Wisata desa ing Asturias

Asturias

Asturias minangka komunitas sing nawakake akeh babagan pariwisata. Yen sampeyan ngarepake kutha-kutha gedhe, sampeyan bisa nggolek papan liya, amarga ing Asturias sampeyan bakal nemokake sawetara kutha sing inti sing bisa dibukak ing wektu cendhak. Nanging sing paling apik iku pancen ana ing ruang alam. Ana akeh wong sing arep nggawe plancongan pedesaan ing Asturias.

Una plancongan deso ing Asturias Iki minangka salah sawijining ide paling apik sing bisa ditemokake ing papan iki, amarga duwe akeh kutha sing apik lan papan alam sing asri banget, ing pesisir uga interior. Uga bakal ndeleng sawetara rincian babagan papan iki sing bisa narik kawigaten.

Taramundi

Taramundi

Antarane gunung lan lembah, cedhak tapel wates karo Galicia kita minangka salah sawijining kutha paling apik sing bisa nikmati wisata deso ing Asturias. Iki babagan Taramundi, sawijining kutha ing ngendi kita bakal nemokake ruang alam, omah khas kanthi atap lan kerajinan tangan. Sampeyan bisa bukak sendok garpu Taramundi kanggo ndeleng cara nggawe pisau lan tuku oleh-oleh. Ing wilayah Mazonovo sampeyan bisa ndeleng museum pabrik paling gedhe ing negara kasebut, kanthi nganti 18 pabrik pulih. Sampeyan uga ora bakal kliwat ing Komplek Etnografi Os Teixois, sawijining desa abad kaping XNUMX sing saiki kaya museum gedhe lan wis dinyatakake minangka Aset Budaya. Kutha As Veigas sing cedhak yaiku salah sawijining kutha sing biasane katon Asturian, kanthi atap papan sing apik, mula menehi gambaran sing apik. Kajaba iku, ing sekitar sekitar ana sawetara jalur hiking, malah ana sing menehi saran yen lunga karo bocah-bocah, mula rencana liyane yaiku nyasar.

bulnes

Asturias

Bulnes minangka kutha cilik, sing pungkasan ing Asturias sing ora duwe akses dalan. Jaman biyen, munggah ing Bulnes mung bisa liwat dalan sing misahake saka kutha Poncebos, sing bisa ditumpaki nganggo mobil. Sajrone akses mangsa salju, salju mati. Nanging, papan iki dikenal dening wong-wong sing seneng nggunung, amarga saka kutha sampeyan duwe akses menyang Naranjo de Bulnes sing kondhang. Dina iki wis dipasang funikular sing bakal nggawa kita menyang kutha cilik iki sawetara menit, sanajan dianjurake supaya bisa nikmati pesona rute lawas kanthi mlaku nganti tekan kutha kasebut, amarga udakara patang kilometer wis rampung kanthi apik. Sawise ing kutha, sampeyan bisa nikmati lanskap lan uga mangan ing salah sawijining restoran. Saiki, kanthi pariwisata wis diaktifake, malah ana sawetara akomodasi sing bakal sampeyan tinggal. Kutha iki mesthine minangka salah sawijining pengalaman pedesaan sing paling apik sing bisa dialami ing Asturias.

Cangas de Onis

Cangas de Onis

Cangas de Onís minangka perhiasan pariwisata pedesaan ing Asturias, nanging mesthine luwih rame tinimbang Bulnes. Bagéan saka dewan iki ana ing Taman Nasional Picos de Europa, ing njero kutha Covadonga kondhang. Mula, titik iki wis dingerteni para turis. Ing Cangas de Onís sampeyan kudu ngliwati Jembatan Romawi sing misuwur, sanajan Salib Victoria minangka salinan saka abad kaping XNUMX. Pusat kutha kasebut minangka papan sing apik lan sepi, kanthi lurung-lurung lan alun-alun sing nyenengake deleng greja lan patung Don Pelayo. Wiwit saiki, sampeyan meh mesthi plancong-plancong dolan menyang tlaga Covadonga sing kondhang, diubengi alam. Ing tlaga kasebut, ana sawetara rute kanggo nyebrang lan menehi sawetara gambar. Lake Ercina paling gampang diakses yen ora pengin mlaku menyang wong liya. Ing kahanan apa wae, kudu dipikirake manawa dalan sing tekan kana wis nduwurke tumpukan.

Cangas de Narcea

Cangas del Narcea

Kutha iki bisa gumunggung dadi salah sawijining omah lan istana sing paling apik, mula dadi bagean saka sejarah Asturias. Minangka papan sing sepi kanggo nikmati lurung-lurung lan papan kaya Biara Corias, saiki parador ayu. Nanging sing paling apik ing dewan iki ditemokake sabenere ing alam sing ana ing saubenge, kanthi alas sing endah. Muniellos minangka alas ek paling gedhe ing kabeh Spanyol lan bisa diakses nganti tekan laguna Pico de la Candanosa. Sanajan dadi wilayah sing dilindhungi, kunjungan mesthi diwatesi saben dina.

Villaviciosa

Villaviciosa

Kita mungkasi karo kutha Villaviciosa sing menarik, ibukutha wilayah kasebut. Ing kene Festival Apple dirayakake lan uga minangka pesisir sing sampeyan bisa nikmati nalika cuaca apik. Nduwe pantai Rodiles dikancani alas pinus. Iki uga minangka papan sing bisa ngrasakake bangunan Romanesque lan pra-Romanesque kayata San Salvador de Valdedios utawa San Juan de Amandi.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*