan kudu mlaku-mlaku utawa mancal menyang (wis ana papan kanggo parkir).

Kajaba iku, saka pantai sawetara tilase hiking kaya sing njupuk kauntungan saka jalur railway lawas saka Jerez kanggo Trocadero, kang, dening cara, pisanan ing Andalusia. sawetara wisata panggonan sajarah ing wilayah. Antarane iki flat uyah abad tengahan saka The Algaida, Panggonan ngendi tentara saka Napoleon nalika Perang Kamardikan utawa trowongan Perusahaan Baja Andalusia lawas.

Pungkasan, pantai Levante duwe layanan kesehatan, lifeguard lan nylametake, uga adus. Nanging, sing luwih penting, jamban dicocogake kanggo wong sing duwe macem-macem fungsi.

Pantai Fuentebravia

Pantai Fuentebravia

Pantai Fuentebravia,

Dawane meh limang atus meter lan ambane patang puluh. Nanging ana papan istirahat limang ewu meter persegi. Dumunung ing sikil tebing, ing antarane Pangkalan Angkatan Laut Rota lan urbanisasi sing wis dijupuk jenenge.

Sampeyan bisa ngakses kanthi mlaku ing sadawane promenade lan diadaptasi kanggo wong sing nduweni keragaman fungsi. Uga wis jamban lan udan, lifeguards, papan kanggo parkir pit lan malah a bar pantai. Kabeh iki ndadekake banget dihargai dening pariwisata nasional lan sing teka saka njaba Spanyol.

Pantai Valdelagrana

Pantai Valdelagrana

Valdelagna, salah sawijining pesisir paling apik ing Puerto de Santa María

Dumunung ing antarane cangkeme Kali Guadalete Lan Pantai Levante, sing wis kita critakake. Dawane kira-kira rong ewu meter lan jembaré watara pitung puluh. Wujude kaya cangkang lan lumaku. promenade saka meh siji ewu limang atus meter ngendi, saliyane lumampah, sampeyan bisa seneng akeh bar lan restoran.

Nanging, uga duwe rute cycling sing nggawa sampeyan liwat lanskap biasa saka flat uyah. Iku sampurna kanggo ngaso, nanging uga kanggo latihan windsurf lan kitesurfing. Sampeyan uga ngidini sampeyan nikmati pemandangan kutha Cádiz sing apik banget.

Kanggo santai, sampeyan kudu ngerti manawa ana hammocks lan payung sing disewakake. Uga duwe kursi adus sing dicocogake kanggo wong sing duwe macem-macem fungsi lan layanan lifeguard lan nyewa kapal pedal. Sampeyan bisa ngakses pantai Valdelagnarana kanthi mlaku lan sepeda utawa ing dalan CA-32, yen sampeyan teka kanthi mobil.

Tembok lan La Cove

Pantai Tembok

Pantai tembok

Kita sijine loro pesisir iki bebarengan amarga padha mung dipisahake dening reruntuhan kastil Santa Catalina, Bèntèng gisik saka abad kaping XNUMX sing menehi hawa aneh lan bakal ngelingi pesisir Sandy ing Karibia. Yen sampeyan seneng fotografi, saliyane, ing pesisir iki sampeyan bakal entuk sunsets apik banget.

Tembok kasebut dawane mung telung atus seket meter lan ambane seket meter. Nanging, ana jamban lan pancuran. Uga, iku stands metu kanggo dadi salah siji sing paling dilindhungi saka kabeh teluk Cadiz. Sampeyan bisa tekan kanthi mlaku liwat Avenida de la Libertad utawa kanthi sepeda ing jalur sepeda. Sampeyan malah duwe area kanggo parkir.

Kanggo bagean, La Calita, dumunung ing sisih liya saka kastil, dawane watara limang atus meter lan ambane kira-kira limalas meter. Nanging, cara paling apik kanggo njaluk iku dening dalan sing dadi saka Puerto de Santa María kanggo Rota. Sampeyan kudu njupuk detour mudhun dalan utama ing Vistahermosa urbanisasi banjur belok ngiwa. Kaya sing sadurunge, nawakake jamban lan adus.

Ing sisih liya, wilayah provinsi Cádiz iki isih duwe pantai liyane. Iku babagan Laksamana. Nanging, sampeyan ora bakal bisa seneng, amarga wis kalebu ing Rota Naval Base kasebut.

Apa ana wektu sing apik kanggo nikmati pantai Puerto de Santa María?

teluk

Pantai La Calita

Klimatologi ing wilayah Teluk iki Cádiz iku entheng. Mulane, sampeyan bisa nikmati pesisir sing ayu meh kabeh taun. Khususé, iklim subtropis-mediterania. Musim panas banget entheng lan musim panas anget, nanging ora panas banget. Sing terakhir amarga angin saka Samudra Atlantik.

Nanging ing ndhuwur kabeh, wilayah kasebut misuwur amarga akeh jam srengenge: luwih saka telung ewu setahun. Miturut iki, udan langka (udakara 400 mm). Aja lali manawa wilayah pengaruh Cádiz diarani Costa de la Luz.

Kanggo kabeh sing wis diterangake kanggo sampeyan, akhir musim semi lan awal musim gugur sah kanggo nikmati pantai Puerto de Santa María. Nanging wektu paling apik kanggo nindakake iku, kanthi logis, musim panas. Iki uga wektu nalika sampeyan bakal pas karo turis liyane, sanajan sampeyan ora bakal mandheg ngrasakake pesisir sing apik banget iki.

Apa sing kudu dideleng ing Puerto de Santa María?

Bèntèng San Marcos

Castillo de San Marcos, salah sawijining monumen utama Puerto de Santa María

Kita ora bisa ngrampungake tur pantai ing wilayah Cadiz iki tanpa nyebutake sawetara monumen sing bisa dikunjungi ing kana. Loro sing misuwur ing Puerto de Santa María. Iku imposing kastil San Marcos, candhi benteng dibangun ing abad kaping XNUMX ing masjid Arab lawas lan ing Gereja Agung Priorius, dibangun ing pungkasan abad kaping XNUMX, senajan dibangun manèh ing abad kaping XNUMX (mula unsur-unsur barok sing ora jelas).

Nanging sampeyan uga bisa ngunjungi monumen agama lan sipil liyane ing kutha Cadiz. Antarane pisanan, ing biara kamenangan, biara Roh Suci lan Immaculate Conception utawa pertapaan Santa Clara. Lan, minangka kanggo detik, ing omah Vizarron, kraton Araníbar, Chargers menyang Hindia lan Álvarez-Cuevas utawa Old Lonja del Puerto.

Ing kesimpulan, kita wis menehi sampeyan sing paling apik pesisir Puerto de Santa Maria. Kabeh mau apik banget lan duwe akeh layanan. Nanging njupuk kauntungan saka kunjungan menyang kutha Cadiz uga seneng monumen sawijining. Apa sampeyan ora pengin ngerti wilayah istimewa ing Spanyol iki?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

bool (bener)