Woodside, Antarane Lingkungan sing Mbebayani ing Amerika

Woodside, salah sawijining lingkungan paling mbebayani ing Amerika

Woodside, salah sawijining lingkungan paling mbebayani ing Amerika

Kaya ing kabeh tujuan ing jagad iki, kita bakal nemokake sing paling apik kanggo dikunjungi babagan jangka panjang pariwisata lan prekara-prekara liyane, sing umume ora katon ing pandhuan minangka wilayah sing paling kurang disaranake. Ing seri kiriman iki, aku saiki nyoba kanggo nggawa sampeyan sawetara papan sing paling mbebayani Amerika Serikat, amarga aku mikir kaya kabeh perkara, ora mung sampeyan kudu nyorotake kabecikan ing papan tartamtu, mula ora dipikirake.

Wektu iki, kita menyang negara bagian South Carolina, menyang kutha Greenville, ing endi lingkungane Woodside, dianggep salah siji sing paling mbebayani ing Amerika lan uga salah siji sing paling mlarat.

Udakara 70% anak Woodside urip mlarat lan ana wanita luwih akeh tinimbang ing wilayah liyane ing Amerika Serikat. Tingkat tindak pidana kasar yaiku 86,38 saben 1.000 jiwa lan kemungkinan ngalami masalah ing wilayah iki ana siji saka rolas.

Ing Missouri minangka kutha San Luis (St. Louis) lan salah sawijining lingkungan paling mbebayani yaiku ing PGelung Columbus, ing endi tindak kriminal luwih akeh tinimbang sing mbayangake.

Miturut informasi kotamadya, akeh warga ing lingkungan iki sing wis mlebu penjara lan reformator lan akeh sing uga wis ngunjungi kamar mayat kasebut kanthi meh ora umure 30 taun ing pirang-pirang kasus. Tingkat tindak pidana kekerasan udakara 67,75 saben 1.000 jiwa lan kemungkinan kita ngalami kacilakan kasar ing wilayah kutha iki ana siji saka limalas.

Informasi liyane: Tips ing ActualidadTravel

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*